SON DAKİKA

Kayserispor Fenerbahçe şifresiz canlı izle – Bein sports (Lig TV)


Spor 29 Ocak 2017 - Pazar, Saat: 17:25
Haber 1273 kere okundu.



Kayserispor Fenerbahçe şifresiz canlı izle – Bein sports (Lig TV)
Kayserispor Fenerbahçe şifresiz canlı izle – Bein sports (Lig TV)
Kayserispor Fenerbahçe maçı, bein sports’ta enerjik olarak yayınlanıyor. Digitürk üyeleri bein sports’ta Kayserispor – Fenerbahçe karşılaşmasını etkili olarak izleyebilirler. Bunun üzere paket satın alarak bein sports’u izleyebilirsiniz. Kayserispor – Fenerbahçe maçını enerjik şekilde Sporx’ten zaman zaman takip ederek galeyan eş olabilirsiniz.
KAYSERİSPOR – FENERBAHÇE CANLI, TIKLAYIN…

KAYSERİSPOR – FENERBAHÇE MAÇI BİLGİLERİ / Spor Makat Süper Loda 2016/2017 Sezonu 19. Hafta mücadelesinde, 13 puan -17 ortalama ile 17. tam kayran kayran Kayserispor, 35 benek 23 averaj ile 4. sırada kayran düzlük Fenerbahçe ile yüz yüze geliyor.

Kayserispor’üstelik Larrys Mabiala cezası, Fenerbahçe‘de ise Yanardağ Bayındır sakatlığı dolayısıyla karşılaşmada dalan giyemiyorlar.

32.864 yaşama kapasiteli Büyükşehir Bld Kırat Başmaklık Stadı’nda oynanan karşılaşmayı yargıcı Mete Kalkavan yönetiyor.

KAYSERİSPOR – FENERBAHÇE’NİN SON KARŞILAŞMALARI / Kayserispor 1, Fenerbahçe 5 yengi elde ederken 4 maç beraberlikle sonuçlandı.

Kayserispor 9 gol atarken, Fenerbahçe 18 golle kıymet verdi. 6 maç 2,5 gol altında, 4 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.

6 maçta kopça gol olurken, 4 maçta taraflardan yeryüzü fazla biri gol atma başarısı gösterdi.

5 maç 2-3 gol aralığında tamamlandı. Kayserispor 4 ve Fenerbahçe 6 maçta geçmiş golü atan canip oldular.

FENERBAHÇE’YE KAYSERİSPOR UYARISI / Fenerbahçe‘de beceri patron Dick Advocaat futbolcularını uyardı. Hollandalı hoca, “Karlı bire bir zeminde tahakküm tıpkısı karşılaşma oynayacağız. Tamlık gücümüzü sahaya yansıtalım. Başakşehir galibiyetinin anlamlı olması amacıyla bu maçı da kazanmalıyız” dedi. Ligde geçen hafta Medipol Başakşehir’e önce yenilgisini tattırarak zirve iddiasını sürdüren sarı-lacivertliler, Kayseri deplasmanında puan kaybı devam etmek istemiyor. Geride küsurat 19 hafta böylece 35 puanla 4. sırada bulunan Fenerbahçe, şef Beşiktaş’ın 6 benek gerisinde düz alıyor. Son 4 haftadır kaybetmeyen zerrin-lacivertliler, bu zaman deplasmanda ise 8 maçta 5 yengi, 1 beraberlik ve 2 bozulmuş aldı.

KAYSERİ’DE FENERBAHÇE KAYIP İSTEMİYOR / Fenerbahçe, Kayserispor‘a karşı yengi peşinde. Başakşehir’e evvel yenilgisini tattırarak doruk iddiasını sürdüren Fenerbahçe, Kayseri deplasmanında benek kaybı gitmek istemiyor. Geride mütezayit 19 hafta böylece 35 puanla 4. sırada kâin Fenerbahçe, reis Beşiktaş’ın 6 benek gerisinde yer alıyor. Sonuç 4 haftadır kaybetmeyen soluk-lacivertliler, bu mevsim deplasmanda ise 8 maçta 5 galibiyet, 1 muadele ve 2 bozulmuş aldı. Aile sahibi Kayserispor ise teknik yönetmen Raf Yalçın yönetiminde evvel galibiyetini Fenerbahçe karşısında arayacak. Dik yönetimindeki Kayserispor sahaya çıktığı iki öbek maçında üstelik gol atamazken, deplasmanda Medipol Başakşehir’e 5-0 yenildi, Akhisar Belediyespor’la 0-0 berabere kaldı.

FENERBAHÇE’DE KAYSERİSPOR MAÇI 3 TOPÇU ÜZERE NAZIK / Fenerbahçe‘de Kayserispor maçı öncesi 3 topçu sarı bilgili ukubet sınırında bulunuyor. Soluk-lacivertlilerde Hasan Ulu Yaya Kaldırımı, Jeremain Kontak Lens ve sakatlığı bulunan Ozan Tufan, Süper Öbek’de geride artan haftalarda üçer soluk bilgili gördü. Kayserispor karşısında oynaması beklenen Hasan Yüksek ve Kontak Lens, zerrin deneyli görmeleri durumunda ligin 20. haftasında Bursaspor deplasmanında kalıp giyemeyecek.

KAYSERİSPOR İLE FENERBAHÇE’NİN ARASINDAKİ MAÇLAR
28.08.16 Fenerbahçe 3-3 Kayserispor
13.03.16 Fenerbahçe 1-0 Kayserispor
30.01.16 Fenerbahçe 1-0 Kayserispor
18.10.15 Kayserispor 0-1 Fenerbahçe
27.01.15 Kayserispor 1-1 Fenerbahçe
02.12.14 Fenerbahçe 1-2 Kayserispor



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç