SON DAKİKA

Yeni stada Aker ruhu


Spor 28 Ocak 2017 - Cumartesi, Saat: 03:33
Haber 693 kere okundu.

Fırtına erte G.Antepspor maçı ile Şenol Güneş Stadı‘ndaki geçmiş karşılaşmasına çıkacak.

Yeni stada Aker ruhu
Yeni stada Aker ruhu

Başkan Muharrem Uz, yeni statta hazırlıkların tamamlandığını belirterek, “Çok balaban başarılara imza attığımız Avni Aker‘da muhteşem bire bir tarihin sonu. Yeni satada Avni Aker ruhunu taşıyabilir olmamız lazım. Zira orası kıytırık alışılmadık başarılara imza atık çokça koca bire bir yer. Düş ediyorum kim o ruh eskimemiş stadımıza dahi taşınacak. Trabzonspor zaman yazmaya kullanılmamış sadıyla bitmeme etmeye başlayacak” dedi.

2 GÜNDE 6 BİN 500 BİLET
Usta, “Yıpranmamış stadımızda ilk maçımızı Gaziantepspor ile oynayacağız. Taraftarlarımızın hem kombinelere hem da biletlere bati aynı ilgisi var. İki dönüş içre 6 bin 500 bilet satılmış, bu kıytırık rastlanılabilir tıpkı husus değil. Stadımızın nazik oranda dolacağı görünüyor. Taraftarımıza ihtiyacımız fazlasıyla var” ifadesini kullandı.

BELEDİYEDEN OTOBÜS SEFERİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor’un Şenol Tarih Spor Kompleksi’ndeki kullanılmamış stadyumunda oynayacak olduğu mecmu müsabakaların öncesi ve sonrasında ring seferleri ile şişman nakliyat yapacak. Maç öncesi ve maç sonrası şişman transfer faaliyeti ferda Trabzonspor- Gaziantepspor maçı ile başlayacak. Şenol Zaman Spor Kompleksi’ne şişko nakil faaliyeti kül maçlar öncesinde karşılaşmaya 3 saat kala başlayacak. Pazar haset saat 16.00’daki maç öncesi saat 13.00’te ring seferlerine tevessül verilecek. Maç öncesi ring seferleri herhangi bir 20 dakikada aynı gerçekleştirilecek ve site içi tarifesi uygulanacak.

SPONSOR AÇIKLANIYOR
Dirayetli eskimemiş stadın benibeşer sponsorunu üstelik belirlediklerinin müjdesini verdi. Yordamlı, “5 yıllık tıpkı kesim imzalayacağız. Anlaşmayı sunma geç maç öncesi duyurmuş olacağız. Belki birlikte cumartesi (zaman) türlü. Çok zorlandık amma bol aynı uyuşma yaptık” ifadesini kullandı.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç