SON DAKİKA

Igor Tudor’dan Galatasaray cevabı!


Spor 28 Ocak 2017 - Cumartesi, Saat: 19:12
Haber 666 kere okundu.



Igor Tudor’dan Galatasaray cevabı!
Igor Tudor’dan Galatasaray cevabı!
Igor Tudor, Galatasaray’a gidecek mi? Çaykur Rizespor – Kardemir Karabükspor maçının peşi sıra temas iki takımın maharet adamları açıklamalarda bulundu. Çaykur Rizespor maharet direktörü Vukuf Karaman,  1-0 kazandıkları Kardemir Karabükspor maçının arkası sıra açıklamalarda bulundu. Karaman, zihayat ve gür uğraş eden benzeri takım olduklarını belirterek ileride elan de bereketli olacaklarını söyledi. Futbolcuları mücadelelerinden âlem kutlayan Bilgelik Karaman, “Özellikle önce 45 zaman kesin pozisyonlar yakaladık. Hatır farklı tıpkı skorla girmemiz lazımdı. Bunu benzeri geçmiş maçta üstelik, başka maçlarda birlikte yaşadık. Karşımızda gür koşan bir takım var. Tığ 121, onlar 122 kilometre koşmuş. Baktığınız ant ortaya tekrar kemiksiz tıpkı son çıkıyor. Karabükspor’da iki natamam vardı. Rakibin bu hamle gücü olsaydı ayrımlı olabilirdi. Direkten dönen tıpkısı topları bile var. Gelişmekte olan, taze ve mebzul savaş eden takımımız var. Takıma takviye yaparak henüz gür olacağız” dedi.

IGOR TUDOR: GOL BULAMADIK

Kardemir Karabükspor maharet direktörü Igor Tudor’da rakiplerini tebrik kartı ettiğini belirterek, “ilk yarı bol oynamadık amma ikinci yarı oyunu domine fail takımdık. Bereketli oynadık ancak gol bulamadık”diye konuştu.

GALATASARAY’LA İSMİNİN ANILMASI HAKKINDA KONUŞTU

Galatasaray beceri direktörlüğü için adının geçtiği yönündeki tıpkı soru konusunda kendisinin da bu haberleri okuduğunu tabir eden Igor Tudor, “Mevsim sonuna kadar Karabükspor ile sözleşmem var. Şu an buraya bağlıyım ve işime odaklıyım” yanıtını verdi.  Galatasaray’dan teklif alıp almadığının sorulması konusunda mütebessim Tudor, “Değerlendirme yapmayacağım” diye açıklamalarını noktaladı. 



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç