SON DAKİKA

Kayserispor 4-1 Fenerbahçe maçı golleri


Spor 29 Ocak 2017 - Pazar, Saat: 20:28
Haber 839 kere okundu.



Kayserispor 4-1 Fenerbahçe maçı golleri
Kayserispor 4-1 Fenerbahçe maçı golleri
Kayserispor Fenerbahçe maçı golleri! Süper Grup’dahi 19. haftada karşılaştı. Maçın özetini izle, sayı 4-1… Düş Bulut, Güray Vural (2) ve Welliton, Fenerbahçe maçında yıldızlaştılar ve majör goller attılar. Kayserispor 4-1 Fenerbahçe maçı Mesabe Has Stadı’nda 29 Ocak’ta oynandı. bein sports‘tan, (sakat adı Tabur Tv) Kayserispor – Fenerbahçe maçını ve özetini izleyebilirsiniz. 
Kayserispor – Fenerbahçe maçı, 4-1 Kayserispor‘un galibiyeti ile sonuçlandı. Spor Kaba Et Süper Küme’in 19. hafta mücadelesi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir arpalık Stadı’nda oynandı.

Kayserispor, 33. dakikada Imge Keder’un golüyle öne geçe, Fenerbahçe‘nin cevabı 41. dakikada Mehmet Topal’dan geldi. Kayserispor’a üstünlüğü getiren goller, 70. ve 94. dakikalarda Güray Vural ile 88. dakikada Welliton’dan geldi.

Bu skorun peşi sıra Fenerbahçe son 3 maçında 2. fakül kaybını yaşadı ve 35 puanla, 4. tam kaldı. Çığlık hattından kurtulma yarışı veren Kayserispor ise kızıl değerinde benzeri 3 puanı hanesine yazdırarak, 16 puanla 16. sıraya yerleşti.

Süper Küme’in 20. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacakken, Kayserispor ise deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak.

FENERBAHÇE’DE TEK UYMAZLIK Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Kayserispor karşısında, ligin 18. haftasında Medipol Başakşehir’i 1-0 yendikleri maçın kadrosundan biricik değişiklikle takımını sahaya sürdü. Solgun-lacivertli ekipte sakatlığı bulunan Şair Tufan’ın namına Mehmet Topal kalıp giydi.

Fenerbahçe’dahi kalede Yanardağ Demirel, savunmada Şener Özbayraklı, Kjaer, Skrtel ve Hasan Şanlı Yaya Kaldırımı, ılımlı sahada Mehmet Topal, Üstelik Souza, Alper Potuk, Salih Uçan, Lens, forvette ise Fernandao fariza aldı.

Fabiano, Robin van Persie, Karavaiev, İsmail Köybaşı, Neustaedter, Yiğithan Güveli ve Chahechouhe rezerv kulübesinde bulundu.

KAYSERİSPOR’DA YIPRANMAMIŞ TRANSFERLER SAHADA

Kayserispor’un devre ortada para aktarımı ettiği futbolculardan Erkan Grup, Rotman, Lawal, Güray Vural ve Silvestre Varela geçmiş 11’da talih buldu. Maç kadrosunda saha kayran Douglao, sakatlığı zımnında serencam anda önce 11’den çıkarıldı ve yedekler arasında tutuldu.

Kayserispor Teknik Direktörü Raf Yalman, ligde bundan önceki Akhisar Belediyespor maçına bakarak Fenerbahçe karşısında ilk 11’dahi üç başkalik yaptı. Ustalık direktör Dik, Mabiala, Anıl Karaer ve Kubilay Sönmez’in adına Melik Aslantaş, Erkan Kaş ve Silvestre Varela’ya yıldız verdi.

TRİBÜNLER YERSIZ KALDI

Kayserispor ile Fenerbahçe ortada yapılan pik, futbolseverler aşkın rabıta göstermedi. Kısaca 33 bin seyirci kapasiteli Büyükşehir Belediyesi Valör Başmaklık Stadı’nda tribünlerde balaban boşluklar göze çarptı.

Belde ve Kentçilik Bakanı Mehmet Özhaseki dahi karşılaşmayı izledi. Özhaseki, maç öncesi Kayserispor Kulübünün yeni yönetimine “güzel olsun” dileğini iletti.

FENERBAHÇE MUHTERIZ BAŞLADI

Mücadelenin geçmiş dakikalarında Fenerbahçe rakip nısıf alanda deli dolu olmakta dava yaşarken, Kayserispor daha çok cüretkâr yapan ve gol arayan mızıka olarak öne bundan sonra. Solgun-lacivertliler, önceki bunaltıcı atağını 26. dakikada gerçekleştirdi.

Sol kanatta Hasan Ulvi Yaya Kaldırımı topla alay malay ceza alanı dışı sol çaprazdan pasını Mehmet Topal ile buluşturdu ve onun ceza alanı yayı süresince yaptığı darbe az farkla yandan hariç çıktı.

UMUT ENDIŞE GOLÜ ATTI, ÇILDIRDI

Maçın ilk sakim saatlik bölümünde ongun bire bir takat sınırı sergileyen ve Fenerbahçe’ye karşı elan aktif gözüken Kayserispor, aradığı golü 33. dakikada buldu.

Kaleyi cepheden gören noktadan Deniz Türüç’ün kaleye çektiği kaba şut penaltı sahası zarfında sekti. Kaleci Volkan Demirel’in yatarak tokatladığı külliyen güdük düştü ve seken ıcığı cıcığı strateji eden Imge Endişe yakın mesafeden vuruşu ile takımını öne geçirdi. Umut, golün peşi sıra taraftarlara koştu ve hararetli ayrımsız gol sevinci yaşadı.

MEHMET TOPAL’DAN EL BIRLIĞI GOLÜ

Geriye düştükten sonraları kendine mevrut Fenerbahçe, önce yarının son çarçabuk hareketli tıpkı oyun ortaya koydu. Solgun-lacivertliler, aradığı golü üstelik 41. dakikada Mehmet Topal ile buldu.

ceza alanı içine topla gelişigüzel ahzetmek talip Salih Uçar’ın topunu Jean-Armel Kana-Biyik uzaklaştırmaya çalıştırdı ve bu tümden cephe değiştirerek, ceza vuruşu noktasına akıllıcasına yöneldi. Yerden revan bütünü izlem eden Mehmet Topal bekletmeden şutunu çekti ve hep ağlarla buluşturarak, takımına beraberliği getirdi. Takımlar, soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle girdi.

FENERBAHÇE HIZLI BAŞLADI

Fenerbahçe, ikinci yarının evvel dakikalarında daha istekli tıpkı oyun oynarken, 52. dakikada Fernandao ile mutlak benzeri gol pozisyonu yakaladı.

Sol kanattan gelişen atakta Alper Potuk’un ortasına hareketlenen Fernandao kaleye şutunu gönderdi, ancak külliyen savunmadan dümbelek döndü. Dönen topa hareketlenen Mehmet Topal hep taharri edip vuruşunu yaptı, fakat bu heyetiyle birlikte kaleye gitmeden, defans aracılığıyla engellendi.

F.BAHÇE’DE DEĞIŞIKLIKLER GELDİ, KAYSERİ GOLÜ BULDU

Kayserispor, 2. yarının önceki dakikalarının arkası sıra oyunda dengeyi buldu ve kendi sahasına ferah yerleşerek Fenerbahçe’nin ceza alanında topla buluşmasına müsaade vermedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, oyunun gidişatından mutlu olmadı ve 66. dakikada engelleme etti. Salih Uçan ve Fernandao’nun namına, Karavaiev ve Van Persie oyuna karışma oldu.

70. dakikada aceleci gelişen atakta Kayserispor golü buldu. Mutedil sahadan topla gelişigüzel ilerleyici Silvestre Varela, vuzuh pasıyla tamamı penaltı sahası içi sol çaprazda bulunan Güray Vural ile buluşturdu. Güray Vural hacısı hocası soluna alıp kaleye şutunu çekti ve Yanardağ Demirel’in yanından hacısı hocası ağlarla buluşturup, takımını öne geçirdi.

F.BAHÇE’NİN UMUTLARINI WELLITON YIKTI

Fenerbahçe beraberlik için saldırırken, Düş Bulut’un adına oyuna dahil olan Welliton, 88. dakikada attığı golle zerrin-lacivertlilerin umutlarını yıkltı.

Sol kanatta Levent Gülen’in uzun pasıyla topla mülaki Güray Vural bekletmeden ıcığı cıcığı ceza sahası içine çevirdi. Şeş amerikan bar içine yönelen topa hareketlenen Welliton Soares gereksiz kaleye şutunu çekti ve topu ağlar ile buluşturdu. Welliton Soares’in golü ile Kayserispor 3-1’lik skor üstünlüğünü yakaladı.

Uzatma dakikalarının böylecene Güray Vural sahneye bundan sonra ve dört başı mamur golle skoru belirledi: Kayserispor 4-1 Fenerbahçe



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç