SON DAKİKA

Advocaat sorumluluğu Lens’e verdi!


Spor 29 Ocak 2017 - Pazar, Saat: 04:17
Haber 735 kere okundu.



Advocaat sorumluluğu Lens’e verdi!
Advocaat sorumluluğu Lens’e verdi!
Spor Popo Süper Lig’birlikte doruk yarışından unutmak istemeyen Fenerbahçe’birlikte ofans aksiyonları de özel kendisine belirlendi. Dirk Advocaat, sezon esasen bu yana haddinden fazla güvendiği Jeremain Lens’e henüz nazik sorumluluklar yöneltmek istiyor.

Hücum aksiyonlarında belli benzeri muvazene ve sükse arayan Advocaat’ın Hollandalı yıldızı bu anlamda takımın beyni yarmak istiyor. Tecrübeli çalıştırıcının alelhusus angıç organizasyonlarıyla rakiplerinin konusunda gitmek istiyor.

Bunun amacıyla da ligin mütezayit bölümünde genişlik mebzul tanıdığı öğrencisi Lens’e güveniyor. Muvaffakiyetli çalıştırıcının Lens’e daima olarak, hareketli varyasyonlarında henüz çok kontrol sahibi olmasını anlattığı, topluluk arkadaşlarını yönlendirmesi gerektiği ve ataklarda oyunun yönünü belirlemesini istediği öğrenildi.

Topal sevinci

Fenerbahçe’dahi Mehmet Topal sevinci yaşanıyor. Adanaspor maçında sakatlanan tecrübeli futbolcu tamamen iyileşti. Takımla çalışmalara cuma haset itibariyle başlayan Mehmet’in bugünkü maçta yerini alması bekleniyor.

Mehmet Topal’ın dönüşüyle dahi maharet heyette tıpkı rahatlama yaşandı. Özellikle bando savunması açısından milli yıldızın dönüşü nazik ehemmiyet taşıyor. Öte yandan ölçülü sahada Souza ve Salih ikilisinin görev yapması dolay görülüyor. Alper’in ise yine Medipol Başakşehir maçındaki kabil esen kanatta fariza alacağı belirtildi.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç