SON DAKİKA

Rıza Çalımbay: “İyi bir galibiyet aldık”


Spor 28 Ocak 2017 - Cumartesi, Saat: 22:14
Haber 672 kere okundu.



Rıza Çalımbay: “İyi bir galibiyet aldık”
Rıza Çalımbay: “İyi bir galibiyet aldık”
Spor Popo Süper Yığın’in 19. haftasında oynanan Akdeniz derbisinde Antalyaspor sahasında Aytemiz Alanyaspor’u felek futbolcusu Eto’o’nun golleriyle 2-1 aşınmış etti. 

Antalyaspor Beceri Direktöre Gönül Çalımbay, maçtan sonraları yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısına gani başladıklarını söyledi. Aldıkları iki galibiyetten sonra, Alanyaspor maçının kendileri üzere çokça henüz şanlı olduğuna dikkati çekici Istek Çalımbay, şunları kaydetti:

“Çünkü iki deplasman galibiyetinden sonradan kendi sahamızda alacağımız galibiyet, henüz ilk aldığımız maçları daha manidar arkaç getirecekti. Zaman tığ bu maçı oynarken niteliksiz olmayacağını biliyorduk. Kısık ve tahakküm olacağını biliyorduk. Gerçekten da bizim beklediğimiz üzere oldu. Ve ilk devre istediğimiz oyunu oynayamadık. Ihtimal de önce yarıda bu sezonun sunu sıngın maçlarından ayrımsız tanesini oynadık. Beklediğimiz şekilde bile gol yedik. İkinci yarıda soyunma odasına girdiğimiz hatalarımızı düzelttik. Neler yapacağımızı gene yine söyledik.”

‘İYİ AYNI GALIBIYET ALDIK’

İkinci yarı ilk yarıya göre biraz daha mebzul oynadıklarını tamlayan Keyif Çalımbay, açıklamasını şöyle tamamladı:

“Golümüzü birlikte bulduk. Önemli olan zaman galibiyetti. Öyle aynı karşılaşma oldu kim, sabık hafta Beşiktaş ile oynayan Alanyaspor beyninde yar vardı. Güvenilmez şekilde savaş ettiler. Hem bizi haddinden fazla gani çözümleme etmişler. Çoğu yerde bizi durdurdular. Evvel yarıda istediğimiz tek şeyi yapamadık, ama ikinci yarıda ne olursa olsun mücadeleyi bırakmadık. Bana göre ikinci yarıda oynadığımız oyunla birlikte ongun tıpkısı yengi aldık. Takım daha uzun. farklı sürü maç var. Aldığımız puanlar gür. Bulunduğumuz kayran bol. Ama bunun biraz daha üzerine çıkmamız gerekiyor. Bu galibiyet iyi yengi. Şu nedenden âlem ongun bire bir yengi. Bazı Bazı istediğiniz şekilde oynayabilirsiniz, kıvançlı olmayabilir amma mücadeleden tek ant kopmamak gerekiyordu. Arkadaşlarım zaman bunu yaptı. Iyi bir galibiyet aldık. Bizim üzere çokça haddinden fazla heybetli idi. çıktı da elan iyisini yapıp, elimizden gelenin yeryüzü iyisini yapacağız.”

CAMUNAK: YENİLGİYİ HAK EDECEK FUTBOL OYNAMADIK

Aytemiz Alanyaspor Maharet Sorumlusu Mustafa Camunak ise sözlerine yenilgiyi doğruluk edecek bire bir ayak topu oynamadıklarını belirterek başladı. Futbolcularının karakterli duruşlarının son evre artı olduğuna dikkati çekici Camunak, “Dolgunca oynadık ama ara sıra oynadığımız futbolun karşılığını alamadığımız oluyor. Bu maçta da maatteessüf anca oldu. Antalyaspor’u da tebrik kartı ediyorum” dedi. 



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç