SON DAKİKA

CHP’li vekilden ‘haberleşme giderleri’ açıklaması


Gündem 28 Ocak 2017 - Cumartesi, Saat: 15:08
Haber 977 kere okundu.



CHP’li vekilden ‘haberleşme giderleri’ açıklaması
CHP’li vekilden ‘haberleşme giderleri’ açıklaması

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, yaptığı bağlanmış açıklamada, 2016 yılında yaklaşık 1 milyon 200 bin TL’lik danışma giderinin TBMM marifetiyle karşılandığı yönündeki haberlere cevap verdi.

Saylav olarak yasama ve politik çalışmalarını, bir nice yöntemle seçmenleri ve halkoyu ile paylaştığını belirten Türkmen, bu yöntemlerden tıpkı kısmının SMS, ayrımsız kısmının üstelik bağlanmış tebligat şeklinde olduğunu aktardı.

CHP'li vekilden 'haberleşme giderleri' açıklaması

“SEDIR ÜYELERİNE SUNULAN HAKKI BEN DA KULLANDIM”

“Sedir üyesi kendisine benden önceki alınmış ayrımsız değişmeyen ile sedir üyelerine sunulan hakkı ego dahi kullandım.” açıklamasında bulunan Türkmen, makbul bu hakkın, tamamen seçmenleri, hemşehrileri ve kamuoyuna müteveccih aynı brifing, iletişim gayeli olduğunu vurguladı.

Elif Doğan Türkmen, şunları kaydetti: “TBMM yönetimi aracılığıyla satın alınan, kaça alındığını bilmediğimiz, kullanımımıza verilen bu hak ve hizmetlerin fahiş fiyatlarından sorumlu tutulması gereken kişinin ego olmadığını düşünüyorum. Bu ağız ağıza zahir olan harcamaların ulaştığı düzey üzerine tarafıma tek bilgelik ve maliyet bildirilmemiştir. Anne sorulması müstelzim sorunun; bu hizmetleri fahiş fiyatlardan satın alıp bu konuda bize genişlik sıradan ayrımsız vukuf de vermeden kullananlara olması gerekir. Tümce şunu dolgunca bilsin, mebus namına icap divan üyesi olduğum müddet süresince gerekse henüz sonradan yaptığım yasama ve politik çalışmalarımı ayrımsız kararlılıkla sürdürmeye bitmeme edeceğim.

“ADISYON VEREMEYECEĞİM TEK ÇALIŞMAMIZ OLMAMIŞTIR”

Önceliğimiz ve adisyon vereceğimiz vadi seçmenlerimiz ve milli iradedir. Hesabını veremeyeceğim yegâne tıpkı çalışmamız ve hareketimiz olmamıştır. daha çok da olmayacaktır.”



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç