SON DAKİKA

Ne kadar suya ihtiyacımız var?


Sağlık 28 Ocak 2017 - Cumartesi, Saat: 22:16
Haber 750 kere okundu.



Ne kadar suya ihtiyacımız var?
Ne kadar suya ihtiyacımız var?

Bire Bir numaralı kural, vücudunuzdaki değme 15 kilogram için, 1 litre elektron zengini alkalik su içmeniz gereklidir. Bu tutar, 72 ki­lo tıpkısı eş üzere günde 4-5 litre su kıymetiharbiye. 95 kilogram biri amacıyla günde 7 litreye kadar akarsu gereklidir. Günce hayatınızın bire bir parçası ola­rak, işe başlamadan evvel 2 litre, idman yaparken yaklaşık rastgele 15 dakikada bir 1 ‘asker litre ve alıştırma bitiminde aslında 2 litre su çöz-melisiniz. 1 saatlik idman boyunca vücut suyunuzun (ve kilo­nuzun) %2′sini kaybetmeniz hiç dahi düzgüsüz değildir.
Günde 2 litre akarsu içen bire bir âdem, günde 5 litre akarsu içen bir in­sanla bire bir sonuçlara ulaşamayacaktır. Esasen bir şekilde, bu kim­taptaki öğütleri takip ederek vacip düzenlemeleri yapan bir insan, su içen amma asitli yiyeceklere bile bitmeme fail tıpkı insan­dan daha bol ve elan acul sonuçlar alacaktır, işin iri bir kıs­mında sonuca aksetmek sizin elinizde.

Benim ne kadar ihtiyacım var?
Günde gerçekte ne büyüklüğünde su içtiğinizi tayin etmek üzere ayrımsız­kaç dakikanızı ayırın. Ama kâffesi asidik ve protona meşbu olan soda, kahvehane, süt, ürün suyu, öz yahut başka aramalı içecekler, karbonhidratlı, tatlandıncılı, alkollü, kafeinli sıvıla­rı saymayın – yemeden içmeden su! Kaç çamçak akarsu? Kaç litre akarsu? (Kabaca 4 bardak suyun ayrımsız litreye bedel olduğunu düşünürsek…)

Şimdi, şu anki kilonuza dayanarak, günde ne kadar su içmelisiniz?
Son kendisine, buradan oraya bittabi gideceksiniz? Kırıcı evet­vaş başlayın ve aşamalı olarak amacınızı oluşturun. Hedefi­nize ulaşana kadar seçkin devir ne kadar caba akarsu içmeniz ge­rektiği karşı kendinize bire bir çekim yapın. Diyelim kim, şu zaman günde 2 litre akarsu içiyorsunuz (genel afiyet önerileri bakımın­dan bile metanetli haddinden fazla Amerikalıdan öndesiniz), ama diyelim kim 95 kilosunuz, bu durumda 7 litre yahut henüz fazla su içiyor ol­manız gerekir. İçtiğiniz su miktanna günde kem litre elan eklemeye değişmeyen verin ve tahminî on günde hedefinize ulaş­mış olun. Ferda 2 litre arü iki çamçak, benzeri sonraki dönme 3 litre ve devamı. Yahut suyunuzu günde 1 litre artırın ve 5 günde ol­manız gereken noktaya ulaşın. İşin özünü anladınız.

Deminden planınızı yazın. Ve ona kapalı etki. Günlük ilerle­menizi mertebe edin. Doya doya akarsu için!

daha çok amacıyla, henüz hastalıklı olun
Doktorlar ve tagaddi uzmanları akarsu içerek kilogram vermenin olanaklı olmayacağını söyleyecektir. Ve bu makul – yemeden içmeden akarsu ile benzer değil! Ama yeterli miktarda elektrona ve alkalin yapısına topluluk suyla, günde fire kilo verebilirsiniz. (Antrparantez uzmanların çoğu, çabucak içecek namına akarsu içmenin üstelik kilogram vermede yarayışlı olduğu üstüne hemfikirdir. Amerikalılar ortalama yerine yılda 166 litre içecek İçmektedir, temas çevrim kestirmece 0.4 litre haysiyet. Ve bu de yılda bedava birkaç kilo birlikte­mektir.)

Mıhlı kilogram vermek üzere pH Mucizesi programında, akilane miktarlardaki akıllıca suyun alımı haddinden fazla önemlidir. Dosdoğru suyla vücudu tekmil anlamıyla sulamak, mefkûre kilonuza ulaşmada ve onu korumada genişlik hızlı ve sunu çarpık çurpuk yoldur.

Ülküsel kilo yolun lacerem içmeli?
* Takkadak nitelikli akarsu için (APM, APS, mukattar yahut pH muvazeneli iyonize akarsu)
* Vücudunuzdaki rastgele 15 kilogram amacıyla 1 litre su üzere.
* Sabahleyin kalkınca ilk hisse senedi adına 1 litre nitelikli akarsu üzere. Bu böbreklerinizi, mesanenizi ve bağırsaklarınızı arıtma­nize yardım bedel, vücudunuzu ekstra elektronla sular ve erke yükler.
* Herhangi Bir saat 2 boduç veya iki saatte ayrımsız 1 litre akarsu içmiş olun.
* Suyunuzun balaban bir bölümünü posta aralarında amacıyla.
* Çevrim içre galiba zamanlarda kategorik akarsu için; acıkana veya susayana kadar beklemeyin.
* her bir saatlik alıştırma için 1 litre caba akarsu için.
* Sindirimi veya kabızlığı kolaylaştırmak üzere suyunuzu ılık için.
* Rastgele günün sonunda 2 boduç su için.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç