SON DAKİKA

İstanbul için kar alarmı


Gündem 26 Ocak 2017 - Perşembe, Saat: 17:49
Haber 770 kere okundu.



İstanbul için kar alarmı
İstanbul için kar alarmı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kıyamet Eş Güdüm Merkezi Müdürlüğü (AKOM) 7 bin personel ve bin 347 aracın üstelik dahil olduğu mecmu birimleri ile fariza yapacak.

Devlet Gelgel Meydanları İşletmesi (DHMİ) Atatürk Hava Meydanı Başmüdürlüğü, pervaz trafiğinin etkilenmemesi üzere pistlerde ve apronlarda 24 saat süreyle 46 çevirici ve 270 personelle alarma geçti. DHMİ elan esbak kar yağışında ağırlık olan körük çevresi ve tayyare altlarını eksiltmek üzere birlikte 6 aşağı komütatör aldı. Ayrıca karla mücadelede ve uçakların buzlanmasına alın kullanılmak üzere 500 titrem Dahi-icing nakit ve Anti-icing stoklandı. Sıvılar, kullanılmak amacıyla apronlarda hazır bekletiliyor.

İstanbul için kar alarmı

KUZEY IYE’BIRLIKTE FIRTINA

Kuzey Iye’üstelik fırtına bahir ulaşımını suratsız etkiledi. Çanakkale Boğazı ile adalar arasında deniz ulaşımını sağlayıcı GESTAŞ YEMEK bölgedeki poyraz fırtınası nedeniyle geçkin sabahleyin seferlerini tahrip etti. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) üstelik kâh seferlerini yapamadı. Sibirya soğuklarının çalışkan olduğu Erzurum, Veca ve Erzincan’üstelik ise aksata gününe kadar kar yağışının devam edeceği belirtilerek, tipi, buzlanma ve tuman olaylarına karşı dikkatli olunması istendi. Erzurum’bile kar yağışı dolayısıyla geçkin uçak seferlerinde aksamalar yaşandı. Iğdır’bile hareketli olan yavaş sis sebebiyle da cemi uçak seferleri bozma edildi.

İstanbulda uçuşlara olumsuz hava engeliİstanbulda uçuşlara olumsuz hava engeliİstanbul’üstelik uçuşlara ‘münasebetsiz hava’ engeli

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Facia Eş Güdüm Merkezi Müdürlüğü (AKOM) 7 bin personel ve bin 347 aracın birlikte karışma olduğu cemi birimleri ile görev yapacak.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Atatürk Hava Meydanı Başmüdürlüğü, pervaz trafiğinin etkilenmemesi amacıyla pistlerde ve apronlarda 24 saat süreyle 46 çevirici ve 270 personelle alarma geçti. DHMİ henüz geçmiş kar yağışında yüklülük olan körük çevresi ve tayyare altlarını görmek için bile 6 yoz çevirici aldı. Antrparantez karla mücadelede ve uçakların buzlanmasına karşı kullanılmak üzere 500 ton De-icing nakit ve Anti-icing stoklandı. Sıvılar, kullanılmak amacıyla apronlarda amade bekletiliyor.

İstanbul için kar alarmı

KUZEY VELI’ÜSTELIK FIRTINA

Kuzey Iye’dahi fırtına deniz ulaşımını suratsız etkiledi. Çanakkale Boğazı ile adalar beyninde deniz ulaşımını sağlayıcı GESTAŞ SAVUŞMAK bölgedeki poyraz fırtınası dolayısıyla geçkin sabah seferlerini fesih etti. İstanbul Bahir Otobüsleri (İDO) üstelik gâh seferlerini yapamadı. Sibirya soğuklarının enerjik olduğu Erzurum, Balkı ve Erzincan’üstelik ise alım satım gününe kadar kar yağışının bitmeme edeceği belirtilerek, tipi, buzlanma ve külot olaylarına cebin dikkatli olunması istendi. Erzurum’de kar yağışı zımnında güzeşte tayyare seferlerinde aksamalar yaşandı. Iğdır’de etkin olan vahim sis sebebiyle birlikte yekpare tayyare seferleri tahrip edildi.

İstanbulda uçuşlara olumsuz hava engeliİstanbulda uçuşlara olumsuz hava engeliİstanbul’de uçuşlara ‘ters hava’ engeli



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç