SON DAKİKA

Akhisar Belediyespor’la 14. randevu


Spor 27 Ocak 2017 - Cuma, Saat: 21:28
Haber 634 kere okundu.



Akhisar Belediyespor’la 14. randevu
Akhisar Belediyespor’la 14. randevu

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında yarın saat 19.00’da TT Arena’da Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. Ligde geride mütezayit 18 haftada sarı-kırmızılılar; 11 yengi, 4 hezimet ve 3 beraberlikle topladığı 36 puanla 3. tam düz alırken, yeşil-siyahlılar ise 5 yengi, 7 kaybetme ve 6 beraberliğin sonucunda 21 puanla 13. sırada bulunuyor.

14. TERMIN
Galatasaray ile Akhisar Belediyespor, Süper Lig’üstelik bugüne kadar 9 nöbet yüz yüze geldi. Bu mücadelelerde soluk-kırmızılılar 8 posta galip gelirken, Akhisar 1 misil kazanabildi. Toplamda ise 13 nöbet karşılaşan iki takımdan Galatasaray 10 posta, yeşil-siyahlılar 2 nöbet rakibini aşınmış etti. 1 karşılaşmada ise müsavat bozulmadı. İki mızıka beyninde ligin önce yarısında Akhisar’da oynanan maçı Galatasaray 3-1 kazanmıştı.

ASLAN, AKHİSAR KARŞISINDA TELAFİ PEŞİNDE
Galatasaray, Süper Lig’deki 6 maçlık yenilmezlik serisini Kardemir Karabükspor karşılaşmasında sona erdirmişti. Şampiyonluk potasından gerçekleşmek istemeyen soluk-kırmızılılar, deplasmanda kaybedilen 3 puanının telafisini Akhisar karşısında ayırmak istiyor.

MAÇ 0 DERECEDE OYNANACAK
TT Arena’da erte oynanacak savaşım sevimsiz tıpkısı havada geçecek. Meteoroloji Umumi Müdürlüğü’nden açıklayan hava şartları tahminlerinde yarın saat 19.00’daki maçın 0 derecede oynanması bekleniyor. Perşembe gününden itibaren İstanbul’u bazı bazı etkisi altına alan kar yağışının karşılaşma saatinde olmaması bekleniyor.

SAKAT VE CEZALILAR TAKIMA DÖNDÜ
Galatasaray’da sakatlıkları devam eden Tolga Ciğerci, Sinan Sim ve Koray Günter dahi antrenmanda takımla çalıştı. Ayrıca disiplinsiz davranışları dolayısıyla grup dışı bırakılan Kamerunlu topçu Aurelien Chedjou affedildi ve bu hafta antrenmanlarda yerini aldı. Ustalık Direktör Jan Olde Riekerink’in fariza vermesi halinde bu futbolcular sahadaki yerini alacak.

AHMET VE ÜSTELIK JONG CEZALI
Sarı-kırmızılılarda Ahmet Sakat ile Nigel Da Jong deneyli cezalısı olduğunu amacıyla Akhisar Belediyespor karşısında meydan alamayacak. Ahmet, soluk deneyli cezalısı olduğu üzere biçim giyemeyecekken, Hollandalı futbolcu Da Jong ise 24Erzincanspor ile Kültür Türkiye Kupası maçında gördüğü kırmızı karttan ufuk maçta oynayamayacak.

İki bando beyninde oynanacak mücadeleyi Şanlı Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Mehmet Toplama Satman ile Ekrem Içki yapacak.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç