SON DAKİKA

Demba Ba Salı günü Beşiktaş’a transfer imzasını atıyor!


Spor 28 Ocak 2017 - Cumartesi, Saat: 14:08
Haber 751 kere okundu.



Demba Ba Salı günü Beşiktaş’a transfer imzasını atıyor!
Demba Ba Salı günü Beşiktaş’a transfer imzasını atıyor!
Demba Ba Salı haset Beşiktaş’a transfer imzasını atıyor! Beşiktaş, Ersan Gülüm’ün peşi sıra Demba Ba’nın da takıma katılmasını bekliyor. Yağız-beyazlı kulübün, pazartesi haset yapılacak sağlık kontrolleri sonrası ülkü çıkmazsa deneyimli oyuncuyla ittifak imzalayacağı rapor ediliyordu ancak bu konudaki araştırmaların tamamının çoktan yapıldığı ortaya çıktı.

Yönetimin, Senegalli yıldızın tüm keyif raporlarını teferruatlı yerine incelletiği öğrenildi. Birlikte kulübün afiyet heyeti,  31 yaşındaki santrforun sadece geçtiğimiz temmuz ayında kırılan bacağına ilişik raporları değil, hep sağlık raporlarını isteyip en ayrıntılı ayrıntısına kadar baktı. Hile bile buradan mevrut müspet ifade üzerine Demba Ba’nın transferine değişmeyen verdi.

HIÇBIR SORUNU YOK

29 yaşındaki oyuncunun pazartesi haset İstanbul’üstelik gireceği keyif kontrolü ağız ağıza prosedürü adına ilam etmek üzere yapılacak. Aynı süredir çalışmalarını Amerika Bir Devletleri’nde ferdî antrenör eşliğinde sürdüren Demba Ba, topla icraat birlikte yapıyor. Görmüş Geçirmiş golcünün yaptığı antrenmanlarda dahi ağrı yahut bire bir ayrıksı ülkü hissetmediğini, tek eksiğinin maç kondisyonu olduğunu yönetime ilettiği rapor edildi.

DEMBA BA SALI HASET İMZAYI ATACAK

Ryan Babel, Matej Mitrovic ve Ersan Gülüm’ü resmi olarak kadrosuna katan, Olcay Şahan ve Eli Açık Fre ile de yollarını ayıran Siyah Beyazlılar golcü transferini bile Demba Ba’yı alarak tamamlayacak. Ferda Türkiye’ye gelmesi muhtemel Senegalli golcü Pazartesi keyif kontrolünden geçtikten sonraları Salı haset yapılacak dolgun imza töreninde resmi imzayı atacak.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç