SON DAKİKA

Güray Vural, Kayserispor – Fenerbahçe maçına damga vurdu


Spor 29 Ocak 2017 - Pazar, Saat: 20:27
Haber 1001 kere okundu.



Güray Vural, Kayserispor – Fenerbahçe maçına damga vurdu
Güray Vural, Kayserispor – Fenerbahçe maçına damga vurdu
Güray Vural’ın golleri, Kayserispor – Fenerbahçe maçına işaret vurdu! Kayserispor Fenerbahçe maçı golleri! Süper Küme’bile 19. haftada karşılaştı. Maçın özetini izle, adet 4-1… Umut Endişe, Güray Vural (2) ve Welliton, Fenerbahçe maçında yıldızlaştılar ve kebir goller attılar. Kayserispor 4-1 Fenerbahçe maçı Kırat Arpalık Stadı’nda 29 Ocak’ta oynandı. bein sports‘tan, (sakat adı Lig Tv) Kayserispor – Fenerbahçe maçını ve özetini izleyebilirsiniz. 
Kayserispor – Fenerbahçe maçı, 4-1 Kayserispor‘un galibiyeti ile sonuçlandı. Spor Göt Süper Kütle’in 19. hafta mücadelesi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mesabe başmaklık Stadı’nda oynandı.

Kayserispor, 33. dakikada Umut Keder’un golüyle öne geçe, Fenerbahçe‘nin cevabı 41. dakikada Mehmet Topal’dan geldi. Kayserispor’a üstünlüğü getiren goller, 70. ve 94. dakikalarda Güray Vural ile 88. dakikada Welliton’dan geldi.

Bu skorun arkası sıra Fenerbahçe sonuç 3 maçında 2. fakül kaybını yaşadı ve 35 puanla, 4. sırada kaldı. Kötü hattından kaçma yarışı veren Kayserispor ise altın değerinde benzeri 3 puanı hanesine yazdırarak, 16 puanla 16. sıraya yerleşti.

Süper Öbek’in 20. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacakken, Kayserispor ise deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak.

KAYSERİ’DE FENERBAHÇE’DE BIRICIK AYRIM Fenerbahçe Maharet Direktörü Dick Advocaat, Kayserispor karşısında, ligin 18. haftasında Medipol Başakşehir’i 1-0 yendikleri maçın kadrosundan tek değişiklikle takımını sahaya sürdü. Solgun-lacivertli ekipte sakatlığı bulunan Şair Tufan’ın namına Mehmet Topal minval giydi.

Fenerbahçe’dahi kalede Volkan Demirel, savunmada Şener Özbayraklı, Kjaer, Skrtel ve Hasan Yüce Yaya Kaldırımı, mutedil sahada Mehmet Topal, Bile Souza, Alper Potuk, Salih Uçar, Lens, forvette ise Fernandao fariza aldı.

Fabiano, Robin van Persie, Karavaiev, İsmail Köybaşı, Neustaedter, Yiğithan Güveli ve Chahechouhe ihtiyat kulübesinde bulundu.

KAYSERİSPOR’DA YENI TRANSFERLER SAHADA

Kayserispor’un çevrim arasında para aktarımı ettiği futbolculardan Erkan Kaş, Rotman, Lawal, Güray Vural ve Silvestre Varela geçmiş 11’birlikte kader buldu. Maç kadrosunda yer düz Douglao, sakatlığı nedeniyle serencam anda ilk 11’den çıkarıldı ve yedekler ortada tutuldu.

Kayserispor Beceri Direktörü Sergen Dik, ligde bundan eski Akhisar Belediyespor maçına göre Fenerbahçe karşısında önceki 11’de üç değişiklik yaptı. Maharet yönetmen Yalman, Mabiala, Anıl Karaer ve Kubilay Sönmez’in namına Hakan Aslantaş, Erkan Set ve Silvestre Varela’ya kader verdi.

TRİBÜNLER ABES KALDI

Kayserispor ile Fenerbahçe arasında yapılan pik, futbolseverler aşkın bağlam göstermedi. Kısaca 33 bin izleyici kapasiteli Büyükşehir Belediyesi Paha Has Stadı’nda tribünlerde iri boşluklar göze çarptı.

Belde ve Kentçilik Bakanı Mehmet Özhaseki birlikte karşılaşmayı izledi. Özhaseki, karşılaşma öncesi Kayserispor Kulübünün kullanilmamiş yönetimine “aldatıcı olsun” dileğini iletti.

FENERBAHÇE KAÇINGAN BAŞLADI

Mücadelenin önce dakikalarında Fenerbahçe rakip yarı alanda canlı olmakta dava yaşarken, Kayserispor daha çok çevik yapan ve gol arayan mızıka kendisine öne bundan sonra. Zerrin-lacivertliler, ilk korkulu atağını 26. dakikada gerçekleştirdi.

Sol kanatta Hasan Ulvi Yaya Kaldırımı topla gelişigüzel penaltı alanı dışı sol çaprazdan pasını Mehmet Topal ile buluşturdu ve onun ceza alanı yayı zarfında yaptığı çarpış beş altı farkla yandan hariç imdi.

UMUT ENDIŞE GOLÜ ATTI, ÇILDIRDI

Maçın evvel sakat saatlik bölümünde bereketli ayrımsız başarım sergileyen ve Fenerbahçe’ye alın elan etken gözüken Kayserispor, aradığı golü 33. dakikada buldu.

Kaleyi cepheden gören noktadan Bahir Türüç’ün kaleye çektiği sert şut ceza alanı süresince sekti. Kaleci Volkan Demirel’in yatarak tokatladığı bütünüyle bodur düştü ve seken tamamı izleme fail Umut Endişe andıran mesafeden vuruşu ile takımını öne geçirdi. Rüya, golün ardından taraftarlara koştu ve ateşli tıpkı gol sevinci yaşadı.

MEHMET TOPAL’DAN MUADELE GOLÜ

Geriye düştükten sonradan kendine gelen Fenerbahçe, önceki yarının akıbet çabucak etkin bire bir baziçe ortaya koydu. Zerrin-lacivertliler, aradığı golü de 41. dakikada Mehmet Topal ile buldu.

ceza sahası içine topla gelişigüzel koymak talip Salih Uçan’ın topunu Jean-Armel Kana-Biyik uzaklaştırmaya çalıştırdı ve bu heyetiyle alnaç değiştirerek, ceza vuruşu noktasına akla yatkın yöneldi. Yerden giden topu izleme fail Mehmet Topal bekletmeden şutunu çekti ve kâffesi ağlarla buluşturarak, takımına beraberliği getirdi. Takımlar, soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle girdi.

FENERBAHÇE HIZLI BAŞLADI

Fenerbahçe, ikinci yarının ilk dakikalarında henüz hevesli benzeri baziçe oynarken, 52. dakikada Fernandao ile özgür ayrımsız gol pozisyonu yakaladı.

Sol kanattan gelişen atakta Alper Potuk’un ortasına hareketlenen Fernandao kaleye şutunu gönderdi, fakat külliyen savunmadan anlayışsız döndü. Dönen topa hareketlenen Mehmet Topal topu arama edip vuruşunu yaptı, fakat bu külliyen dahi kaleye gitmeden, savunma tarafından engellendi.

F.BAHÇE’DE DEĞIŞIKLIKLER GELDİ, KAYSERİ GOLÜ BULDU

Kayserispor, 2. yarının evvel dakikalarının peşi sıra oyunda dengeyi buldu ve özlük sahasına gani yerleşerek Fenerbahçe’nin ceza alanında topla buluşmasına cevaz vermedi.

Fenerbahçe Beceri Direktörü Dick Advocaat, oyunun gidişatından memnun olmadı ve 66. dakikada engelleme etti. Salih Uçan ve Fernandao’nun namına, Karavaiev ve Van Persie oyuna karışma oldu.

70. dakikada çabuk gelişen atakta Kayserispor golü buldu. Orta sahadan topla gelişigüzel ilerleyen Silvestre Varela, uzaklık pasıyla hep penaltı sahası içi sol çaprazda mevcut Güray Vural ile buluşturdu. Güray Vural cümlesi soluna alıp kaleye şutunu çekti ve Yanardağ Demirel’in yanından topu topu ağlarla buluşturup, takımını öne geçirdi.

F.BAHÇE’NİN UMUTLARINI WELLITON YIKTI

Fenerbahçe muadele üzere saldırırken, Umut Keder’un namına oyuna dahil olan Welliton, 88. dakikada attığı golle sarı-lacivertlilerin umutlarını yıkltı.

Sol kanatta Uzun Gülen’in ayrıntılı pasıyla topla buluşan Güray Vural bekletmeden hepsi ceza alanı içine çevirdi. Altı bar içine yönelen topa hareketlenen Welliton Soares boş kaleye şutunu çekti ve hacısı hocası ağlar ile buluşturdu. Welliton Soares’in golü ile Kayserispor 3-1’lik adet üstünlüğünü yakaladı.

Uzatma dakikalarının böylelikle Güray Vural sahneye artık ve iyi golle skoru belirledi: Kayserispor 4-1 Fenerbahçe



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç