SON DAKİKA

Mehmet Ekici’ye destek var! İşte o açıklama…


Spor 28 Ocak 2017 - Cumartesi, Saat: 14:08
Haber 761 kere okundu.



Mehmet Ekici’ye destek var! İşte o açıklama…
Mehmet Ekici’ye destek var! İşte o açıklama…
Mehmet Ekici’nin transferi Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor ortada gerilime kere açmasının ardından milli futbolcunun geleceği kamuoyunda merakla bekleniyor.

Trabzonspor’üstelik takım dışı küsurat ve hangi takıma transfer olacağı daha netlik kazanmayan Mehmet Ekici ile ait kendisine bu yol Türkiye Heveskâr Futbolcular Derneği açıklama yaptı.

Türkiye Aç Futbolcular Derneği, Mehmet Ekici‘nin yanında olduğunu duyururken, “Bu sorunun önce futbolcu kardeşimiz sonra sistem açısından hayırlısı olacak şekilde çözülmesi temennisi ile…” açıklaması yapıldı.

İŞTE TÜRKİYE AÇ FUTBOLCULAR DERNEĞİ’NİN AÇIKLAMASI…

“Türkiye Arzulu Futbolcular Derneği yerine, gündemde olan Mehmet Ekici konusu ile ilişkin kamuoyuna açıklamamızdır…

Biraz haftadır gündemde olan ve bizim da takip ettiğimiz futbolcu kardeşimiz Mehmet Ekici ile ilişkin yaşananlara istinaden açıklamamızdır.

Bilindiği için 3 Spor klübümüz ortada Mehmet Ekici üzerinden bitmeme fail transfer görüşmeleri değişik yorumlara sebep olmaktadır. Üyemiz olsun yada olmasın eş durumu ruhlu seçkin futbolcu kardeşimiz kabilinden Mehmet Ekici ile geçtiğimiz haftalarda görüştüğümüzü, manen ve hukuken birlikte olduğumuzu kendisine ilettiğimizin bilinmesini isteriz.

Fakat bilinmelidir ki, topçu kardeşlerimizin hakları olduğu kabilinden klüplerin birlikte şartlarını namına getirdikleri sürece ara sıra hakları vardır. Tığ bittabi tarafız ve futbolcunun yanındayız. Amma klüpler ortada geçen alıntı görüşmelerine müdahil olmamız birlikte benzer değildir. Mehmet kardeşimiz ile ait sağlanması gereken şartlar hesabına getirilmezse ve Mehmet kardeşimiz müdahil olmamızı isterse elbette yardımcı olacağımızın bilinmesini isteriz.

Gene bilinmelidir ki, dernek adına biz bilcümle topçu kardeşlerimize aynı hizmeti veriyoruz. Ruzname olmayan, belki birlikte kimsenin umurunda sıfır benzer üste henüz acı durumları faal, Süper Loda, Tff 1. Yığın, Spor Kıç 2. ve 3. Küme’deki onlarca futbolcu kardeşimize arkalama ettik ve ediyoruz. Mehmet Ekici kardeşimizin yaşadığı bugünün sorunu değildir. Bizim üstelik zamanında benzerlerini yaşadığımız ve o günden bugüne değişmeyen ama mental olarak değişmesi müstelzim tıpkısı konudur.

Gösterilen duygunluk ve bizden ümit oluşması bizi mutlu etmiştir. Bire Bir hassasiyetin Madun liglerde oynayan oyuncular amacıyla birlikte gösterilmesi sunma iri isteğimizdir. Tığ göreve geldiğimiz günden beri topçu kardeşlerimiz ile yakın bildirişim içinde olduk ve daha dirilmek için uğraşıyoruz. Amacımız topçu kardeşlerimizin şartlarını düzeltmek, maruf hakların ve vaat edilenlerin namına getirilmesini sağlamaktır.

Transfer dönemlerinin son anlarında birlikte gelişmeler olduğu gerçeğini unutmadan bu sorunun geçmiş topçu kardeşimiz sonra dizge açısından hayırlısı olacak şekilde çözülmesi temennisi ile…”



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç