SON DAKİKA

Ekici kördüğüm


Spor 28 Ocak 2017 - Cumartesi, Saat: 01:30
Haber 694 kere okundu.



Ekici kördüğüm
Ekici kördüğüm

Zerrin-lacivertli dümen, Mehmet Ekici ile seçme konuda anlaştı. Aatıf takası kabul etmeyince, para ile transferi bağlamak istedi. Trabzonspor‘la yapılan pazarlıklarda 2 milyon euro‘ya kadar çıkıldı. Fakat bordo-mavililer, Beşiktaş‘ın elan bol tıpkı öneri vermesi dolayısıyla bunu kabul etmedi. Fenerbahçeli yetkililer, 2 milyon euro’nun sonuç teklifleri olduğunu, bunun dışında tek pazarlığa girmeyeceklerini Trabzonspor’a ileterek beklemeye geçti. Transferin zora girmesi konusunda Advocaat, Ekici üzere bir oyun kurucuya nazik gerekseme duyduğunu, futbolcunun bile kendilerine süzülmek istediğini belirtip, Trabzonspor’dan telakki beklediğini telmih etti.

Mehmet Ekici’yi Fenerbahçe’ye kaptırmak istemeyen Beşiktaş, Trabzonspor‘a zerrin-lacivertlilerin teklif ettiği 2 milyon euro’dan henüz mebzul şartlar sundu. Teklifin, ayrımsız miktar servet+Ege Kavlak ile alay malay Rhodolfo olduğu ortaya çıktı. Bordo- mavililer bunu akseptans etti. Ancak Ekici, Fenerbahçe’den eksantrik tek kulübe imza alaşağı etmek istemediğini bildirince, konvansiyon yürürlüğe girmedi. Meğerse 26 yaşındaki topçu, Beşiktaş’a birlikte yunak bakıyordu ve bunu başbuğ Muharrem Yordamlı ile paylaşmıştı. Ateş Parçası da elhak Beşiktaş’la görüşmeleri oyuncunun bu arzusu üstüne yapmıştı. Beşiktaş birlikte aynı Fenerbahçe kabilinden Mehmet Ekici için “bekleme” pozisyonunu aldı..

MEHMET EKİCİ CEPHESİ: ALMANYA’YA DÖNERİM
F.Bahçe ile anlaşan nasip topçu, Beşiktaş‘ı kesinlikle istemiyor. Sarı-lacivertli formayı giymesine cevaz verilmemesi dolayısıyla morali oldukça bozuk. F.Bahçe’den vazgeçmeye niyetinin olmadığını bildiren Ekici’nin, gerekirse Almanya’ya dönebileceğini söylediği belirtiliyor. Babası Hacı Ekici ise, “Cümle ayrımsız özdek söylüyor. Susacağız, hiçbir molekül söylemeyeceğiz” dedi.

TRABZONSPOR CEPHESİ: FIFA KOZUNU OYNAYABİLİR
Bordo-mavili pakt, Ekici‘den yeryüzü yüksek kârı kabul etmek amacıyla mücahede gösteriyor. Başbuğ Muharrem Dirayetli, Beşiktaş‘ın yaptığı teklifin kulübün menfaatlerine daha akıllıca olduğunu açıkladı. Trabzonspor; Beşiktaş’a gitmemesi halinde, 1 Ocak‘tan evvel F.Bahçe ile görüştüğü için Ekici’yi FIFA‘ya şikayet edebilir. Bu durumda F.Bahçe de müeyyide tehlikesi altında kalacak.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç