SON DAKİKA

41 kere maşallah


Spor 27 Ocak 2017 - Cuma, Saat: 18:26
Haber 949 kere okundu.



41 kere maşallah
41 kere maşallah

Beşiktaş yönetimi, aleniyet para aktarımı döneminde angıç oyuncusu Ryan Babel ve stoper Mitrovic’in ardından sabık sezon Çin’e gönderdiği çarkıt oyuncusu Ersan Yokluk Gülüm’ü da renklerine bağladı. Geri İstanbul’a gelen deneyimli kesici sabah saatlerinde esenlik kontrollerinden geçti. Detaylı soluk tetkikleri yapılan Ersan Ademiyet Gülüm; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak koku alma organı geçit, umumi cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde tetkik edildi. Tecrübeli futbolcunun afiyet kontrolleri; akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı. Ersan Gülüm, toplumsal medya hesabından esenlik kontrollerinden geçtiğinin videosunu paylaşırken “Beşiktaşımız için afiyet kontrolündeyiz. Seçme iki yan üzere da körpe olsun. Haddinden Fazla geçenlerde görüşürüz” ifadelerini kullanarak düşüncesiz dönüşünün önce müjdesini verdi.

AYRILMAK HADDINDEN FAZLA ZORDU
29 yaşındaki deneyimli kesici, Beşiktaş sevdasını içinden hiçbir zaman çıkarmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Beşiktaş’tan sabık yıl bu zamanlar ayrıldığımda takımı 41 puanda bırakmıştım, döndüğümde mızıka yeniden 41 puanda. Bu ayrımsız şeyleri anlatıyor sanırım. Beşiktaş’ta zahir oynayacağını, elbet kazanacağını bilici görmüş geçirmiş oyuncular var. Ego takıma hem düz içi hem da düz dışında ulama vereceğim. İçimdeki hırsı arkadaşlarıma aktaracağım. Beşiktaş sevdasını kayırıcı içinden tek devir çıkartamaz. Ayrıldıktan bilahare bile yakından izlem ettim Beşiktaş’ı. Altı yılımı verdim Beşiktaş’a, terk etmek çokça zordu. Arkadaşlarımla kontak halindeydim. Sanki tatile gittim ve kavrayışsız döndüm. Mızıka bu performansını devam ettirirse sezon sonu şampiyon olacağız.”

ISTICAR BEDELİ BULUNMAYAN!
Ersan Gülüm, beceri yönetmen Şenol Güneş’in form vermesi yerinde sahaya çıkarak en iyisini yapacağını anlatım ederek, “Takıma ulama sağlamaya geldim. Motive anlamında takımı destekleyeceğim. Hocamız hazır olduğumu düşünüp fariza verdiğinde çıkıp oynayacağım. Elimden gelenin yer iyisini yapacağım” diye konuştu. bu arada Beşiktaş yönetimi de Ersan Yokluk Gülüm’le ilgilendiren rakamları geçkin borsaya bildirdi. Buna bakarak yağız-beyazlılar, Çin ekibi Hebei China kulübüne, Ersan’ın geçici transferi üzere bir kiralama bedeli ödemeyecek. Görmüş Geçirmiş oyuncuya üstelik 2016-2017 sezonu amacıyla 400 bin euro güvence ücret ödenecek. Hile, özge oyuncuların bire bir çoğunun sözleşmesinde olan ‘puan başına ücret’ uygulamasının Ersan Gülüm için meri olmayacağını duyurdu.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç