SON DAKİKA

Rıdvan Dilmen’den Galatasaray açıklaması


Spor 28 Ocak 2017 - Cumartesi, Saat: 21:13
Haber 691 kere okundu.



Rıdvan Dilmen’den Galatasaray açıklaması
Rıdvan Dilmen’den Galatasaray açıklaması
Rıdvan Dilmen‘den can alıcı Galatasaray açıklamaları! Adlı spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray’ın 6-0 kazandığı Akhisar Belediyespor maçının peşi sıra NTVSpor’daki %100 Ayak Topu programında açıklamalarda bulundu. Aha Dilmen’in o sözleri… 
”Küçük detaylar maçı beliryebilir. Bu maçta uzatma dakikası sebep oynanmadı? Anlayamıyorum, yürek maçı olsa bitirir anlarım ama ligde olmamalı. Çünkü burada grup mücadelesi var. Bökelik averaja kaldığında hakeza şeyler etkilenir. Galatasaray Karabükspor’u yenmüş olsaydı şampiyonluğun yer iri favorisiydi.”

”GALATASARAY, BARCELONA’YA DÖNDÜ”

”Akhisar Belediyespor’un bu yığın için kadrosu az. Galatasaray bugün hem bando hem birlikte bireysel yerine çokça gani oynadı. Eren’siz formatta Galatasaray Beşiktaş’ın geçen zaman attığı golleri atmaya başladı. Aradaki ayırt Beşiktaş daha fazla dolay alanda oynuyor. Galatasaray’ın ağız oyuncuları ılımlı yapmaz bu yüzden Eren’le aldatmak dezavantaj. Podolski’ye döndükten sonra Galatasaray, Barcelona’ya döndü.”

”Galatasaray çıktı hem ancak alanda hem geniş alanda etraflı oynamadan oynamaya çalışıyor. Dar alanda ve geniş alanda gelişim bar yapacak yetenekli oyuncular var filhakika. Galatasaray’ın çıktı hücumsal şekli değişti. Daha Çok bu özellikleri olan mızıka sayısı ikiye çıktı.”

”Josue kadar oyuncular hastalıklı takımlara karşı ön liberoda oynatılabilir. Atılım oyuncusuna savunma öğretebilirsiniz ama savunma oyuncusuna geveze öğretemezsiniz. Galatasaray zaman atak oyuncularıyla savunma yaptı. Galatasaray’ın oyuncuları canlarıyla, başarıyla şampiyonluk yarışının içre olmaya çalışıyor.”

”LEVENT NAZİFOĞLU’NUN YAPTIĞI CEREYAN HADDINDEN FAZLA DOĞRUYDU”

”Beyaz Futbol’bile Uzun Nazifoğlu oyuncuların servet almadan oynadıklarını söyledi. Bu ıra işidir. Galatasaray’ın oyuncuları karakterli oyuncular. Uzun Nazifoğlu’nun geçen hafta yaptığı göstergeç bağlantısı Türk futbolu yerine haddinden fazla önemlidir. Levent As çıkıp içtenlikle herşeyi söyledi. Farklı kulüplerden bunu fail biri çıkmadı henüz. Ünal Aysal o zamanlar izin alabilseydi Florya ve Riva’yı satıp kalacaktı amma izin alamadığı üzere kalmadı. Evet güncel kurul Dursun Satış’e vermeseydi bitirme hangi olacaktı?”

”GALATASARAY’IN FINAL HAFTASI”

”Galatasaray, 22. haftada Beşiktaş ile final maçına çıkacak. O maça lider namına yahut önderlik üzere çıkabilir. Galatasaray bile Podolski kalsa üstelik aynı arayış vardır. Ekonomiye ilişkin aktarma. Bruma’ya Real Sociedad yaradı. Burada aynı oynuyordu tıpkı oynamıyordu. Orada öz buldu. Bruma 3 yıl sonra ligin bu haftalarında 15 gole yakın gol atar. 7 gol attı ama 17 pozisyona girdi. Bunu geliştirecektir. Bu sezonda 14’ü geçecektir. Yasin rastgele eve geçişsiz. Ongun oyuncu.”

”Chedjou köle haddinden fazla balaban tıpkı hayalet kırıklığı yarattı. Van Persie büyüklüğünde sahne kırıklığı oldu onda. Serbest aynı aktör, Hakan Balta kadar disiplinli oynasa kesinlikle oynar. Ilerleyici haftalarda formayı yeniden alacağını düşünüyorum. Bence Galatasaray’ın tandeminde mutlaka Chedjou kesinlikle oynar. Yanındaki kesici hat bakarak değişir.”



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç