SON DAKİKA

Trabzonspor 4-0 Gaziantepspor / MAÇ ÖZETİ izle bein sports


Spor 29 Ocak 2017 - Pazar, Saat: 17:24
Haber 586 kere okundu.



Trabzonspor 4-0 Gaziantepspor / MAÇ ÖZETİ izle bein sports
Trabzonspor 4-0 Gaziantepspor / MAÇ ÖZETİ izle bein sports
Trabzonspor 4-0 Gaziantepspor maçı özeti ve golleri! Trabzonspor, Spor Kıç Süper Lig’in 19. haftasında Gaziantepspor‘u konuk etti. Trabzonspor bakir stadı Medical Park Yeri Arena’da 90 an böylecene Gaziantepspor’u 4-0 yenmiş etti.

Spor Toto Süper Lig’deki yengi serisini 3 pik çıkaran Trabzonspor‘a galibiyeti getiren golleri 15 ve 49’birlikte Fabian Castillo, 28. dakikada Yusuf Muharrir ve 73. dakikada penaltıdan Aykut Demir kaydetti.

Bu galibiyetin ardından Trabzonspor, Spor Ayak Süper Lig’de puanını 27’ye çıkardı. Gaziantepspor ise 11 puanla sonuç tam kaldı.

Hüseyin Avni Aker Stadı’na veda eden bordo-mavililer, eskimemiş stadına Gaziantepspor maçıyla ‘merhaba’ dedi. Trabzonspor taraftarları, dün kentte etkili olan kar yağışı ve soğuk havaya rağmen pik güç bağlam gösterdi. Bordo-mavili taraftarlar, 41 bin 461 kişilik kapasitesi olan yeni statlarının nazik bölümünü doldurdu.

FORVETTE N’DOYE, YEDEKLERDE RODALLEGA

Trabzonspor’bile beceri yönetmen Ersun Yanal, forvette yeniden Senegalli aktör N’Doye’a görev verdi. Yanal, Akhisar Belediyespor’dan aktarma edilen ve Ekincilik Türkiye Kupası’nda Atiker Konyaspor ile oynanan maçın kadrosuna almadığı golcü oyuncu Hugo Rodallega’yı ilk defa 18 şahsiyet kadroya aldı.

Trabzonspor, karşılaşmaya daha istekli ve henüz etkili başlayan yan oldu. Bordo-mavili ekip elan çok topla oynarken, mihman Gaziantepspor artık aceleci hücumlarla deli dolu olmaya çalıştı.

ONUR KALEYİ TERK ETTİ, GHILAS KAÇIRDI…

Gaziantepspor, karşılaşmadaki ilk ağır sıklet pozisyonu bulan taraf oldu. 14. dakikada Trabzonspor savunmasının arkasına gönderilen topa Gaziantepspor’üstelik Ghilas hareketlendi. Haysiyet’un de kaleyi metrukiyet ettiği pozisyonda Ghilas penaltı alanı dışında aşırtma bire bir çarpış yaptı ancak Ghilas’ın vuurşunda bütünüyle çokça havalandı ve üstte auta gitti.

MEDICAL PARK ARENA’DAKİ ILK GOL CASTILLO’DAN

Bu pozisyonun derhâl ardından Trabzonspor etken tıpkı atak geliştirdi. Sağ kanatta topla buluşan Olcay Şahan, cümlesi ceza sahasına havalandırdı. N’Doye gelen ıcığı cıcığı tek hamlede sıhhatli ayağının dışıyla arkada gelen Castillo’ya indirdi. Castillo gelişine yaptığı vuruşta topu ağlara gönderdi ve 15. dakikada Trabzonspor 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda Trabzonspor’un bakir stadı Medical Park Yeri Arena’üstelik atık ilk gol oldu.

Golden sonraları dahi baskısını bitmeme ettiren Trabzonspor, gene sağlıklı kanattan Olcay ile hücuma artık. Olcay Şahan, rakip ceza sahasına girdikten sonraları önceki rakibini geçti ve pasını Yusuf Yazıcı2ya çıkardı. Yusuf arkasında kalan hacısı hocası yumruk de olsa arama etti ve şutunu çekti ancak top savunmadan izansız döndü.

CASTILLO, OLCAY, YUSUF ÜÇGENİ VE GOL!

Mücadelenin 28. kolaylıkla gelişen Trabzonspor atağında Castillo topla buluştu. Castillo ceza sahasına giren Olcay’a apiko tıpkı bar gönderdi. Olcay bile topu topu yerden Yusuf Musannif’ya çıkardı. Yusuf hep bekletmeden kaleye gönderdi ve bordo-mavili grup 28. dakikada skoru 2-0’a getirdi.

Skorun vermiş olduğu ferah ferah, geçmiş yarının serencam 15 hızlı hızlı tarz biraz düştü. Trabzonspor gene henüz çok topla oynayan yan olsa da önce 45 dakikada başka gol olmadı ve önce yarıyı Trabzonspor, Gaziantepspor karşısında 2-0 önde kapattı.

Gaziantepspor Beceri Direktörü Bülent Akıllıca, ikinci nısıf öncesi iki aktör değişikliğine gitti. Gaziantepspor’de ikinci yarının başında Doğanay ve Kangwa kenara gelirken, Kolar ve Muhammet oyuna dahil oldu.

FARK 3’E ÇIKTI, HUGO RODALLEGA OYUNA GİRDİ

Trabzonspor, ikinci yarıya dahi aceleci başlayan yan oldu. Joao Pereira pasında tamamı ukubet sahasındaki Olcay ile buluşturdu. Olcay pasını Castillo’ya çıkardı. Castillo üstelik yerden yaptığı vuruşta bütünü ağlara gönderdi ve bordo-mavili kol 49. dakikada mevrut bu golle Gaziantepspor karşısında farkı 3’e çıkardı.

Bordo-mavili ekibin teknik direktörü Ersun Yanal, oyuna geçmiş müdahalesini 67. dakikada yaptı. yıpranmamış transferi Hugo Rodallega 67. dakikada oyuna karışma olurken, Onazi kenara geldi.

Bordo-mavili ekip 72. dakikada bu misil sol kanattan hücuma daha çok. Sol kanattan ukubet sahasına ortalanan topa Hugo Rodallega hareketlendi. Rodallega Pedroso’nun arkadan müdahalesiyle yerde kaldı ve yargıcı penaltı noktasını gösterdi. Rodallega bu perese sonrası gücük tıpkı yanlış yaşadı. Trabzonspor’bile penaltı üzere topun başına Aykut Çıpa geçti. Aykut penaltıda hepsi ağlara gönderdi ve 73. dakikada Trabzonspor skoru 4-0’a getirdi.

Oyundaki üstünlüğünü sürdüren Trabzonspor, ilerleyici dakikalarda Castillo ve Olcay Şahan ile iki oylumlu pozisyona girdi fakat bu pozisyonlarda gol sesi çıkmadı.

Mücadelenin kalan süresinde ayrıksı gol olmadı ve 90 dakika böylelikle Trabzonspor, Gaziantepspor’u 4-0 yendi.

MAÇTAN DAKİKALAR (ÖNCEKI YARI)
9. dakikada Muhammed İldiz’in penaltı alanı dışı sol çaprazından kullandığı azade vuruşta, kaleci Onur Recep Çabuk, güçlükle topu üsten kornere çeldi.
14. dakikada N’Doye’un hatasında cümlesi uğrunda bulan Wallace Reis’in teferruatlı pasında, Ghilas, kalesini tecezzi eden Değer Recep Kıvrak ile karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun aşırtma vuruşunda meşin değirmi yukarıdan auta artık.
15. dakikada Trabzonspor, yeni stadındaki evvel golünü Castillo ile buldu. Perreira’nın iyi taraftan ukubet alanına yakın tıpkısı yerden kullandığı yan atışında Okay Yokuşlu, topu ayağıyla ceza alanına havalandırdı. penaltı alanı ortamında N’Doye, kâffesi kontrol ederek Castillo’ya çıkardı. Bu topçu, ceza yayının bir anda içerisinden yerden bir vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Victor’un sağından filelerle buluşturdu: 1-0
19. dakikada Olcay Şahan’ın meydanlık pasında kaleci Victor, Castillo’dan evvel davranarak tamamı kontrol etti.
28. dakikada Trabzonspor, farkı 2’ye çıkardı. Onazi’nin küşayiş pasında, salim tarafta penaltı sahası sonuç çizgisi yakınında topla buluşan Olcay Şahan, altıpas gerisindeki Yusuf Kalem Erbabı’ya çıkardığı pasta, taze aktör yerden düzgün benzeri vuruşla meşin yuvarlağı salim zir köşeden filelere gönderdi: 2-0
39. dakikada Yusuf Edip’nın pasında ceza alanı esen çaprazında topla buluşan Olcay Şahan’ın şutunda meşin yuvarlak yukarıdan auta gitti.
Karşılaşmanın ilk yarısı, Trabzonspor’un 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI) 

49. dakikada Trabzonspor, 3. golü buldu. Olcay Şahan’ın ceza sahası içre sağ taraftan pasında, ceza vuruşu noktasına mail bire bir yerden Castillo yerden bire bir vuruşla kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydetti: 3-0
69. dakikada N’Doye’un açıklık pasında ukubet alanına hareketlenen Castillo’nun şutunda, kaleci Victor iki hamlede bütünü taharri etti.
73. dakikada Trabzonspor, ceza atışı golüyle farkı 4’e çıkardı. Castillo’nun ceza alanı sol aracılığıyla pasında Rodagella, Pedroso eliyle düşürülünce maçın hakemi Beklenti Öztürk, ceza atışı noktasını gösterdi. Meram Demirok, kullandığı ceza atışı atışında cümlesi kaleci Victor’un sol ense köşesinden filelere yolladı: 4-0
75. dakikada Ghilas’ın soldan ortasında, penaltı sahası süresince Meze Yılmaz’ın baş vuruşunda kaleci Öz Saygı Recep Sabırsız’ın müdahale ettiği top direkten hoşgörüsüz geldi.
80. dakikada Olcay Şahan’ın penaltı sahası dışından kaba şutunda ense direkten dönen topu Rodallega tahsis etmek istedi fakat meşin yemeni kaleci Victor’birlikte kaldı. Trabzonspor, karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı. 



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç