SON DAKİKA

Evet çığ gibi büyüyor


Spor 28 Ocak 2017 - Cumartesi, Saat: 01:30
Haber 684 kere okundu.



Evet çığ gibi büyüyor
Evet çığ gibi büyüyor

Anayasa referandumu öncesi yazarımız Rıdvan Dilmen‘in twitter’dan başlattığı “Dinamik tıpkı Türkiye için evet” kampanyasına halkımız topluluk bundan sonra. Kampanyaya seçkin kesimden destek yağdı. Toplumsal medyadan yapılan paylaşımlarda ‘görgülü geleceğe’ fikir verildi, ‘peki’ler çığ kabilinden büyüdü. “Büyüyen-gelişen Türkiye üzere, sözünü dinleten dev tıpkı mutluluk üzere, ışıklı aynı gelecek için, düşmana- haine tehdit için, muadele için, bir tane tutmak-ilişki başlamak amacıyla, hazar üzere: PEKI!” sloganları üretildi. “Yararlı geriye götürür, evette sağlık vardır” paylaşımları yapıldı, “Sessiz kalmayın, dinç bire bir Türkiye için tamam deyin” çağrıları yine edildi. çabucak Türkiye’nin gündemine oturan kampanyaya spor camiası bile sessiz kalmadı. Futbolcusundan kulüp yöneticisine, bakanından yazarına kadar hep “Ben dahi varım” dedi, “evet” dedi. Aha görüşler:

ELBETTE KIM VARIM

* RIDVAN DİLMEN (Sakat milli futbolcu- Yorumcu): Vatanımız, ülkemiz çokça kip benzeri süreçten geçiyor, adeta ayrımsız Bağımsızlık Savaşı. Kıpırdak ayrımsız Türkiye istiyoruz. Canlı bire bir Türkiye üzere evet ego de varım. Sevgili Ardıl sen da var mısın?
* ARDA TURAN (Milli topçu):
Rıdvan hocam çağrını aldım.
Faal aynı Türkiye amacıyla ego da varım. Burak Yılmayan sen dahi var mısın kardeşim?
* BURAK YILMAZ (Milli futbolcu): Ardıl kardeşim çağrını aldım. Faal tıpkısı Türkiye üzere ego üstelik varım. Murat Boz kardeşim sen bile var mısın?
* AKİF ÇAĞATAY KILIÇ (Gençlik ve Spor Bakanı): Hayat Dolu tıpkı Türkiye amacıyla peki.
* AHMET ÇAKAR (Eski yargıcı-Yorumcu): Kıpırdak aynı Türkiye amacıyla ego bile varım.
* ERTEM ŞENER (Spor spikeri): Elan şişman, daha aktif bir Türkiye amacıyla tabiatiyla ki ego birlikte varım.

Rıdvan Dilmen

@ArdaTuran pic.twitter.com/i8dfzFqY1Y

— Ridvan Dilmen (@RidvanDilmen07) 24 Ev 2017

YEGÂNE ALTERNATIF ‘EVET

HİDAYET TÜRKOĞLU (Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı): Büyüyen ve etkili benzeri Türkiye için evet.
* FERUDUN TANKUT (Kardemir Karabükspor Başkanı): Rıdvan Dilmen’in başlattığı “Cıvıl Cıvıl aynı Türkiye amacıyla ego bile varım” kampanyası için birlik destek veriyoruz. Tığ de bire bir düşünceyi istekle paylaşıyoruz.
Bahis Türkiye, ülkemiz olunca tabii ki ‘evet’ten bambaşka benzeri özdek diyemeyiz.
* MUSTAFA YAZICI (Beylerbeyispor Kulübü Başkanı): Tığ ülkemizin, Türkiyemizin sevdalısıyız.
Ülkemizin selameti üzere elbette kim ‘peki’ diyeceğiz. Eksantrik tıpkısı husus düşünemeyiz.
Tığ da elbette ki “Hayatiyetli benzeri Türkiye için peki” diyoruz. Ayrıksı bir madde denir mi? Yarayışlı ne büyüklüğünde hatalı benzeri sözcük! ‘hayır’ seçme ahit kırıcı olmuştur.
* HASAN ÇAVUŞOĞLU (Alanyaspor Başkanı): Rıdvan Dilmen’in başlattığı “Faal tıpkı Türkiye amacıyla peki” kampanyası bittabi ki çokça akilane. Ben da ülkem için Türkiye üzere ‘olur’ kampanyasını destekliyorum.

Zer kardeşlerim @_fatihsahin ve @ikaraosmanoglu Güçlü benzeri Türkiye üzere “PEKI” #BenDeVarım Sn. Bakanım @MevlutCavusoglu sen birlikte var mısın? pic.twitter.com/5RIFpQcIBe

— Akif Çağatay Tığ (@ackilic76) 24 Familya 2017 * HALİL ÜNAL (Eskişehirspor Başkanı): Rıdvan Dilmen’in başlattığı kampanyayı ölçüm etmemek mümkün değil. Ego de “Faal bir Türkiye amacıyla tamam” kampanyasını destekliyorum. Elbette kim evet!
* SELÇUK ÖZTÜRK (Elazığspor çarkıt başkanı): Biz dahi bu kampanyayı destekliyoruz. Ülkemizin hayatiyetli olması için ‘evet’ oyu vereceğiz.
* HÜSEYİN KALPAR (Maharet yönetmen): Ruhlu devlet, faal tıpkısı Türkiye amacıyla seçkin devir varım.
* GİRAY PINAR: (Ustalık direktör): Faal bire bir büyüklük, canlı aynı Türkiye için irtibat olmamız kayıt. Rıdvan Dilmen‘in başlattığı kampanya çok yerinde. Ben dahi ülkem için bu kampanyaya katılıyorum.
‘evet’ diyeceğim.
* ERKAN SÖZERİ (Ümraniyespor Teknik direktörü): Ülkemiz için hayırlısı hangi ise o olmalı.
Şu anda dengeli tıpkısı hareket var. Ülkemizin geleceği amacıyla tamam kampanyasına katlanmak olabilir değil. Zira ‘hayır’ oyu ülkemizde hem konuşu hem üstelik toplumsal anlamda müphemlik ve tedirginlik yaratacaktır.
* BÜNYAMİN GEZER (Eski hakem-Yorumcu): Rıdvan Dilmen’in başlattığı “Faal benzeri Türkiye için peki” kampanyası nı ego de destekliyorum.

Var mısın ? @yunusgoksu #BenDeVarım Olur sen @ErolEsra ? Sen Dahi Var mısın ? pic.twitter.com/U1L8yODO76

— Ertem Şener (@ertemsener) 25 Ocak 2017 KARDEŞLIK GELSİN DİYE

VEDAT TAN: (Eski hakem- Yorumcu): Ülkemiz, geçtiği yumruk ve tabütüvan zamanları, fakat kullanılmamış tıpkısı Türkiye ve bakir ayrımsız anayasa ile atlatacaktır. Eskimemiş Türkiye’nin bile yıpranmamış anayasa ile sıçramaya geçeceğini, daha acul değişmeyen alacağını ve ivmelenmesinin hızlanacağını düşünmekteyim. Aha bu yüzden ‘üzere’lerim var benim.
Kalleşlik değil, kardeşliğin gelmesi amacıyla, mevki ateşine benzeri odun henüz atmamak için, özgürlük ve insanca aylamak üzere, sırtını teröre yaslayıp “kırıcı”a güvenenleri sevindirmemek üzere, hainlik bombalarını, kurşunlarını gördüğüm amacıyla, annelerin ‘Mehmedim’ diye ağlamaması amacıyla, darbecilerin sevincinin kursağında kalması üzere, ben da ‘peki’ diyorum.
* FATİH TEKKE (Ustalık direktör): Ülkemiz tarihi, siyasi açıdan eke tıpkısı ilenç noktasından geçiyor. Işlek bire bir Türkiye, kıvrak bir yurt üzere ‘tamam’ diyorum.

@yilmazburak17 pic.twitter.com/LKOfWA3Ozx

— Arda Turan (@ArdaTuran) 24 Familya 2017 OKÇULAR VAKFI
Okçular Vakfı, ‘Kıpırdak aynı Türkiye için biz de varız’ dedi ve Rıdvan Dilmen’in toplumsal medyadan başlatıp cemi Türkiye’da lahzada yayılan ‘Referandum amacıyla olur’ kampanyasına bindi verdi.

TEKVANDO AVRUPA ŞAMPİYONU HARIR ÇIĞDEM
Tekvando Avrupa şampiyonu Ipek Mahmur Çiçeği birlikte spor camiasının eş çıktığı kampanyaya bindi verenler beyninde düz aldı. Harir Mahmur Çiçeği, “Işlek benzeri Türkiye amacıyla peki” diye niteleyerek yazarımız Rıdvan Dilmen’in çağrısına cevap verdi.

TÖRE VE ÇALHANOĞLU’NDAN ANLAMLI BINDI
Milli futbolcular Gökhan Töre ile Kağan Çalhanoğlu dahi “ben de varım” dedi. Tanju Çolak’ın çağrısına yanıt veren Gökhan Adap, takım arkadaşı Kağan Çalhanoğluna pası attı.

HAKAN ÜNSAL VE ALPAY ÖZALAN: “IRI FEHAMET KALKIŞMAK AMACIYLA PEKI”
Futbol yorumcusu Melik Ünsal, “Nazik azamet kalkışmak için ‘tamam’ derken, çağırma ettiği Alpay Özalan bile karışılık verdi: Ego de varım.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç