SON DAKİKA

‘Tarihi fırsatı kaçırmayın’


Ekonomi 27 Ocak 2017 - Cuma, Saat: 04:51
Haber 1182 kere okundu.



‘Tarihi fırsatı kaçırmayın’
‘Tarihi fırsatı kaçırmayın’

15 Orak Ayı çarpış girişimi sonrası seferberlik başlatarak 120 kamer 0.7 faizle bölük satan markalı üreticiler demincek 2. kampanya atağında vadeyi 240 aya çıkarıyor. Departman temsilcileri sundukları ince önel ile vatandaşa ‘fırsatı kaçırmayın” mesajı veriyor. 1 Küçük Ay’ta başlayacak ve 31 Mart’ta sona erecek kampanyaya 40 binden aşkın konutun karışma olması bekleniyor. Gayrimenkul Hane yüzde 10 peşinat, 60 ayda 0 getiri, 120 ayda 0.4-0.5 aralığı, 240 ayda ise 0.75-0.85 bandı için tedarik yapıyor. Hürriyet’in gündeme getirdiği kampanya kapsamında önceki inikat ise Ziraat Bankası ve Güvence Bankası ile yapıldı. 

GYODER Yüksek Danışma Müesses Başkanı Avni Çelik, “Firmaların inisiyatifinde kalkmak üzere 20 sene amacıyla mahiye yüzde 0.75 ila 0.85 getiri bandında kredilendirme yapmayı planlıyoruz. Burada hedef stok zayıflatmak değil, vatandaşın sülale alımını kolaylaştırmak” dedi. Gayrimenkul Göz GYO Umumi Müdürü Gaye Gelgel,  “Göz alımını erteleyenlere, ‘Bizler Türkiye’nin 20 yılına güveniyoruz. Siz de güvenin ve bu fırsatı kaçırmayın’ mesajını veriyoruz” diyerek konuşurken, KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Bu ahit fayda değil ar yılı. Hem ekonomimiz hem de sektörümüz için fedarlık yapıyoruz. Elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyduk. Firmalar parasını bankada epilepsi fedakarlık yapacak ve ürem indirimi algı” açıklamasını yaptı.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası seferberlik başlatarak 120 kamer 0.7 faizle basamak satan markalı üreticiler demincek 2. kampanya atağında vadeyi 240 ayak tabanı çıkarıyor. Büro temsilcileri sundukları ince mehil ile vatandaşa ‘fırsatı kaçırmayın” mesajı veriyor. 1 Şubat’ta başlayacak ve 31 Mart’ta sona erecek kampanyaya 40 binden çok konutun karışma olması bekleniyor. Yurt Göz yüzde 10 peşinat, 60 ayda 0 nema, 120 ayda 0.4-0.5 aralığı, 240 ayda ise 0.75-0.85 bandı için tedbir yapıyor. Hürriyet’mağara gündeme getirdiği kampanya kapsamında evvel kavil ise Ziraat Bankası ve Güvence Bankası ile yapıldı. 

GYODER Faziletli Müzakere Kurulu Başkanı Avni Çelik, “Firmaların inisiyatifinde görünmek için 20 sene üzere aylık yüzdelik 0.75 ila 0.85 nema bandında kredilendirme yapmayı planlıyoruz. Burada maksat yığılım zayıflatmak değil, vatandaşın karı alımını kolaylaştırmak” dedi. Yurt Ev GYO Genel Müdürü Erek Kurum,  “Hane alımını erteleyenlere, ‘Bizler Türkiye’nin 20 yılına güveniyoruz. Siz üstelik güvenin ve bu fırsatı kaçırmayın’ mesajını veriyoruz” diye konuşurken, KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Polat, “Bu dönme kâr değil ar yılı. Hem ekonomimiz hem da sektörümüz üzere fedarlık yapıyoruz. Elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyduk. Firmalar parasını bankada yilbik fedakarlık yapacak ve faiz indirimi alacak” açıklamasını yaptı.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç