SON DAKİKA

Fenerbahçe maçını bein sports’ta canlı izle (Kayserispor – Fenerbahçe)


Spor 29 Ocak 2017 - Pazar, Saat: 18:26
Haber 635 kere okundu.



Fenerbahçe maçını bein sports’ta canlı izle (Kayserispor – Fenerbahçe)
Fenerbahçe maçını bein sports’ta canlı izle (Kayserispor – Fenerbahçe)
Fenerbahçe maçını çakmak isteyenler, Kayserispor ile deplasmanda sarı-lacivertliler el benzeri sınavda. Kayserispor – Fenerbahçe Spor Kaba But Süper Lig’in 19. haftasında karşılaşıyor. Kayserispor – Fenerbahçe maçı Porte Arpalık Stadı’nda oynanıyor. bein sports’tan Kayserispor – Fenerbahçe maçını etkili ve şifresiz tutulmak üzere Digitürk paketi satın almanız gerekiyor. bu arada Kayserispor – Fenerbahçe maçını Sporx’ten etken izleme edebilirsiniz.
KAYSERİSPOR – FENERBAHÇE CANLI, TIKLAYIN…

KAYSERİSPOR – FENERBAHÇE’NİN SERENCAM KARŞILAŞMALARI / Kayserispor 1, Fenerbahçe 5 yengi elde ederken 4 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.

Kayserispor 9 gol atarken, Fenerbahçe 18 golle karşılık verdi. 6 karşılaşma 2,5 gol altında, 4 karşılaşma 2,5 gol üstünde tamamlandı.

6 maçta paçarız gol olurken, 4 maçta taraflardan genişlik çok biri gol atma başarısı gösterdi.

5 maç 2-3 gol aralığında tamamlandı. Kayserispor 4 ve Fenerbahçe 6 maçta ilk golü atan taraf oldular.

FENERBAHÇE’DE KAYSERİSPOR MAÇI 3 FUTBOLCU IÇIN KRITIK / Fenerbahçe‘de Kayserispor maçı öncesi 3 topçu soluk anaç ceza sınırında bulunuyor. Soluk-lacivertlilerde Hasan Ali Yaya Kaldırımı, Jeremain Lens ve sakatlığı kâin Âşık Tufan, Süper Kütle’de geride küsurat haftalarda üçer soluk kart gördü. Kayserispor karşısında oynaması muhtemel Hasan Ali ve Lens, solgun kart görmeleri durumunda ligin 20. haftasında Bursaspor deplasmanında eşkâl giyemeyecek.

FENERBAHÇE’YE KAYSERİSPOR UYARISI / Fenerbahçe‘de ustalık işveren Dick Advocaat futbolcularını uyardı. Hollandalı sarıklı, “Karlı aynı zeminde print ayrımsız maç oynayacağız. Umum gücümüzü sahaya yansıtalım. Başakşehir galibiyetinin düşündürücü olması amacıyla bu maçı üstelik kazanmalıyız” dedi. Ligde güzeşte hafta Medipol Başakşehir’e önceki yenilgisini tattırarak zirve iddiasını sürdüren sarı-lacivertliler, Kayseri deplasmanında nokta kaybı varagelmek istemiyor. Geride kalan 19 hafta böylecene 35 puanla 4. sırada mevcut Fenerbahçe, lider Beşiktaş’ın 6 nokta gerisinde düzlük alıyor. Sonuç 4 haftadır kaybetmeyen sarı-lacivertliler, bu mevsim deplasmanda ise 8 maçta 5 galibiyet, 1 el birliği ve 2 bozgunluk aldı.

KAYSERİSPOR – FENERBAHÇE MAÇI BİLGİLERİ / Spor Kaba Et Süper Klasman 2016/2017 Sezonu 19. Hafta mücadelesinde, 13 nokta -17 sayı farkı ile 17. sırada yer düzlük Kayserispor, 35 nokta 23 averaj ile 4. tam düzlük kayran Fenerbahçe ile yüz yüze geliyor.

Kayserispor’bile Larrys Mabiala cezası, Fenerbahçe‘de ise Volkan Bayındır sakatlığı nedeniyle karşılaşmada şekil giyemiyorlar.

32.864 sevimli kapasiteli Büyükşehir Bld Ayar Başmaklık Stadı’nda oynanan karşılaşmayı yargıcı Mete Kalkavan yönetiyor.

KAYSERİ’DE FENERBAHÇE KAYIP İSTEMİYOR / Fenerbahçe, Kayserispor‘a alın yengi peşinde. Başakşehir’e önceki yenilgisini tattırarak zirve iddiasını sürdüren Fenerbahçe, Kayseri deplasmanında puan kaybı varagelmek istemiyor. Geride küsurat 19 hafta böylecene 35 puanla 4. sırada mevcut Fenerbahçe, şef Beşiktaş’ın 6 nokta gerisinde düz alıyor. Son 4 haftadır kaybetmeyen soluk-lacivertliler, bu sezon deplasmanda ise 8 maçta 5 galibiyet, 1 el birliği ve 2 bozulmuş aldı. Familya sahibi Kayserispor ise ustalık direktör Sergen Sert yönetiminde evvel galibiyetini Fenerbahçe karşısında arayacak. Yalçın yönetimindeki Kayserispor sahaya çıktığı iki tomar maçında de gol atamazken, deplasmanda Medipol Başakşehir’e 5-0 yenildi, Akhisar Belediyespor’la 0-0 berabere kaldı.

KAYSERİSPOR İLE FENERBAHÇE’NİN ARASINDAKİ MAÇLAR
28.08.16 Fenerbahçe 3-3 Kayserispor
13.03.16 Fenerbahçe 1-0 Kayserispor
30.01.16 Fenerbahçe 1-0 Kayserispor
18.10.15 Kayserispor 0-1 Fenerbahçe
27.01.15 Kayserispor 1-1 Fenerbahçe
02.12.14 Fenerbahçe 1-2 Kayserispor



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç