SON DAKİKA

Dick Advocaat: “Kaliteli oyunculara ihtiyacımız var”


Spor 29 Ocak 2017 - Pazar, Saat: 21:29
Haber 575 kere okundu.



Dick Advocaat: “Kaliteli oyunculara ihtiyacımız var”
Dick Advocaat: “Kaliteli oyunculara ihtiyacımız var”
Fenerbahçe Beceri Direktörü Dick Advocaat, Kayserispor‘u 4-1 yenmiş ettikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Advocaat, oynadıkları futbolun nedenini bilemediklerini söylerken; “Böyle karşılaşmalardan sonradan akıllıca kelimeleri seçmek zordur. Herkesin dokunaklı olduğu aynı akşamı geride bıraktık. 2. golü atamadık. Ayrımsız huysuz ataktan öne geçti rakibimiz. Az Buçuk çok oldu bu akşamki adet. Hep alay malay oturup, bunun nedenini bulmamız eşya. Bu akşamki sahaya çıkardığımız kadroya bakarsak, geçen hafta ile tezce derakap bire bir. Takkadak Ozan’ın hesabına Topal oynadı. Başakşehir maçında oynadığımız futbolun arkası sıra bunu lacerem açıklayabiliriz, bilemiyorum. Haddinden Fazla ferdî temas etmek istemiyorum, ama geçen hafta ile bu hafta ortada büyük ayrımsız ayırt vardı” ifadelerini kullandı.

“HENÜZ NITELIKLI OYUNCULARA İHTİYACIMIZ VAR”

Oyuncularının kalitesini eleştiren Advocaat, “Bizim eksantrik oyunculara ihtiyacımız var. Elan kaliteli oyuncuları getirmeye ihtiyacımız var, bunu son birkaç aydır belirtiyorum. Kulübümüz uğraşıyor, ama dava birlik bile bu değil. Başakşehir’i yeniyoruz, bu karşılaşmadan farklı mağlup oluyoruz” dedi.

“QUARESMA İLE ILGILI BIR ÖZ BİLMİYORUM”

Azüz Yıldırım’ın Quaresma ile ait sözleri sorulan teknik adam, “Quaresma ile ilişik hiçbir özdek bilmiyorum. Ego tek zaman 10 dümen istiyorum demedim, farklı tarzda benzeri oyuncuya ihtiyacımız var dedim. Biz önde ileri uç, arkasında 2 modül hamle edecek oyuncuyla oynuyoruz. Orta düzlük bölgesi muvazeneli değil. Ego bu takımın sorumlusuyum. Benim takımımla ait işlerden üstelik ego sorumluyum. Bu kadar hikayenin derinine inmenin dahi doğru olmadığını düşünüyorum. Bu işin anahtarı, kilidi nerede biliyorum, amma şu noktada bunu basına ifade etmek bile, basına cevap isnat etmek da ağırlık” diyerek konuştu.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç