SON DAKİKA

İşte F.Bahçe’nin hedefindeki 10 numara


Spor 27 Ocak 2017 - Cuma, Saat: 19:27
Haber 773 kere okundu.



İşte F.Bahçe’nin hedefindeki 10 numara
İşte F.Bahçe’nin hedefindeki 10 numara

Brezilya basınında meydan düz habere göre bundan sonra 28 yaşına mevrut ve Avrupa’da oynama hayali bulunan Rodriguinho, kulübüne Fenerbahçe’den mevrut teklifi kabul etmesini söyledi.

Fenerbahçe’den 2 yöneticinin perşembe akşamı Brezilya’ya geldiği, oyuncunun menajeri ve Corinthians ile mukataa masasına oturduğu kaydedildi. Brezilya ekibi burada Fenerbahçe’den gelen teklifi reddederken görüşmelerin burada bitmediği Corinthians’ın akıbet kararını cuma namazı haset ortamında vereceği belirtildi. 28 yaşındaki oyuncu Brezilya’dan hasrolunmak istiyor.

Lance gazetesi Fenerbahçe’nin cümle 2 ay önce Rodriguinho ile görüştüğünü, zerrin lacivertli ekibin aktarma görüşmelerini çurlatmak amacıyla Brezilya’ya iki becerikli gönderdiğini tabir etti. Rodriguinho, Dick Advocaat ile da görüşürken deneyimli sarıklı, onu pekâlâ kullanacağıyla ilgili hikmet paylaştı.

Bu aktarma için eski Fenerbahçeli Cristian Baroni da devrede. Corinthians’ın vasıtasız çıkarmayı düşündüğü Baroni, Rodriguinho’ya Fenerbahçe üzerine olumlu başvuru verdi.

Rodriguinho, takımdan terk isteğini yönetime iletmesine karşın onlarla zıt evcilleşmek istemiyor. Nasip itidalli düzlük, yönetimin kararına ocumak duyacağını anlatım etti.

28 yaşındaki oyuncunun Corinthians’la olan sözleşmesi 31 Çatlak 2017’birlikte sona eriyor. Şayet Brezilya ekibi onu şimdi apayrı tıpkısı kulübe satmazsa haziranda ayrıksı tıpkı takımla anlaşıp sene böylecene bile cabadan gidebilecek.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç