SON DAKİKA

Yaz ayları umut verici


Ekonomi 27 Ocak 2017 - Cuma, Saat: 04:52
Haber 796 kere okundu.



Yaz ayları umut verici
Yaz ayları umut verici

Turizmin bütün paydaşları ile bir araya gelerek düşünüm alışverişinde bulunmalarının departman açısından çokça kocaman olduğunu söyleyen tatilsepeti.com Umumi Müdürü Koray Küçükyılmaz, 2017’ye dair değerlendirmelerde de bulundu. 2017’ye iri umutlarla başladıklarını tamlayan Küçükyılmaz, “Kar yağışının etkisiyle kayak ve biberli otellerinde, geçmiş yılların oldukça üstünde as yapma imkanı bulduk. Iç turizme yönelik bu faziletli kâm, yaz döneminin üstelik ongun geçeceğinin balaban benzeri göstergesi. Şu anda bitmeme fail er rezervasyon kampanyamızın, geçtiğimiz yıla göre çokça daha faziletli istek görüyor olması birlikte, bu görüşü destekliyor. Moskof turistlerin yeniden gelmeye başlaması ve evcil turistin ilgisiyle gelişigüzel, bu yıl pazarın yüzdelik 10 ila 15 beyninde büyüyeceğini öngörüyoruz. Rusya’dan 3 milyondan aşkın seyyar bekliyoruz” diye niteleyerek konuştu.

Turizmin umum paydaşları ile bir araya gelerek kuruntu alışverişinde bulunmalarının kısım açısından çok yetişkin olduğunu belirten tatilsepeti.com Umumi Müdürü Koray Küçükyılmaz, 2017’ye dayalı değerlendirmelerde de bulundu. 2017’ye balaban umutlarla başladıklarını belirten Küçükyılmaz, “Kar yağışının etkisiyle ski ve ateş otellerinde, önceki yılların berenarı üstünde bey etme imkanı bulduk. Iç turizme yönelik bu faziletli dilek, yaz döneminin de bereketli geçeceğinin yetişkin benzeri göstergesi. Şu anda bitmeme fail er ayırtma kampanyamızın, geçtiğimiz yıla bakarak haddinden fazla henüz yüksek murat görüyor olması üstelik, bu görüşü destekliyor. Zalim turistlerin yeniden gelmeye başlaması ve yerel turistin ilgisiyle gelişigüzel, bu sene pazarın yüzde 10 ila 15 arasında büyüyeceğini öngörüyoruz. Rusya’dan 3 milyondan fazla seyyar bekliyoruz” diye konuştu.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç