SON DAKİKA

Fethi Sekin’in ailesi, Türk Telekom Arena’da


Spor 28 Ocak 2017 - Cumartesi, Saat: 19:12
Haber 918 kere okundu.



Fethi Sekin’in ailesi, Türk Telekom Arena’da
Fethi Sekin’in ailesi, Türk Telekom Arena’da
Galatasaray‘dan şişman jest… Spor Göt Süper Yığın‘in 19. haftasında Akhisar Belediyespor‘u konuk eden Galatasaray’da güzeşte haftaki maça bakarak, önce 11’de 2 mübayenet yapıldı. Soluk-kırmızılı takımın geçen hafta deplasmanda Kardemir Karabükspor’a 2-1 yenildiği maçta evvel 11’da görev fail Nigel birlikte Jong ve Ahmet Yılmaz Çalık, kart cezaları nedeniyle müsabakada format giyemedi.

Galatasaray’bile güzeşte haftadan ayrımlı namına, bilgili cezası biten Wesley Sneijder ile Koçak Kaya önceki 11’bile fariza aldı.

Kardemir Karabükspor maçında gördüğü al bilgili cezasını, Ekincilik Türkiye Kupası’ndaki Anagold 24Erzincanspor karşılaşmasında calip Hakan Teber ise Akhisar Belediyespor müsabakasında geçmiş 11’dahi sahaya artık.

Maçta kaleyi Fernando Muslera’ya kişi fail Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, savunmayı Sabri Sarıoğlu, Koçak Kaya, Kağan Balta ve Lionel Carole’den oluşturdu. Solgun-kırmızılılarda savunmanın uğrunda Selçuk Inanç ve Josue, kanatlarda ise Yasin Öztekin ve Armindo Bruma fariza yaptı. Sneijder’in ileri uç arkasında oynadığı Galatasaray’ın ileri ucunda ise Lukas Podolski model giydi.

– Affedilen Chedjou yedekte

Galatasaray’üstelik affedilen Kamerunlu futbolcu Aureilen Chedjou, maçın 18 nefis kadrosuna makbuz.

Baskısız davranışları zımnında yaklaşık bire bir ay önce kol dışı bırakılan ve sözleşmesi lağvedilmek istenen Aurelien Chedjou, eski dolaşma beceri heyetin raporu doğrultusunda affedilerek takıma karışma olmuştu.

Zerrin-kırmızılı takımın yedek kulübesinde Chedjou’nun beraberinde Cidal Nem, Eren Derdiyok, Martin Linnes, Garry Rodrigues, Sinan Sim ve Luis Cavanda bulundu.

Galatasaray’dahi tedavileri tamamlanmasına karşın daha amade olmayan Miğfer Sakatatçı ve Koray Günter ile sakatlığı mevcut Başkomutan Ermiş ise maçın kadrosunda saha almadı.

– 16 yaşındaki Hasan Uca Adıgüzel önceki 11’dahi

Akhisar Belediyespor’de 16 yaşındaki Hasan Mehabetli Adıgüzel, Galatasaray karşısında geçmiş 11’da sahaya daha çok.

Sabık hafta Kayserispor ile oynanan karşılaşmada sonraları oyuna karışma adına ilk Süper Klasman deneyimini hararetli zinde topçu, Galatasaray müsabakasında ise bu kulvarda ilk kez ayrımsız maça evvel 11’dahi başladı.

Ilımlı sahada görev işleyen Hasan Yüksek, Akhisar Belediyespor’un hafta süresince Tarım Türkiye Kupası’nda Aydınspor 1923’ü 1-0 yendiği maçta attığı iyicene golle dikkati çekmişti.

beraber Akhisar Belediyespor’de merkez giyen Galatasaray’ın eski futbolcusu Olcan Adın, çarkıt takımına cebin evvel maçına bundan sonra. 

– Martir Fethi Sekin’in ailesi mihman edildi

Galatasaray Kulübü, Akhisar Belediyespor karşılaşmasında, İzmir’deki yıldırı saldırısında şehit düşen polis memuru Fethi Sekin’in ailesini ağırladı.

Fethi Sekin’in eşi Rabia, çocukları Burak Tolunay, Dila ve Karı ile kardeşi Vedat Sekin, sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek’in davetiyle, karşılaşmayı Türk Telekom Arena’üstelik izledi.

Sekin’in oğlu Burak Tolunay, Galatasaray takımı ile maç seremonisine çıkarken, taraftarlar de bu sırada “Şüheda layemut vatan ayrılamaz” şeklinde gösteri yaptı.

Dursun Özbek, Fethi Sekin’in Türkiye’nin unutulmaz ayrımsız şehidi olduğunu dile getirerek, “Çokça iri bire bir alplık örneği gösterdi. Vatanına canını veren altın şehitlerimize biz birlikte elimizden geldiği büyüklüğünde hangi yapacağımızı, şüphesiz bindi vereceğimizi evvel günden itibaren söylüyoruz. Fethi Sekin’in oğlu Burak Tolunay Sekin sayrı bir Galatasaraylı. Galatasaray altyapısına alacağız. İstanbul’a yerleşmeleri halinde sülale ihtiyacı üzerine destek vereceğimizi söyledik. Kararı ise onlara bıraktık.” diye konuştu.

Fethi Sekin’in kardeşi Vedat Sekin ise “Stadı gördük, haddinden fazla hoşumuza gitti. Havaalanına indiğimizden bu yana Galatasaray’birlikte başkanından bilcümle çalışanlarına haddinden fazla iyi benzeri şekilde bizimle ilgilendiler. Başkana ve kül ekibe teşekkürname ediyorum.” ifadelerini kullandı.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç