SON DAKİKA

bein sports özet izle Kayserispor 4-1 Fenerbahçe maçı özeti golleri


Spor 29 Ocak 2017 - Pazar, Saat: 22:29
Haber 897 kere okundu.



bein sports özet izle Kayserispor 4-1 Fenerbahçe maçı özeti golleri
bein sports özet izle Kayserispor 4-1 Fenerbahçe maçı özeti golleri
Kayserispor Fenerbahçe maçı özeti ve gollerini bein sports’ta bulabilirsiniz Kayserispor – Fenerbahçe maçı, 4-1 Kayserispor‘un galibiyeti ile sonuçlandı. Spor Pupa Süper Lig’in 19. hafta mücadelesi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Fehamet başmaklık Stadı’nda oynandı. Kayserispor, 33. dakikada Imge Keder’un golüyle öne geçe, Fenerbahçe‘nin cevabı 41. dakikada Mehmet Topal’dan geldi. Kayserispor’a üstünlüğü getiren goller, 70. ve 94. dakikalarda Güray Vural ile 88. dakikada Welliton’dan geldi.

Bu skorun peşi sıra Fenerbahçe akıbet 3 maçında 2. fakül kaybını yaşadı ve 35 puanla, 4. sırada kaldı. Dokunaklı hattından firar yarışı veren Kayserispor ise kızıl değerinde benzeri 3 puanı hanesine yazdırarak, 16 puanla 16. sıraya yerleşti.

Süper Lig’in 20. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacakken, Kayserispor ise deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak.

SÜPER LİG’DE KAYSERİSPOR’A KARŞI FENERBAHÇE’DE YEGÂNE FARKLILIK Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Kayserispor karşısında, ligin 18. haftasında Medipol Başakşehir’i 1-0 yendikleri maçın kadrosundan biricik değişiklikle takımını sahaya sürdü. Solgun-lacivertli ekipte sakatlığı bulunan Şair Tufan’ın yerine Mehmet Topal dalan giydi.

Fenerbahçe’birlikte kalede Yanardağ Demirel, savunmada Şener Özbayraklı, Kjaer, Skrtel ve Hasan Uca Kaldırım, itidalli sahada Mehmet Topal, Üstelik Souza, Alper Potuk, Salih Uçan, Lens, forvette ise Fernandao fariza aldı.

Fabiano, Robin van Persie, Karavaiev, İsmail Köybaşı, Neustaedter, Yiğithan Güveli ve Chahechouhe ihtiyat kulübesinde bulundu.

KAYSERİSPOR’DA YENI TRANSFERLER SAHADA

Kayserispor’un çevrim ortada nakil ettiği futbolculardan Erkan Seki, Rotman, Lawal, Güray Vural ve Silvestre Varela önceki 11’dahi baht buldu. Maç kadrosunda düz alan Douglao, sakatlığı nedeniyle son anda evvel 11’den çıkarıldı ve yedekler arasında tutuldu.

Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalman, ligde bundan eski Akhisar Belediyespor maçına bakarak Fenerbahçe karşısında önce 11’da üç fark yaptı. Beceri direktör Sert, Mabiala, Anıl Karaer ve Kubilay Sönmez’in hesabına Kağan Aslantaş, Erkan Set ve Silvestre Varela’ya felek verdi.

TRİBÜNLER GEREKSIZ KALDI

Kayserispor ile Fenerbahçe beyninde yapılan maça, futbolseverler fazla deste göstermedi. Kısaca 33 bin peyrev kapasiteli Büyükşehir Belediyesi Bedel Arpalık Stadı’nda tribünlerde büyük boşluklar hücre çarptı.

Kasaba ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de karşılaşmayı izledi. Özhaseki, maç öncesi Kayserispor Kulübünün bakir yönetimine “berceste olsun” dileğini iletti.

FENERBAHÇE ÇEKINGEN BAŞLADI

Mücadelenin önceki dakikalarında Fenerbahçe rakip yarı alanda hareketli olmakta dava yaşarken, Kayserispor çıktı saldırı eden ve gol arayan mızıka adına öne artık. Zerrin-lacivertliler, geçmiş ağır atağını 26. dakikada gerçekleştirdi.

Sol kanatta Hasan Şanlı Kaldırım topla birlikte ceza sahası dışı sol çaprazdan pasını Mehmet Topal ile buluşturdu ve onun ceza alanı yayı içre yaptığı vuruş beş altı farkla yandan hariç imdi.

UMUT BULUT GOLÜ ATTI, ÇILDIRDI

Maçın önce kusurlu saatlik bölümünde iyi bire bir takat sınırı sergileyen ve Fenerbahçe’ye cebin elan etkin gözüken Kayserispor, aradığı golü 33. dakikada buldu.

Kaleyi cepheden gören noktadan Deniz Türüç’ün kaleye çektiği kaba şut ceza alanı içre sekti. Kaleci Yanardağ Demirel’in yatarak tokatladığı heyetiyle gücük düştü ve seken tümü izleme fail Imge Bulut mail mesafeden vuruşu ile takımını öne geçirdi. Rüya, golün ardından taraftarlara koştu ve ateşin benzeri gol sevinci yaşadı.

MEHMET TOPAL’DAN MUADELE GOLÜ

Geriye düştükten bilahare kendine mevrut Fenerbahçe, ilk yarının serencam hemencecik etkin tıpkı oyun ortaya koydu. Soluk-lacivertliler, aradığı golü bile 41. dakikada Mehmet Topal ile buldu.

ceza sahası içine topla gelişigüzel dercetmek isteyen Salih Uçar’ın topunu Jean-Armel Kana-Biyik uzaklaştırmaya çalıştırdı ve bu tümden taraf değiştirerek, ceza vuruşu noktasına doğru yöneldi. Yerden giden tamamı izleme eden Mehmet Topal bekletmeden şutunu çekti ve kâffesi ağlarla buluşturarak, takımına beraberliği getirdi. Takımlar, soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle girdi.

FENERBAHÇE HIZLI BAŞLADI

Fenerbahçe, ikinci yarının evvel dakikalarında henüz istekli benzeri oyun oynarken, 52. dakikada Fernandao ile bağımsız aynı gol pozisyonu yakaladı.

Sol kanattan gelişen atakta Alper Potuk’un ortasına hareketlenen Fernandao kaleye şutunu gönderdi, fakat tümden savunmadan ferasetsiz döndü. Dönen topa hareketlenen Mehmet Topal tamamı arama yazar vuruşunu yaptı, ancak bu külliyen bile kaleye gitmeden, defans vasıtasıyla engellendi.

F.BAHÇE’DE TEBEDDÜLAT GELDİ, KAYSERİ GOLÜ BULDU

Kayserispor, 2. yarının önce dakikalarının peşi sıra oyunda dengeyi buldu ve öz sahasına bereketli yerleşerek Fenerbahçe’nin ceza alanında topla buluşmasına izin vermedi.

Fenerbahçe Beceri Direktörü Dick Advocaat, oyunun gidişatından kıvançlı olmadı ve 66. dakikada müdahale etti. Salih Uçan ve Fernandao’nun hesabına, Karavaiev ve Van Persie oyuna dahil oldu.

70. dakikada acul gelişen atakta Kayserispor golü buldu. Ölçülü sahadan topla gelişigüzel ilerleyici Silvestre Varela, açıklık pasıyla kâffesi ceza alanı içi sol çaprazda mevcut Güray Vural ile buluşturdu. Güray Vural tüm soluna alıp kaleye şutunu çekti ve Volkan Demirel’in yanından hepsi ağlarla buluşturup, takımını öne geçirdi.

F.BAHÇE’NİN UMUTLARINI WELLITON YIKTI

Fenerbahçe kardeşlik üzere saldırırken, Rüya Bulut’un adına oyuna dahil olan Welliton, 88. dakikada attığı golle zerrin-lacivertlilerin umutlarını yıkltı.

Sol kanatta Uzun Gülen’in teferruatlı pasıyla topla buluşan Güray Vural bekletmeden tümü ceza sahası içine çevirdi. Altı amerikan bar içine yönelen topa hareketlenen Welliton Soares boş kaleye şutunu çekti ve tüm ağlar ile buluşturdu. Welliton Soares’in golü ile Kayserispor 3-1’lik skor üstünlüğünü yakaladı.

Uzatma dakikalarının sonunda Güray Vural sahneye daha çok ve harika golle skoru belirledi: Kayserispor 4-1 Fenerbahçe



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç