SON DAKİKA

”Bu Ülke benim sevdam!”


Spor 28 Ocak 2017 - Cumartesi, Saat: 02:32
Haber 1052 kere okundu.



”Bu Ülke benim sevdam!”
”Bu Ülke benim sevdam!”

Yazarımız Rıdvan Dilmen’in başlattığı, “Tüvana aynı Türkiye için Olur” kampanyasına destek çığ kadar büyürken, milli futbolcu Arda Turan eleştirilere kendi üslubuyla tokat gibi tıpkısı karşılık verdi. Kampanyaya evvel bindi veren isimlerden biri olan Ardıl, esbak geceleyin geç saatlerde sosyal iletişim araçları hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Aha felek oyuncunun gündeme bomba kadar düşen ve şişman ses getiren sözleri:

AHA ARDA’NIN AÇIKLAMALARI
“Saat biraz geç biliyorum ama umum da şu anda ifade etmek istediğim şeyler var. Geçenlerde yeni anayasa referandumu ile ilgilendiren kimseyi kırmadan, fert olma hakkımı kullanarak, bağımsız milletvekili irademle fikrimi belirttim. Demokrasinin temel ve gerekli şartlarından biridir; fikrini anlatmak. İşin ustalık tarafı siyasi tıpkısı tartışmadır. Ego bu ülkenin bir vatandaşı adına takkadak görüşümü belirttim. Bu laf üzerinden Atatürk ve vatan sevgimi uğur kayran ithamlara maruz kaldım. Öncelikle hikâyelemek isterim kim, benim bu ülkeye ve Atatürk’e olan sevgimi, mesnetsiz ithamlarla sorgulamak ve muhakeme etmek, kimsenin haddi değildir.”

BAYRAĞIMIZI SIRTIMDA TAŞIDIM
“Ben Atatürk ilkelerini ve inandığım doğrularımı hayatımın rastgele saniyesinde uygulamaya etkin biriyim. Onun bize armağan ettiği bayramların, dünyanın seçme tarafında, onlarca coğrafyada, onlarca dilde kutlanmasına ve hatırlanmasına anahtar ergin biriyim bire bir zamanda. Defaatle eke Türk bayrağımızı, milyarca insanın gözü uğrunda, Avrupa’nın ve dünyanın sunma şişman stadyumlarında sırtımda gururla taşıdım. Tenkit hakkını gidermek yerine bana hakaret eden, beni yurt hainliğiyle suçlayanlara, üstteki bilgileri hatırlatmak isterim.”

ELDEN İNANDIĞIMI SÖYLEDİM
“Ego 11 yaşında Bayrampaşa’dan çıktım. Ben bugüne kadar tek şeyi hele insanlar beni sevsin diyerek yapmadım. Ama ego bilcümle çokça sevdim; ülkemi, bayrağımı, takımımı, insanları, hayatı. Hayatım boyunca devletin seçme kurumundan veya kişisinden ne biricik bir şey istedim, ne dahi kendime çıkar sağladım. Benim vicdanım abat, bağımsız milletvekili ve hürdür. İnandığım doğruları herhangi bir ant söyledim, imdi söylemeye de devam edeceğim. Ben bu ülkenin gelişigüzel bireyini; annem kabil, babam kabilinden, kardeşim üzere sevdim, sevmeye üstelik devam edeceğim.”

YURT SEVGİME BAHIS ETTİRMEM
“Bana yapılan gelişigüzel eleştiriye tahammülüm var amma yurt sevgime, bayrağıma olan aşkıma yapılan hakarete tahammülüm namevcut. Bu sahn bana; benim gibi olmayanlarla, benim gibi düşünmeyenlerle alay malay sulh içre yaşamayı öğretti. Hepsinin başımın üstünde yeri var. Bu devlet benim sevdam. Gine anımsatmak istedim. Kardeş Kardeş, nazikâne ve de mutlulukla.”

‘SAKALIMI KESERİM AMA…’
Arda Turan ile mızıka arkadaşı Marc arak Stegen beyninde geri ilginç diyaloglar yaşandı. Barça’nın kalecisi, Ardıl için içtimai iletişim araçları hesabında, “13 gol tebrikler. 20 gol atınca sakallarını kesecek misin?” yazdı. Ardıl’nın canlı kaleciye yanıtı gecikmedi: “Yemeden Içmeden Şampiyonlar Ligi’ni kazanırsak sakallarımı keserim. Ancak o zaman senin üstelik saçlarını keseceğim.”



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç