SON DAKİKA

CANLI bein sports Kayserispor Fenerbahçe izle


Spor 29 Ocak 2017 - Pazar, Saat: 17:25
Haber 774 kere okundu.



CANLI bein sports Kayserispor Fenerbahçe izle
CANLI bein sports Kayserispor Fenerbahçe izle
Kayserispor – Fenerbahçe Spor Ayak Süper Klasman’in 19. haftasında karşılaşıyor. Kayserispor – Fenerbahçe maçı Kıymetiharbiye Has Stadı’nda oynanıyor. bein sports’tan Kayserispor – Fenerbahçe maçını aktif ve şifresiz bağlı olmak için Digitürk paketi satın almanız gerekiyor. bu arada Kayserispor – Fenerbahçe maçını Sporx’ten faal strateji edebilirsiniz.
KAYSERİSPOR – FENERBAHÇE CANLI, TIKLAYIN…

FENERBAHÇE’DE KAYSERİSPOR MAÇI 3 TOPÇU IÇIN KRITIK / Fenerbahçe‘de Kayserispor maçı öncesi 3 topçu soluk deneyli ceza sınırında bulunuyor. Solgun-lacivertlilerde Hasan Uca Yaya Kaldırımı, Jeremain Lens ve sakatlığı mevcut Şair Tufan, Süper Öbek’de geride artan haftalarda üçer solgun bilgili gördü. Kayserispor karşısında oynaması beklenen Hasan Yüksek ve Lens, sarı anaç görmeleri durumunda ligin 20. haftasında Bursaspor deplasmanında biçim giyemeyecek.

FENERBAHÇE’YE KAYSERİSPOR UYARISI / Fenerbahçe‘de maharet işveren Dick Advocaat futbolcularını uyardı. Hollandalı sarıklı, “Karlı tıpkı zeminde zor tıpkı karşılaşma oynayacağız. Tekmil gücümüzü sahaya yansıtalım. Başakşehir galibiyetinin manalı olması için bu maçı de kazanmalıyız” dedi. Ligde güzeşte hafta Medipol Başakşehir’e önceki yenilgisini tattırarak şahika iddiasını sürdüren soluk-lacivertliler, Kayseri deplasmanında fakül kaybı daim olmak istemiyor. Geride küsurat 19 hafta sonunda 35 puanla 4. sırada kâin Fenerbahçe, önder Beşiktaş’ın 6 nokta gerisinde saha alıyor. Serencam 4 haftadır kaybetmeyen soluk-lacivertliler, bu mevsim deplasmanda ise 8 maçta 5 galibiyet, 1 el birliği ve 2 bozulmuş aldı.

KAYSERİSPOR – FENERBAHÇE MAÇI BİLGİLERİ / Spor Kaba But Süper Tomar 2016/2017 Sezonu 19. Hafta mücadelesinde, 13 puan -17 sayı farkı ile 17. sırada düz düzlük Kayserispor, 35 fakül 23 ortalama ile 4. sırada düzlük düz Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor.

Kayserispor’de Larrys Mabiala cezası, Fenerbahçe‘de ise Yanardağ Rahat sakatlığı zımnında karşılaşmada merkez giyemiyorlar.

32.864 can kapasiteli Büyükşehir Bld Ayar Arpalık Stadı’nda oynanan karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetiyor.

KAYSERİSPOR – FENERBAHÇE’NİN SERENCAM KARŞILAŞMALARI / Kayserispor 1, Fenerbahçe 5 galibiyet elde ederken 4 maç beraberlikle sonuçlandı.

Kayserispor 9 gol atarken, Fenerbahçe 18 golle karşılık verdi. 6 karşılaşma 2,5 gol altında, 4 karşılaşma 2,5 gol üstünde tamamlandı.

6 maçta çapraz gol olurken, 4 maçta taraflardan bildirme fazla biri gol atma başarısı gösterdi.

5 maç 2-3 gol aralığında tamamlandı. Kayserispor 4 ve Fenerbahçe 6 maçta geçmiş golü atan canip oldular.

KAYSERİ’DE FENERBAHÇE KAYIP İSTEMİYOR / Fenerbahçe, Kayserispor‘a alın yengi peşinde. Başakşehir’e önce yenilgisini tattırarak doruk iddiasını sürdüren Fenerbahçe, Kayseri deplasmanında puan kaybı gitmek istemiyor. Geride mütezayit 19 hafta sonunda 35 puanla 4. sırada mevcut Fenerbahçe, önder Beşiktaş’ın 6 nokta gerisinde meydan alıyor. Akıbet 4 haftadır kaybetmeyen soluk-lacivertliler, bu zaman deplasmanda ise 8 maçta 5 galibiyet, 1 kardeşlik ve 2 yılgın aldı. Karı sahibi Kayserispor ise beceri direktör Sergen Yalçın yönetiminde önceki galibiyetini Fenerbahçe karşısında arayacak. Yalman yönetimindeki Kayserispor sahaya çıktığı iki tabur maçında da gol atamazken, deplasmanda Medipol Başakşehir’e 5-0 yenildi, Akhisar Belediyespor’la 0-0 berabere kaldı.

KAYSERİSPOR İLE FENERBAHÇE’NİN ARASINDAKİ MAÇLAR
28.08.16 Fenerbahçe 3-3 Kayserispor
13.03.16 Fenerbahçe 1-0 Kayserispor
30.01.16 Fenerbahçe 1-0 Kayserispor
18.10.15 Kayserispor 0-1 Fenerbahçe
27.01.15 Kayserispor 1-1 Fenerbahçe
02.12.14 Fenerbahçe 1-2 Kayserispor



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç