SON DAKİKA

Adana’da büyük yangın… Çalışanlar yıkıldı


Gündem 26 Ocak 2017 - Perşembe, Saat: 17:50
Haber 977 kere okundu.



Adana’da büyük yangın… Çalışanlar yıkıldı
Adana’da büyük yangın… Çalışanlar yıkıldı

Haberin sair fotoğrafları için tıklayın

  • Adanada büyük yangın
  • Adanada büyük yangın
  • Adanada büyük yangın
  • Adanada büyük yangın

YANGIN HIZLA BÜYÜDÜ

Seyhan ilçesindeki Şakirpaşa Mahallesi’ndeki plastik masa ve iskemle üzere yük satışı fail firmaya ilişik depoda cümbüş kontağından yangın çıktı. Yangını ayırt eden üretimlik işçileri durumu derakap itfaiyeye bildirdi. Olgun verilen Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile antrepo çalışanlarının engelleme ettiği ateş birden büyüdü. 

Kentin birçok noktasından cuşuhuruş zımnında oluşan dumanlar görüldü.

ÇALIŞANLAR KENDİNİ DIŞARI ATTI

Depoda çalışan personel ise yangını ödemek üzere yürek girince dumandan etkilendi. Çalışanlar benzeri süre bilahare depodan kendini dışarı attı. Ayrımsız çalışanın ise yangından eşyaları kurtarmaya çalıştığı görüldü. Bir çalışanın ise yangından eşyaları kurtarmaya çalıştığı görüldü. 

YAKININDA AKARYAKIT İSTASYONU VAR

Olay yerinde çalışmalarını sürdüren itfaiye aracı erleri merdivene çıkarak yangına alarga da müdahale etti. Deponun yakınındaki akaryakıt istasyonu ise polisi birlikte alarma geçirdi. Yangının akaryakıt istasyonuna sıçrama tehlikesine değer antrepo ile akaryakıt istasyonu arasına gelişim makineleri getirildi.

KONTROL ALTINA ALINAMADI

Depodaki yangın dolayısıyla D-400 karayolu Mersin-Adana istikameti trafiğe kapatıldı. 10 itfaiye aracının engelleme ettiği ateş yaklaşık 1.5 saat geçmesine rağmen taharri altına alınamadı.

YANGIN HIZLA BÜYÜDÜ

Seyhan ilçesindeki Şakirpaşa Mahallesi’ndeki plastik masa ve iskemle kabil yük satışı özne firmaya ait depoda hareketlilik kontağından cuşiş çıktı. Yangını ayırt eden üretimlik işçileri durumu birden itfaiyeye bildirdi. Marifet verilen Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile depo çalışanlarının engelleme ettiği cuşiş şipşak büyüdü. 

Kentin bir nice noktasından hararet nedeniyle oluşan dumanlar görüldü.

ÇALIŞANLAR KENDİNİ DIŞARI ATTI

Depoda müteharrik personel ise yangını ödemek için yürek girince dumandan etkilendi. Çalışanlar benzeri süre bilahare depodan kendini dışarı attı. Tıpkısı çalışanın ise yangından eşyaları kurtarmaya çalıştığı görüldü. Bir çalışanın ise yangından eşyaları kurtarmaya çalıştığı görüldü. 

YAKININDA AKARYAKIT İSTASYONU VAR

Olay durumunda çalışmalarını sürdüren itfaiye aracı erleri merdivene çıkarak yangına alarga bile engelleme etti. Deponun yakınındaki akaryakıt istasyonu ise polisi üstelik alarma geçirdi. Yangının akaryakıt istasyonuna sıçrama tehlikesine değer depo ile akaryakıt istasyonu arasına gelişim makineleri getirildi.

KONTROL ALTINA ALINAMADI

Depodaki coşkunluk zımnında D-400 karayolu Sazak-Adana istikameti trafiğe kapatıldı. 10 itfaiye aracı aracının engelleme ettiği coşkunluk kestirmece 1.5 saat geçmesine rağmen kontrol altına alınamadı.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç