SON DAKİKA

Kayserispor Fenerbahçe CANLI izle, canlı skor


Spor 29 Ocak 2017 - Pazar, Saat: 18:26
Haber 822 kere okundu.



Kayserispor Fenerbahçe CANLI izle, canlı skor
Kayserispor Fenerbahçe CANLI izle, canlı skor
Kayserispor ile Fenerbahçe bu akşam kozlarını paylaşıyor. Mesabe Arpalık Stadı’nda oynanan Kayserispor – Fenerbahçe maçı 19:00’de başladı. Kayserispor – Fenerbahçe maçını etkili olarak Sporx’ten izleme edebilirsiniz. Işte Kayserispor – Fenerbahçe maçı linki.
KAYSERİSPOR – FENERBAHÇE CANLI, TIKLAYIN…

KAYSERİSPOR – FENERBAHÇE’NİN AKIBET KARŞILAŞMALARI / Kayserispor 1, Fenerbahçe 5 yengi elde ederken 4 maç beraberlikle sonuçlandı.

Kayserispor 9 gol atarken, Fenerbahçe 18 golle bedel verdi. 6 karşılaşma 2,5 gol altında, 4 karşılaşma 2,5 gol üzerinde tamamlandı.

6 maçta düğme gol olurken, 4 maçta taraflardan sunu aşkın biri gol atma başarısı gösterdi.

5 karşılaşma 2-3 gol aralığında tamamlandı. Kayserispor 4 ve Fenerbahçe 6 maçta evvel golü atan canip oldular.

FENERBAHÇE’DE KAYSERİSPOR MAÇI 3 FUTBOLCU ÜZERE KRITIK / Fenerbahçe‘de Kayserispor maçı öncesi 3 topçu zerrin deneyli ceza sınırında bulunuyor. Zerrin-lacivertlilerde Hasan Ulu Yaya Kaldırımı, Jeremain Lens ve sakatlığı bulunan Saz Şairi Tufan, Süper Kütle’de geride küsurat haftalarda üçer sarı anaç gördü. Kayserispor karşısında oynaması muhtemel Hasan Uca ve Kontak Lens, sarı bilgili görmeleri yerinde ligin 20. haftasında Bursaspor deplasmanında format giyemeyecek.

FENERBAHÇE’YE KAYSERİSPOR UYARISI / Fenerbahçe‘de teknik patron Dick Advocaat futbolcularını uyardı. Hollandalı sarıklı, “Karlı bir zeminde baskı bire bir karşılaşma oynayacağız. Bütün gücümüzü sahaya yansıtalım. Başakşehir galibiyetinin manidar olması üzere bu maçı bile kazanmalıyız” dedi. Ligde güzeşte hafta Medipol Başakşehir’e geçmiş yenilgisini tattırarak doruk iddiasını sürdüren zerrin-lacivertliler, Kayseri deplasmanında nokta kaybı sürdürmek istemiyor. Geride artan 19 hafta böylece 35 puanla 4. sırada mevcut Fenerbahçe, önder Beşiktaş’ın 6 fakül gerisinde saha alıyor. Son 4 haftadır kaybetmeyen solgun-lacivertliler, bu zaman deplasmanda ise 8 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 çözülüm aldı.

KAYSERİSPOR – FENERBAHÇE MAÇI BİLGİLERİ / Spor Ayak Süper Kütle 2016/2017 Sezonu 19. Hafta mücadelesinde, 13 fakül -17 averaj ile 17. sırada saha alan Kayserispor, 35 fakül 23 ortalama ile 4. tam yer düzlük Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor.

Kayserispor’üstelik Larrys Mabiala cezası, Fenerbahçe‘de ise Yanardağ Bayındır sakatlığı dolayısıyla karşılaşmada merkez giyemiyorlar.

32.864 dirilik kapasiteli Büyükşehir Bld Kıymetiharbiye Arpalık Stadı’nda oynanan karşılaşmayı yargıcı Mete Kalkavan yönetiyor.

KAYSERİ’DE FENERBAHÇE KAYIP İSTEMİYOR / Fenerbahçe, Kayserispor‘a alın yengi peşinde. Başakşehir’e önceki yenilgisini tattırarak zirve iddiasını sürdüren Fenerbahçe, Kayseri deplasmanında fakül kaybı süregelmek istemiyor. Geride mütezayit 19 hafta sonunda 35 puanla 4. tam kâin Fenerbahçe, lider Beşiktaş’ın 6 puan gerisinde düz alıyor. Sonuç 4 haftadır kaybetmeyen sarı-lacivertliler, bu mevsim deplasmanda ise 8 maçta 5 galibiyet, 1 kardeşlik ve 2 bozgun aldı. Ocak sahibi Kayserispor ise beceri direktör Sergen Sert yönetiminde önceki galibiyetini Fenerbahçe karşısında arayacak. Dik yönetimindeki Kayserispor sahaya çıktığı iki tabur maçında de gol atamazken, deplasmanda Medipol Başakşehir’e 5-0 yenildi, Akhisar Belediyespor’la 0-0 berabere kaldı.

KAYSERİSPOR İLE FENERBAHÇE’NİN ARASINDAKİ MAÇLAR
28.08.16 Fenerbahçe 3-3 Kayserispor
13.03.16 Fenerbahçe 1-0 Kayserispor
30.01.16 Fenerbahçe 1-0 Kayserispor
18.10.15 Kayserispor 0-1 Fenerbahçe
27.01.15 Kayserispor 1-1 Fenerbahçe
02.12.14 Fenerbahçe 1-2 Kayserispor



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç