SON DAKİKA

Adil Kullanım Kotası Esnetildi


Teknoloji - Bilgisayar 30 Ocak 2017 - Pazartesi, Saat: 15:15
Haber 895 kere okundu.



Adil Kullanım Kotası Esnetildi
Adil Kullanım Kotası Esnetildi

Adil Kullanım Kotası Esnetildi

Ulaştırma, Denizcilik ve Enformasyon Bakanı Ahmet Arslan eliyle yapılan açıklamalar adil kullanım kotası üzerine daha erken ayrımsız tarihte iyileştirmenin yapılacağını gösterdi. Adil yararlanma kotası için hele 2019 yılının hedeflendiği henüz geçmiş afişe olsa de akıbet gelen bilgilere göre Türkiye’deki kota uygulaması 2018 yılı itibariyle kaldırılacak.

2018 Dönüm Noktası Olacak

2018 yılının arkası sıra genel ağ kullanımında elan özgür ve elan çabuk ayrımsız seçeneğe ehil olacak kullanıcılar bu sayede yıllardan beri şikayet ettiği genel ağ şartlarından de kurtulacak. Adil tasarruf kotasının ağız ağıza kalkacağı tarihe büyüklüğünde ise kademeli tıpkısı şekilde geçiş yapılacak. Alelhusus kota aşıldıktan bilahare hızın çok güç oranda düşmesi internet kullanımının sıkıntıya sokarken 3 Mbps hesabına 5 Mbps’ye düşürülecek ivinti yardımıyla kişilerin henüz acul bir internete ihraz imkanı sağlanacak.

Bu Saatlerde Kota Namevcut!

Adil tasarruf kotası kapsamında en makro gelişme ise kotanın kaldırılacağı tarihe büyüklüğünde belli başlı saatler arasındaki işlemlerin adil kullanma kotasına dahil edilmeyeceği. Akşam 02.00 ile 08.00 saatleri arasında yapılan yekpare işler adaletli yararlanma kotası dahilinde kabul edilmeyecek ve böylecene eşhas kota kullanmamak amacıyla bu saatler beyninde işlemlerini yaparak elan esnek aynı kullanıma erbap olabilecek. Adaletli kullanım kotası ile ilişkin yapılan bu meşruhat kullanıcıların ihtiyaçlarını henüz gür aynı şekilde karşılayabilecek.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç