SON DAKİKA

2017 ciro hedefi 6.2 milyar lira


Ekonomi 27 Ocak 2017 - Cuma, Saat: 04:51
Haber 739 kere okundu.



2017 ciro hedefi 6.2 milyar lira
2017 ciro hedefi 6.2 milyar lira

Bire Bir dönemde miftah isticar tarafında 7 ülkede toplanmış 46 bin adetlik miftah parkına vasıl Otokoç Otomotiv’mağara servis ve sakınım kıvılcım cirosu ise 563 milyon TL oldu. Otokoç Otomotiv, 2016 yılında 101 bin nüsha sigorta ve finansman satışı gerçekleştirdi. Otomotiv pazarının ikinci kat 1 milyon adetlik komutan barajını 2016 yılında aştığını tamlayan Otokoç Otomotiv Umumi Müdürü Görgün Özdemir, “2016 yılında olduğu gibi bu yıl de, otomotiv pazarının durumunu yurtiçinde ve global piyasalarda yaşanacak gelişmeler belirleyecek. Hedefimiz 900 bin seviyelerinde oluşacak pazardan yüzdelik 8 oranında nasip kabul etmek. Açkı kiralamada ise, bakım verdiğimiz 7 ülkede toplanmış 50 bin adetlik kurgu parkına ulaşarak liderliğimizi sürdüreceğiz. Böylelikle, toplamda 2017 yılı için yüzdelik 16 artışla 6.2 bilyon TL ciro elde etmeyi hedefliyoruz” dedi.

Tıpkı dönemde vasıta isticar tarafında 7 ülkede bütün 46 bin adetlik anahtar parkına vasıl Otokoç Otomotiv’mağara servis ve sakıntı parça cirosu ise 563 milyon TL oldu. Otokoç Otomotiv, 2016 yılında 101 bin adet sigorta ve finansman satışı gerçekleştirdi. Otomotiv pazarının ikinci kez 1 milyon adetlik as barajını 2016 yılında aştığını belirten Otokoç Otomotiv Umumi Müdürü Görgün Özdemir, “2016 yılında olduğu kadar bu yıl bile, otomotiv pazarının durumunu yurtiçinde ve global piyasalarda yaşanacak gelişmeler belirleyecek. Hedefimiz 900 bin seviyelerinde oluşacak pazardan yüzde 8 oranında behre almak. Anahtar kiralamada ise, hizmet verdiğimiz 7 ülkede toplam 50 bin adetlik miftah parkına ulaşarak liderliğimizi sürdüreceğiz. Böylece, toplamda 2017 yılı üzere yüzde 16 artışla 6.2 milyar TL iş hacmi elde etmeyi hedefliyoruz” dedi.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç