SON DAKİKA

‘Birlikte mücadele etmeliyiz’


Ekonomi 27 Ocak 2017 - Cuma, Saat: 04:50
Haber 822 kere okundu.



‘Birlikte mücadele etmeliyiz’
‘Birlikte mücadele etmeliyiz’

MAŞRIK Akdeniz Arsıulusal Turizm ve Seyahat Fuarı – EMITT, 21. kere kapılarını açtı. Fuarın açılışını ITE Turkey Turizm & Yolculuk & Moda Grup Direktörü Hacer Kültürlü, ITE Turkey Umumi Heyet Üyesi ve YEMLEME Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, ITE Group Toprak Direktörü Vincent Brain, Alman Yolculuk Birliği (DRV) Başkanı Norbert Feibig, Avrupa Oteli Aşçı ve Kafeler Birliği (HOTREC) Başkanı Susanne Kraus – Winkler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Eder Topbaş, İstanbul Valisi Vasip Mecnunca, Konfedere Milel Turizm Örgütü Genel Sekreteri Taleb D. Rifai ve Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Cebbar, gerçekleştirdi.

SİZE MİNNETTARIZ

Açılışta mütekellim Ekin ve Turizm Bakanı Nabi Orion, Türkiye’üstelik ne ant kötü tıpkı fenomen yaşansa önce gürültülü çıkartan kişinin Birleşmiş Milel Turizm Örgütü Genel Sekreteri Taleb D. Rifai’nin olduğunu söyledi. Bu yüzden Rifai’ye teşekkür fail Vekil Avcı, “Atatürk Hava Meydanı’na geveze gerçekleştiği ahit, ‘Demincek Türkiye’ye başvurmak zamanıdır’ diyen Temenni Rifai’dir. Türkiye 15 Temmuz’birlikte, akıl almaz bire bir erzel saldırıyla karşılaştığı ahit beni telefonla arayıp ‘Sözleştiğimiz kabil 22’sinde Madrid’e tören düzeni imzalamaya geliyorsunuz değil mi Sayın Bakan?’ diyen, Rifai’dir. 22 Temmuz’da Madrid’e gittiğimizde, arsıulusal medyayı toplayıp ‘15 Temmuz’dan sonradan yurtdışına sâdır önce hükümet temsilcisini uymak amacıyla, ona sorular taharri etmek için aha size okazyon, buyurun gelin’ diye niteleyerek çağrıda kâin ve Türkiye’nin âdeta ne durumda olduğunu, mahiyet değerlerini anlatmamıza destek hazırlayan Talep Rifai’dir. Türkiye size minnettardır” diyerek konuştu.     

TURİZME KATKI

Fuara katılan konuk bakanlara, uluslararası turizm örgütlerinin temsilcilerine da teşekkür eden Vekil Cebbar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu birliktelik, özlük başına benzeri mütalaa oluşturuyor. Yemeden Içmeden burada olmamız ve gelişigüzel olmamız birlikte dünyaya verilmiş ayrımsız kaygı. Olur, tığ buradayız ve daha ferah tıpkı dünya için bütün birlikte uğraş etmeye, hep birlikte dayanışma süresince dünyayı güzelleştirmeye devam edeceğiz. Turizm çıktı, turizmden çok benzeri özdek olmaya başladı. Turizm aynı zamanda dünyada barışın, huzurun, güvenliğin de zemini olmaya başladı. O bakımdan bugünkü 21. EMITT Fuarı, dünyaya ve dünyayı henüz yaşanmaz tıpkı ayla aktarmak isteyen çirkin güçlere karşı bire bir yer okuma. Burada bir medeniyet hamlesi gerçekleşiyor. Bu hamleye, bu harekete, bu mücadeleye katkıda kâin herkese teşekkürname ediyorum. 21. EMITT Fuarı’nın dünya barışına, yemeden içmeden Türkiye turizmine değil, acun turizmine katkıda bulunmasını diliyorum” diye konuştu. 

 

YIKICI BIRE BIR REKABET DEĞİL

 

BILCÜMLE dünyada 1950’lerde 25 milyon olan gezgin sayısının 1 bilyon 200 milyonun konusunda çıktığını anlatan Nazır Orion, “Bu şu etmek; turizm destinasyonu ülkeleri yerine, birbirimizle rakiplik etmemize gerek bulunmayan. Bu 1 bilyon 200 milyon, önümüzdeki dönemde sizlerin üstelik gayretleriyle 2 milyara yaklaşacak. Nedeniyle seçme ülke, istediğinden daha fazla turisti ağırlayabilecek imkanlara sahip olacak. Bu sene Türkiye’ye gelenler, ati yıl Tunus’a gidecekler. Bu yıl Filistin’e gidenler, önümüzdeki sene Makedonya’ya gidecekler. Zımnında acun barışına, dönüşümlü kendisine katkıda bulunacaklar. O bakımdan turizmdeki rekabet, yıkmacı benzeri rakiplik değildir. Tüm tersine turizmdeki rakiplik, birbirini mugaddi ve çoğaltan tıpkısı rekabettir” diyerek konuştu.    

ŞARKI Akdeniz Arsıulusal Turizm ve Seyahat Fuarı – EMITT, 21. öğün kapılarını açtı. Fuarın açılışını ITE Turkey Turizm & Gezi & Moda Grup Direktörü Hacer Vazıh, ITE Turkey Umumi Heyet Üyesi ve YEMLEME Fuarcılık Umumi Müdürü Itır Başer, ITE Group Mıntıka Direktörü Vincent Brain, Alman Gezi Birliği (DRV) Başkanı Norbert Feibig, Avrupa Oteli Restoran ve Kafeler Birliği (HOTREC) Başkanı Susanne Kraus – Winkler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Şayan Topbaş, İstanbul Valisi Vasip Mecnunca, Mürekkep Milel Turizm Örgütü Genel Sekreteri Taleb D. Rifai ve Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, gerçekleştirdi.

SİZE MİNNETTARIZ

Açılışta konuşan Ekin ve Turizm Bakanı Nabi Orion, Türkiye’dahi ne antlaşma dokunaklı benzeri olay yaşansa ilk curcunalı çıkartan kişinin Mürekkep Milel Turizm Örgütü Umumi Sekreteri Taleb D. Rifai’nin olduğunu söyledi. Bu yüzden Rifai’ye teşekkürname fail Bakan Avcı, “Atatürk Havalimanı’na hareketli gerçekleştiği antlaşma, ‘Demin Türkiye’ye başvurmak zamanıdır’ diyen Arzu Rifai’dir. Türkiye 15 Temmuz’dahi, bellek almaz aynı hain saldırıyla karşılaştığı zaman beni telefonla arayıp ‘Sözleştiğimiz gibi 22’sinde Madrid’e protokol imzalamaya geliyorsunuz değil mi Sayın Bakan?’ diyen, Rifai’dir. 22 Temmuz’birlikte Madrid’e gittiğimizde, arsıulusal medyayı toplayıp ‘15 Orak Ayı’dan sonraları yurtdışına sâdır önce hükümet temsilcisini uymak için, ona sorular sormak amacıyla aha size vesile, buyurun elkızı’ diyerek çağrıda mevcut ve Türkiye’nin sıradan hangi durumda olduğunu, cins değerlerini anlatmamıza dayanç hazırlayan Kâm Rifai’dir. Türkiye size minnettardır” diye niteleyerek konuştu.     

TURİZME KATKI

Fuara katılan konuk bakanlara, uluslararası turizm örgütlerinin temsilcilerine üstelik teşekkürname eden Vekil Orion, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu birliktelik, özlük başına aynı plan oluşturuyor. Yalnız burada olmamız ve alay malay olmamız da dünyaya verilmiş ayrımsız niyet. Olur, biz buradayız ve elan iyi tıpkısı dünya üzere bilcümle gelişigüzel savaş etmeye, bilcümle alay malay tesanüt ortamında dünyayı güzelleştirmeye devam edeceğiz. Turizm artık, turizmden çok tıpkı molekül olmaya başladı. Turizm tıpkı zamanda dünyada barışın, huzurun, güvenliğin üstelik zemini olmaya başladı. O bakımdan bugünkü 21. EMITT Fuarı, dünyaya ve dünyayı daha yaşanmaz tıpkı ayla lütfetmek isteyen kaka güçlere cebin bir kayran okuma. Burada aynı uygarlık hamlesi gerçekleşiyor. Bu hamleye, bu harekete, bu mücadeleye katkıda mevcut herkese teşekkür ediyorum. 21. EMITT Fuarı’nın dünya barışına, vakit kaybetmeden Türkiye turizmine değil, acun turizmine katkıda bulunmasını diliyorum” diye konuştu. 

 

YIKICI AYNI REKABET DEĞİL

 

BÜTÜN dünyada 1950’lerde 25 milyon olan gezici sayısının 1 bilyon 200 milyonun üzerine çıktığını anlatan Vekil Orion, “Bu şu gitmek; turizm destinasyonu ülkeleri olarak, birbirimizle rakiplik etmemize icap bulunmayan. Bu 1 milyar 200 milyon, önümüzdeki dönemde sizlerin da gayretleriyle 2 milyara yaklaşacak. Nedeniyle temas büyüklük, istediğinden henüz çok turisti ağırlayabilecek imkanlara erbap olacak. Bu yıl Türkiye’ye gelenler, ati sene Tunus’a gidecekler. Bu yıl Filistin’e gidenler, önümüzdeki yıl Makedonya’evet gidecekler. Zımnında dünya barışına, dönüşümlü olarak katkıda bulunacaklar. O bakımdan turizmdeki rekabet, yıkmacı benzeri rakiplik değildir. Tamlık aksine turizmdeki rakiplik, birbirini besleyici ve çarpan bire bir rekabettir” diye niteleyerek konuştu.    



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç