SON DAKİKA

Kaddouri geliyor


Spor 28 Ocak 2017 - Cumartesi, Saat: 01:31
Haber 918 kere okundu.



Kaddouri geliyor
Kaddouri geliyor

Bordo-mavili idare, yaz döneminde kadrosuna çoğaltmak için bati ceht göstermesine karşın Napoli‘nin 5 milyon euro bonservis ücreti istemesi dolayısıyla transferini gerçekleştiremediği Omar El Kaddouri‘den vazgeçmedi. İtalya’nın Corriere dello Sport gazetesi, Trabzonspor’un, 26 yaşındaki Faslı 10 dolma üzere baştan girişimde bulunduğunu bildirdi. Bu mevsim Napoli’birlikte elden 5 maçta 40 an oynayabilen görmüş geçirmiş futbolcunun transferi bu sefer bitebilir. Sezon böylece Napoli ile sözleşmesi sona erecek olan oyuncunun menajeriyle İstanbul’de bire bir görüşme yapan Başkan Aşure Ayı Idareci, “Kulübünüzle bonservis sorununu çözerseniz transferi şimdi gerçekleştirlim. aksi hâlde sezon böylelikle elkızı” önerisinde bulundu.

KANATLARDA BILE OYNUYOR
Oyuncunun menajerleri eliyle makul görülen bu teklifte, Kaddouri’ye dahi yıllık 1 milyon 500 bin euro önerildi. Futbolcunun Napoli ile bonservis sorununu fasletmek için görüşmeler yaptığı, olumsuz tıpkı durumda ise transferin zaman böylece gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu argüman edildi. Hem ofansif orta yer, hem birlikte sağ boş yerine görev yapabilen Umum Kaddouri’nin alınmasını teknik yönetmen Ersun Yanal’ın çokça istediği belirtiliyor.

MİLLİ TAKIMDA 22 MAÇTA 5 GOL ATTI
1.85 boyunda olan Ahali Kaddouri, Belçikalı tevellütlü ama Fas MilliT akımı’nı yeğleme etti. Fas ile 22 maça çıkıp 5 gol atan kudretli futbolcu ayrımsız dönme Milan ve Juventus’un de ilgilendiği ayrımsız isimdi. Milimetrik pasları ile tanınan Kaddouri için Başbuğ Muharrem Mahirane, temaslarda bulunuyor.

Yunus Emre DOMINANT



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç