SON DAKİKA

Fenerbahçe’ye Brezilya’dan sıcak transfer haberi!


Spor 29 Ocak 2017 - Pazar, Saat: 13:21
Haber 576 kere okundu.



Fenerbahçe’ye Brezilya’dan sıcak transfer haberi!
Fenerbahçe’ye Brezilya’dan sıcak transfer haberi!
Fenerbahçe, 10 orostopolluk transferi yapacak mı?  Fenerbahçe’ye Brezilya’dan 10 dolma transferiyle ilgili yunak haberler! Rodriguinho’nun Fenerbahçe’den gelen alıntı teklifini akseptans ettiği ve Corinthians yönetimine bile Fenerbahçe’den mevrut aktarma teklifini kabul etmesine yönelik yük yapmaya başladığı öne sürüldü.

Brezilya basınında yer düz habere göre; Corinthians yönetimi, Fenerbahçe’den gelen 4 milyon euroluk teklifi akseptans etmedi. Benzeri yandan bile muhtelif aracılar yoluyla Rodriguinho ile mülaki Fenerbahçe’nin, Brezilyalı 10 numaraya Corinthians’tan aldığı paranın iki katından fazlasını öneri etti. Rodriguinho’nun bu teklif sonrası Fenerbahçe’ye müracaat etmek üzere sabırsızlandığı, Corinthians yönetimine de iri yüklülük yaptığı belirtildi.

Pakt yönetimiyle mülaki Rodriguinho’nun, Fenerbahçe’den alacağı maaşı Corinthians yönetimine ilettiği ve 31 Aralık’ta bitecek kontkratını, hiçbir şartta yenilemeyeceğini iletti.

Corinthians’ın Fenerbahçe’den 4 milyon euroluk teklif geldiğinde Rodriguinho ile görüştüğü ve oyuncunun çalışmamak istemesi zımnında reddettiği, ancak demin şartların aksine döndüğü belirtildi. Brezilya Milli Takımı’na dahi seçilen Rodriguinho ile sözleşme yenileyebileceğine inanan Corinthians yönetiminin, bu ağırlık sonrası şaşırdığı ve Fenerbahçe ile gene masaya oturmaya hazırlandığı belirtildi,.

Rodriguinho’nun kontratının %50’si Corinthians’ta bulunurken, %40’ı Capivariano’da, %10’u ise America Mineiro’bile bulunuyor. 4 milyon euroluk öneri akseptans edilirse, bu 3 topluluk yüzdeleri oranınca parayı paylaşacaklar.

RODRIGUINHO AMACIYLA ŞAŞIRTI CEVIZ: CRISTAN BARONI

Devre arası alıntı dönemi sona ermeden ölçülü sahaya takviye talip Fenerbahçe’üstelik Rodriguinho üzere Corinthians ile nakil görüşmeleri gerçekleştirildi.

Türkiye’deki aktarma döneminin bitmesine sayılı eyyam kalmasından hava hızlı yekinmek talip zerrin-lacivertlilerin, Brezilya kulübüyle ayrımsız dakika önce işi sonlandırmak istediği bildirildi.

Corinthians’ın da bu esnada Rodriguinho ile geçim restorasyon görüşmelerini bir süreliğine ertelediği ortaya artık. Ancak Fenerbahçe’den efdal bire bir ölçü talip Corinthians yönetimi, görüşmeleri sonlandırdı.

Bu gelişmenin arkası sıra Fenerbahçe’de 2009-14 yılları beyninde kalıp giyen Cristian Baroni’nin devreye girdiği belirtildi. Baroni’nin Türkiye ve Fenerbahçe’yi övdüğü, 28 yaşındaki futbolcuya gitmesi yönünde telkin verdiği kaydedildi.

Kariyerinde tek Avrupa kulübünde oynamayan deneyimli ılımlı sahanın bile kafasının karıştığı aktarıldı. Avrupa deneyimi varagelmek talip Rodriguinho’nun adaptasyon sorunu yaşamayacağını düşündüğü için de Fenerbahçe’ye ısıdam baktığı vurgulandı. 

Corinthians sportif direktörü Flavio Adauto, solgun-lacivertli kulüpten gelen teklifi reddettiklerini duyurdu. Sözleşmesi 2017 Aralık’ta bitecek Rodriguinho’nun Fenerbahçe’ye gitmek istediği, konvansiyon restorasyon üzerine menfi düşmeye başladığı aktarıldı.

Rodriguinho’nun ön sözleşme imzalamayı birlikte düşündüğü vurgulandı.

???? Moussa Sow’dan milli formaya veda mesajı: ”2019 (Afrika Milletler Kupası) benim amacıyla haddinden fazla ırak, orada olacağımı sanmıyorum…” pic.twitter.com/g2VypVIRN0

— Sporx (@sporx) 29 Familya 2017

 

#Fenerbahçe #instafb

Fenerbahçe SK (@fenerbahce) vasıtasıyla paylaşılan aynı foto (28 Oca 2017, 08:33 PST)



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç