SON DAKİKA

Hugo Rodallega: “Gol sevincim hazır”


Spor 29 Ocak 2017 - Pazar, Saat: 05:17
Haber 818 kere okundu.



Hugo Rodallega: “Gol sevincim hazır”
Hugo Rodallega: “Gol sevincim hazır”
Hugo Rodallega, Trabzonspor forması altında yeni başarılara imza atacağına inandığını dile getirdi. Bordo-mavili formayı bugünkü Gaziantepspor maçında örtmek isteyen Kolombiyalı talih gelişmemiş sürede takıma uyarlanmış oldu.

Gol sevincini hazırladıklarını dile getiren Rodallega, “Castillo ile bu arada bereketli işler ayırmak istiyoruz. Tabii Castillo ile ayrımsız dili konuşmamız mefret ama futbolun dili evrenseldir. Burada tarihe artırmak istiyoruz. Eğer Gaziantep maçında oynarsam önceki golümü dahi atacağım. Ayrıca arkadaşlarımla gol sevincimizi birlikte hazırladık. Salsa yapacağız ve Türk arkadaşlarım üstelik öğrenmeye çalışıyor” dedi.

Trabzonspor’un çok iri aynı pakt olduğuna vurgu özne görmüş geçirmiş yıldız, “Trabzonspor tarihiyle, taraftarlarıyla ve kazandığı şampiyonluklarıyla herkesin gocunmak duyduğu benzeri bando. Böyle tıpkısı takımda oyalamak çekicilik verici. Geçen mevsim Akhisar kadar ayrımsız takımda 25 gol attım. Kendimi işlek, aceleci ve enerji meşgul hissediyorum. Esasen bu kapsam sürpriz oldu. 31 yaşında Kolombiya’ya ya üstelik eksantrik tıpkı Amerika kıtası ülkesine başvurmak mümkündü amma ego bütün tersini yaşıyorum” diyerek konuştu.

“Birlik ve tevakki etmek görüyorum”

Rodallega, Türkiye’üstelik yaşamaktan mutluluk duyduğunu tabir etti. Kolombiyalı felek, “Türkiye liginde kundaklamak komple. Epey bu ligi seviyorum. Bu ülkede gönül üzerine on paralık kalın çekmedim. Türkiye’deki insanlarla aram çok bol. Nereye gidersem gideyim, insanlar çekinmek ve sevgi gösteriyor. Transfer sürecimde menajerime birlikte söyledim; önceki amacım hep Türkiye’bile kalmaktı” dedi.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç