SON DAKİKA

Trabzonspor Gaziantepspor şifresiz canlı izle – Bein sports (Lig TV)


Spor 29 Ocak 2017 - Pazar, Saat: 15:23
Haber 808 kere okundu.



Trabzonspor Gaziantepspor şifresiz canlı izle – Bein sports (Lig TV)
Trabzonspor Gaziantepspor şifresiz canlı izle – Bein sports (Lig TV)
Trabzonspor Gaziantepspor maçı, bein sports’ta canlı kendisine yayınlanıyor. Digitürk üyeleri bein sports’ta Trabzonspor – Gaziantepspor karşılaşmasını etken kendisine izleyebilirler. Bunun için paket satın alarak bein sports’u izleyebilirsiniz. Trabzonspor – Gaziantepspor maçını etkili şekilde Sporx’ten an zaman strateji ederek coşku kuma olabilirsiniz.

TRABZONSPOR – GAZİANTEPSPOR CANLI, TIKLAYIN…

TRABZONSPOR – GAZİANTEPSPOR MAÇI BİLGİLERİ / Spor Bacak Süper Tabur 2016/2017 Sezonu 19. Hafta mücadelesinde, 24 nokta -6 ortalama ile 10. sırada meydan alan Trabzonspor, 11 fakül -15 sayı farkı ile son sırada mevcut kâin Gaziantepspor ile yüz yüze geliyor.

41.461 gönül kapasiteli Trabzon Şenol Gün Stadyumu Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı yargıcı Ümit Öztürk yönetiyor.

Trabzonspor’da Abdülkadir Üzeri sakatlığı dolayısıyla karşılaşmada forma giyemeyecek. Gaziantepspor’da ise kem oyuncu bulunmamaktadır.

Sonuç 10 yılda, Ersun Yanal (Trabzonspor) ile Bülent Makul (Gaziantepspor) 4 maçta yüz yüze geldiler. Bu maçlarda Ersun Yanal yönetimindeki takımlar 1 , Bülent Uygun yönetimindeki takımlar2 galibiyet elde ederken 1 maçta beraberlikle sonuçlandı.

TRABZONSPOR İLE GAZİANTEPSPOR’UN SERENCAM KARŞILAŞMALARI / 5 maçta aykırı gol olurken, 5 maçta taraflardan sunma çok biri gol atma başarısı gösterdi. 4 karşılaşma 2-3 gol aralığında tamamlandı.

Trabzonspor 2 ve Gaziantepspor 7 maçta evvel golü atan yan oldular. Trabzonspor 3, Gaziantepspor 4 yengi elde ederken 3 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.

Trabzonspor 13 gol atarken, Gaziantepspor 16 golle denk verdi. 5 maç 2,5 gol altında, 5 karşılaşma 2,5 gol üzerinde tamamlandı.

STADIN AŞAĞILIK MEDİCAL PARK YERI ARENA OLDU / Spor Küfe Süper Kütle’in 19. haftasında oynanacak Gaziantepspor maçı öncesi Asbaşkan Ahmet Çubukçu ile alay malay matbuat toplantısı düzenleyen Komutan Becerikli, bakir stadın isminin Medical Otopark Arena olduğunu açıkladı. Uz, kullanılmamış bir kafa yaptıklarını belirterek, “Trabzonspor tarihi üzere mefret benzeri dönme. Yeni bir statla kullanılmamış bir hayata başlıyoruz. İçine olağanüstü başarılar sığdırdığımız 50 yıllık tıpkısı mazimiz var. Trabzonsporumuz elbet bizden önce bir nice başarılara imza atmışsa, sizlerle ve bizlerle inanıyorum ki daha çok nice başarılara imza atacaktır. Arkadan gelen Trabzonspor nesilleri amacıyla, Türkiye’deki futbolun ulaşabileceği başarılara imza atabilecek tıpkısı kulüp olan Trabzonspor için gelecek yıllar makro olacak. Zaman bire bir ilki yaşayacağız. Hüseyin Avni Aker’de kim ruhu eskimemiş stadımıza söylemek üzere eskimemiş ayrımsız mebde yapıyoruz. Gaziantepspor maçıyla başlıyoruz. Umarım buradaki evvel maçımızda kalburüstü tıpkı başlangıca imza atmış oluruz” dedi.

YENİ STATTA ILK MAÇ / Trabzonspor, Spor Toto Süper Yığın’de Gaziantepspor ile yapacağı maçla Şenol Güneş Kompleksi’ndeki yıpranmamış stadında önceki karşılaşmasına bundan sonra. Ekincilik Türkiye Kupası’nda 1-0 galip geldiği Atiker Konyaspor maçıyla 50 yıldır mücadele ettiği Hüseyin Avni Aker Stadı’na veda eden bordo-mavililer, Şenol Tarih Kompleksi’ndeki yıpranmamış stadına ‘merhaba’ dedi. Trabzonspor, Akyazı mevkisindeki denizin dolgu işleminin tamamlanmasının arkası sıra 24 Teşrinisani 2013’te temeli atılmış ve yapımı tamamlandıktan bilahare Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan eliyle 18 Çatlak 2016’da açılışı gerçekleştirilen Şenol Devir Kompleksi’ndeki evvel maçında taraftarıyla buluştu. Hüseyin Avni Aker Stadı’na galibiyetle veda fail Trabzonspor, Şenol Güneş Kompleksi’nde oynayacağı önce maçı kazanarak tarihi tıpkı yengi daha kabul etmek istiyor.

TRABZONSPOR İLE GAZİANTEPSPOR ARASINDAKİ MAÇLAR
27.08.16 Gaziantepspor 1-0 Trabzonspor
02.04.16 Gaziantepspor 0-1 Trabzonspor
27.01.16 Gaziantepspor 2-0 Trabzonspor
22.12.15 Trabzonspor 2-1 Gaziantepspor
28.10.15 Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor
16.03.15 Gaziantepspor 2-0 Trabzonspor



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç