SON DAKİKA

Çaykur Rizespor’dan 15 hafta sonra bir ilk


Spor 29 Ocak 2017 - Pazar, Saat: 13:21
Haber 1191 kere okundu.



Çaykur Rizespor’dan 15 hafta sonra bir ilk
Çaykur Rizespor’dan 15 hafta sonra bir ilk
Spor Kaba Et Süper Lig’de Kardemir Karabükspor’u 1-0 yenerek puanını 19’a yükselten Çaykur Rizespor, 15 hafta aranın arkası sıra benzeri tabur maçını gol yemeden tamamladı.

Yeşil-mavililer, bu sezon Süper Lig’de oynadığı 19 maçın hemen 2’sinde kalesini gole kapattı.

Ligin 3. haftasında sahasında 1-0 kazandığı Akhisar Belediyespor maçında gol yemeyen Karadeniz temsilcisi, Kardemir Karabükspor maçında da rakibine boğaz vermedi.

Pakt matbuat sözcüsü Günahsızlık Mete, AA muhabirine yaptığı izah, Kardemir Karabükspor karşısında alınan galibiyetin 3 puandan daha altın olduğunu, mızıka kendisine morallerinin yükseldiğini belirtti.

Tüvana ve iyi aynı kadro olduklarını vurgulayan Mete, “Oynadığımız futbola bakılınca aldığımız puanlar tam değil. Gür oyunumuzu golle süsleyemediğimiz amacıyla bir nice maçta oyunun karşılığını alamıyorduk. Imdi gani oyunumuzu sonuca üstelik yansıtmaya başladık. Son 3 maçta 6 benek toplamayı başardık ama daha iyi olmak zorundayız.” dedi.

Afrika Milletler Kupası’nda düz düz kaleci Diallo ve Yakoubi’den mahrum uğraş ettiklerini ve kadro sıkıntısı yaşadıklarına değinen Mete, “Serencam hafta üstelik Recep Niyaz hastalandı, Jantscher ise rahatsız hastalanmış, fedakarlık ederek sahada görev aldı. Buna karşın sonuç haftalarda çokça koşan ve uğraş fail tıpkı topluluk var. Futbolcu arkadaşlarımız ellerinden gelenin sunu iyisini ika gayretinde. Rastgele sabık hafta çok elan ongun olacağımıza inanıyorum.” diye niteleyerek konuştu.

Mete, transferde görüşmelerin devam ettiğini fakat zamanın kısalması dolayısıyla işlerin gittikçe zorlaştığını sözlerine ekledi.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç