SON DAKİKA

Quaresma’yı Fenerbahçe’ye öneren isim ortaya çıktı!


Spor 29 Ocak 2017 - Pazar, Saat: 13:21
Haber 627 kere okundu.



Quaresma’yı Fenerbahçe’ye öneren isim ortaya çıktı!
Quaresma’yı Fenerbahçe’ye öneren isim ortaya çıktı!
Ricardo Quaresma’yı Fenerbahçe’ye öneren yönetici ortaya çıktı... Fenerbahçe Başkanı Yıldırım ilk kez isim verdi, “Beşiktaşlı Quaresma bize akmak istiyor amma almayacağım” dedi. Ekolojik Ortam karıştı. Beşiktaş’ın görüşmelerde baypas bıraktığı yönetici Elif Sözeri’nin “3.5 milyona onu FB’li yaparım” dediği bildirildi.

Sonuç 2 sezondur daim transferde karşı karşıya gelen F.Bahçe ile Beşiktaş ortada kullanılmamış bire bir krize etmen olan ‘Ricardo Quaresma Olayı’nın peş yüzü dönüş ışığına çıkmaya başladı. Daha önceki da “Bazı Beşiktaşlı futbolcular bize süzülmek istiyor” diyen F.Bahçe Başkanı Muazzez Sebep geri ilk kez Sedir Kurulu’nda Quaresma’nın ismini verdi. Şu ifadeleri kullandı: “Beşiktaş Kulübündeki kâh futbolcular bize gelmek istiyor şu anda. Başkanı bol dinlesin.

BAŞKALARI BILE VAR INSAN VERİRİM

Quaresma avukatıyla bizi aradı 1.5 kamer evvel. Benimle görüşmek istedi, akseptans etmedim, bizim menajerlerle görüştü. ‘Transfer başlamak istiyor’ dediler. Teklifi elimizde. İstiyorlarsa gönderirim amma onu almayacağım, bilsinler. Gitmiş kulübüne ‘Bir gazeteciden duydum, F.Bahçe teklif etti’ diyerek. Biz teklif etmedik. Ayrıksı Beşiktaşlı oyuncular dahi buraya karışmak istiyor mukaveleleri bitince. İstiyorlarsa isimlerini söylerim amma efsus o çocuklara.”

MUAZZEZ YILDIRIM’IN HADDINDEN FAZLA KONUŞULAN
QUARESMA AÇIKLAMASI; TIKLAYIN…

Q7 DUYUNCA RESTİNİ ÇEKTİ

Yıldırım’ın bu sözlerle kastettiği kişinin, FIFA menajeri Elif Sözeri olduğu anlaşıldı. Beşiktaş’ın Quaresma ile yaptığı görüşmelerde köprüleme bırakılan ve buna kızıp, F.Bahçe’nin kapısını araklayıcı Sözeri, “3.5 milyon euro verirseniz Quaresma’yı size getiririm” teklifi yaptı. Sözeri’nin bu tavrı, Quaresma’nın üstelik tepkisini çekti. Olayı öğrenen Portekizli, “Türkiye’birlikte Beşiktaş’tan bambaşka kulüpte oynamam” diye Elif Sözeri’ye restini çekti.

Q7’NİN MENAJERİ COSTA: KATIYEN FENER’E GİTMEZ

Quaresma’nın Portekizli menajeri Rui Costa da yaşanan gelişmeleri ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“Quaresma’nın apayrı tıpkı takıma teklif edilmesi bahis konusu değil. Bin tane ajans var ve hep herkesi birbirine öneriyor. Tığ oyuncumuzu kimseye önermedik ve Quaresma, F.Bahçe’de asla oynayamaz. Hangi F.Bahçe’ye hangi dahi başka tek kulübe gidemez. Ricardo, Türkiye’birlikte çabucak Beşiktaş’ta oynayacaktır. Ermiş Saika, hakeza tıpkı şey söylediyse bunda stabil tıpkısı sıkıntı vardır. Ricardo, Beşiktaş’ın oyuncusudur. Bütün bu şeklide kalacaktır.”

BIRICIK KALIP GİYERİM O BIRLIKTE YAĞIZ BEYAZ ZEHIR

Quaresma’nın Portekizli menajeri Rui Costa dahi yaşanan gelişmeleri ilişkin şu açıklamayı yaptı: “Quaresma’nın bambaşka bire bir takıma öneri edilmesi söz konusu değil. Bin lime ajans var ve tümce herkesi birbirine öneriyor. Biz oyuncumuzu kimseye önermedik ve Quaresma, F.Bahçe’de asla oynayamaz. Ne F.Bahçe’ye ne da apayrı hiçbir kulübe gidemez. Ricardo, Türkiye’da sadece Beşiktaş’ta oynayacaktır. Eren Saika, böyle tıpkısı husus söylediyse bunda değişmez bire bir iş vardır. Ricardo, Beşiktaş’ın oyuncusudur. Bilcümle bu şeklide kalacaktır.”



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç