SON DAKİKA

Ekici’yi Beşiktaş’a verdim


Spor 27 Ocak 2017 - Cuma, Saat: 14:21
Haber 1136 kere okundu.



Ekici’yi Beşiktaş’a verdim
Ekici’yi Beşiktaş’a verdim

Bordo-mavili kulübün Başkanı Aşure Ayı Usta, TRT Spor’a konuştu ve bomba izahat yaptı. Aha Yırtıkça’nın sözlerinden satır başları:

Mehmet Ekici, F.Bahçe veya Beşiktaş’ta yutturmak istediğini söyledi. Bana bile ‘kiminle anlaşırsanız oraya giderim’ dedi. F.Bahçe’den Fernandao ve Aatıf’ı istedik amma olmadı. Ben birlikte Beşiktaş ile görüşmeye başladım. Bunu dahi F.Bahçe’ye bildirdim. Bire Bir aktarılma Mehmet beni aradı ve ‘F.Bahçe’nin hocası Advocaat benimle ahbaplık etmek istiyor’ dedi. Bu on paralık hoşuma gitmese bile izin verdim.

‘FENER İLE ANLAŞTIM’ DEDİ
Kızılcabölük maçı sonrası Mehmet, İstanbul’a geldi, beni aramadı. Ego aradım ‘Nerdesin’ dedim. ‘Havalimanındayız. Biz F.Bahçe ile anlaştık’ dedi. Ben bile ‘O işi ben çözecektim. Sen vakit kaybetmeden Advocaat ile görüşecektin. Zahir hakeza aynı molekül yaparsın’ dedim. Bana ‘Başkanım cevaz verdiniz ya’ cevabını verdi. Menajeri, babası, kendi ve annesi geldi. Menajeri ‘Yanlış anlaşılma oldu amma tığ anlaştık’ dedi. Ekici’nin bababası ve annesi dahi ‘Oğlumuz kiminle anlaştıysa tığ onu destekliyoruz’ dediler. Baktım karşımda ayrımsız cidar var.

ADVOCAAT KONUŞMASIN
Buradan açıklıyorum. Ben Mehmet amacıyla Beşiktaş ile anlaştım. Kulübün menfaatlerine elan akıllıca bu aksiyon. Ancak Mehmet, Beşiktaş’a gitmek istemiyor. Henüz önceki ‘olur’ demişti. ‘Seni takım dışı bırakırım” dedim. ‘Lacerem istersen’ dedi. Bu pekâlâ benzeri kafa yapısı çözemedim. F.Bahçe 2 milyon euro veriyor amma biz Beşiktaş ile anlaştık. Bana kortej verdiği halde Advocaat bahanesiyle Fenerbahçe ile Almanya’da üstelik Beşiktaş ile görüştü. Ben Beşiktaş ile anlaştım. Bundan Sonra kalem kavgası olmasın. Advocaat birlikte sonsuz Ekici için konuşmasın.”‘

2 NAKIL DAHA YOLDA
Peki; Mehmet, 1 Ocak’tan itibaren kavait gereği Fenerbahçe ile görüşüp anlaşabilir amma bu tarihten önceki görüştü. Şayet ‘6 kamer oynamam Fener’e giderim’ derse ben bile bunu masaya getirir ve FIFA’ya giderim. ilk devre Trabzonspor’un çok mütevazı kadrosu vardı. Taraftarımız ‘şunu karşı, bunu cebin’ diyerek sıkıştırdı amma yapmadık. Aldıklarımızın bazılarında dava yaşadık. İnşallah akıllıcasına adam olmazsa yapmayacağız. Başarırsak aynı 6-8 dümen, tıpkı de 10 numaranın peşindeyiz. Birisi ensiz üzere, birisi az dışı. Bunları alacağız.”

3 AKTÖR GİDİYOR
Yordamlı, Akakpo ve Suk ile yolların ayrılacağını Ramil’in ise kiraya verileceğini belirterek, “50 devam oyuncusu olan pakt bugün, 5 tane alırken 6-7 gönderiyor. Rodallega karışma, canlı oyuncu sayısı 22. 4-5 oyuncu aldık. Şu zaman daki bütçesi 19.1 milyon euro. İnşallah zaman Suk ile üstelik konuştuk. Ona hal üretmeye çalışıyoruz. Portekiz’e gidecek” dedi.

CACERES’İ ALIRDIM
Komutan Yordamlı, Caceres’in gerçekleşmeyen transferiyle ilgili namına şunları söyledi: “Caceres transferinin olmasını ben istedim. Aşil tendonu koptu. Caner’in durumu bile anca. Iyilik sürecindeydi. Geldikten sonraları 2-3 haftaya ihtiyacı olduğu için bu transferi gerçekleştirmedik. Caceres sakat değil.”

DESTEKLEYICI YARIN AÇIKLANIYOR
Yırtıkça, stadyumun sponsorunu Cumartesi günü açıklayacaklarını da vurgulayarak, şöyle konuştu: “5 almanak benzeri sözleşme olacak. Trabzonspor üzere gür bire bir ittifak olacak. Bu dönemde böyle bir barışma olağan değil. Biraz sürpriz olacak” dedi.

TOLGAY, MARTiNEZ VE ORELLANA
BAŞBUĞ Muharrem Uz’nın transfer çalışmalarıyla ilişik adına yaptığı açıklamada, “Tıpkısı yerli ve benzeri yabancı oyuncu ile görüşüyoruz. Görüştüğümüz yabancı 10 numara kadro dışı” şeklinde belirttiği isimlerin Tolgay Arslan ile Celta Vigo’lu ölçülü düz Orellana ve Martinez olduğu ortaya imdi. Komutan Kankızıl, Tolgay’ın transferiyle ilişik görüşmeleri yalanlamayarak, “Şu an Beşiktaş’ta biçim giyen bir aktör üzere konuşmam akıllıcasına olmaz” demesi yapması ilgi çekti.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç