SON DAKİKA

Beşiktaş, Sobol ile imzaya yakın!


Spor 29 Ocak 2017 - Pazar, Saat: 04:16
Haber 769 kere okundu.



Beşiktaş, Sobol ile imzaya yakın!
Beşiktaş, Sobol ile imzaya yakın!
Beşiktaş benzeri süredir ülfet yaptığı Ukraynalı Eduard Sobol’u imdi bitirmeye haddinden fazla mail. Takımda Adriano dışında orjinal tıpkı sol bek olmamasından keder duyan Ustalık yönetmen Şenol Güneş’in yönetimden hususi isteği üstüne Sobol’un transferi bitme noktasına geldi.

Annesinin Türkiye’de yaşanan yıldırı olaylarından âlem endişelendiği gerekçesiyle tereddütlü artan 21 yaşındaki aktör, yapılan görüşmelerden sonradan inandırma oldu.

Birlik hakları Shaktar Donetsk’te olan ve Zorya Luhansk’ta kiralık adına oynayan Sobol’un menajeriyle bugün bir sefer elan görüşecek olan Beşiktaş Yönetimi bu transfere noktayı koyacak. Beşiktaş oyuncuyu sezon sonuna büyüklüğünde kiralayacak, bunun karşılığında Shaktar Donetsk’e 150 bin Euro kiralama bedeli ödeyecek. Oyuncu ise mevsim sonuna büyüklüğünde 500 bin Euro kazanacak.

YÖNETİMLE GÖRÜŞTÜ

Beşiktaş Ustalık Direktörü Şenol Güneş’in yönetimle yaptığı görüşmede, “Adriano dışında Tosic ve Beck’ten üstelik sol bekte yararlanabilirim. Caner’in hangi ahit döneceği da netleşmedi. Riske girmemek için benzeri sol sağlam elan kadromuzda bulunmalı. Sobol tendürüst bire bir kabiliyet. Onu takımda çalmak isterim” dediği öğrenildi.

2 YAN UMUM SIKIŞTI

Beşiktaş Yönetimi’nin Güneş’in bu sözlerinden sonraları harekete geçerek Shakhtar Donetsk’le tıpkı nöbet daha görüştüğü ve bir, iki ket dışında halk sıkışıldığı mevrut bilgiler beyninde..



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç