SON DAKİKA

Süper Lig’de 2. randevu


Spor 27 Ocak 2017 - Cuma, Saat: 16:24
Haber 747 kere okundu.



Süper Lig’de 2. randevu
Süper Lig’de 2. randevu

Spor Mabat Süper Öbek’in 19. haftasında iki Antalya takımının karşılaşacağı maçta Antalyaspor ile Aytemiz Alanyaspor Süper Yığın’da 2. el birbirlerine rakip olacaklar. İki mızıka toplamda ise 16 kat yüz yüze geldi.

“Süper Yığın’üstelik 2. posta”
Daha ilk 15 kere yüz yüze mevrut Antalyaspor ile turuncu-yeşilliler, Spor Göt Süper Klasman’üstelik ise 2. öğün karşılaşacak. İki mızıka ilk kez 1989-1990 sezonunda Türkiye 2. Ligi’nde birbirlerine rakip olurken, aralarında oynanan evvel karşılaşma 1-1 berabere sona erdi. Antalyaspor, oynanan 16 maçta rakibine alın 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 çökmüş aldı. Antalyaspor ile Aytemiz Alanyaspor, 10 kere Türkiye 2. Lig, 2’şer defa TFF 1. Lig, birer posta üstelik Türkiye Kupası ve Spor Pupa Süper Kütle maçında birbirleriyle karşılaştı.

“Antalyaspor en son galibiyetini 25 yıl önce aldı”
Antalyaspor ile Alanyaspor arasında oynanan 16 maçta kırmızı-beyazlılar en son galibiyetini 1992-1993 yılında oynanan Türkiye 2. Klasman maçında elde etti. Antalyaspor, Adnan Gülek (2) ve Uzun Tekne’nin golleriyle mücadeledeyi 3-1 kazanmıştı. Al-beyazlılar, sonrasında Alanyaspor’a karşı oynadığı 8 maçta da galip gelemedi. Antalyaspor sonuç 8 maçta turuncu-yeşillilere karşı 4 el birliği ve 4 dağılmış aldı.

“Yer çok 6 gol atıldı”
Antalya temsilcilerinin birbirleriyle oynadığı maçlarda arz değişik skorlar, 1991-1992 yılında Antalya’da oynanan ve Antalyaspor’un 5-1 üstünlüğü ile sona eren karşılaşma ile 2014-2015 yılında TFF 1. Takım’üstelik Alanyaspor’un 4-0 üstünlüğü ile sona eren maçlar oldu.

“Sunu aşkın alınan sayı 0-0 ve 1-0”
Antalyaspor ile Aytemiz Alanyaspor beyninde oynanan bütün 16 maçta genişlik haddinden fazla alınan skorlar 0-0 ve 1-0’lık skorlar oldu. İki topluluk 3’er kat 0-0 ve 1-0’lık skorlarla sahadan ayrıldı. İki topluluk arasındaki maçlarda 2’şer nöbet 2-1, 2-2 ve 3-1, birer yol bile 1-1, 3-2, 4-0 ve 5-1’lik skorlar alındı.

“Antalyaspor 22, Aytemiz Alanyaspor 20 gol attı”
Kırmızı-beyazlı takım ile Aytemiz Alanyaspor ortada oynanan 16 maçta Antalyaspor, rakibinin kalesine 22 gol atma başarısı gösterdi. Alanyaspor ise Antalyaspor’a 20 golle bedel verdi.

“Chico cezasını tamamladı, 3 aktör sınırda”
Antalyaspor’üstelik, Alanyaspor maçı öncesi 3 aktör soluk kurnaz sınırında bulunuyor. Al-beyazlılarda M’billa, Misilsiz ve Danilo Alanyaspor maçında sarı kart görmeleri halinde tıpkısı ahir hafta oynanacak olan Atiker Konyaspor maçında cezalı duruma düşecekler. Öte yandan Gaziantepspor maçında zerrin iri görerek Osmanlıspor maçında cezalı duruma sakıt Brezilyalı oyuncu Chico, stabil Alanyaspor maçında takımdaki yerini matlup.

Beklenen 11
Antalyaspor- Aytemiz Alanyaspor mücadelesi Cumartesi haset saat 19.00’dahi Antalya Arena Stadyumu’nda oynanacak. Al-beyazlıların mücadeleye şu 11 ile çıkması bekleniyor:

“Fornezzi, Celustka, Diego Angelo, Chico, Sakıb Aytaç, Charles, Anlaklı Yıldırım, Danilo, M’billa, Deniz Kadah ve Samuel Eto’o.”



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç