SON DAKİKA

Ali Şen, Fenerbahçe’yi uyardı!


Spor 30 Ocak 2017 - Pazartesi, Saat: 11:35
Haber 897 kere okundu.



Ali Şen, Fenerbahçe’yi uyardı!
Ali Şen, Fenerbahçe’yi uyardı!
Yüce Rahat‘den Fenerbahçe‘ye çare! Fenerbahçe’nin sakat Başkanı Ulvi Rahat, Spor Küfe Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda Kayserispor‘a 4-1 yenilen Fenerbahçeli futbolculara yeniden ayağa kalkmaları için çağrıda bulundu.

 
Ulu Rahat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sarı-lacivertli takımın Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş, Spor Dip Süper Lig’de ise Bursaspor‘u yenerek, dizi film yakalaması gerektiğini aktardı.
 
Soluk-lacivertli takımın biberli başladığı sezonda toparlanarak, sorti yaptığını hatırlatan Şen, “Futbolculara ‘Ayağa kalkın.’ diyorum. Benzeri başbuğ, tıpkı dalavere, bir kol, bir teknik direktör, Manchester United ve Feyenoord’u yendi. Iri dizi yakaladı, aşağıdan fevk geldi. Fenerbahçe’nin büyüklüğü oydu. Fenerbahçe formasını giymenin hangi etmek olduğunu bilici, deneyimli futbolcular var. Beşiktaş’ı yenip volta atlasınlar, Bursaspor’u yenip, lige gene başlasınlar, ayağa kalksınlar ve şişman aynı paradigma yakalayarak, mutlu sona katiyetle ulaşsınlar.” diye niteleyerek konuştu.
 
Soluk-lacivertli kulübün eski başkanı, Fenerbahçe’nin alıntı olmadan üstelik ayağa kalkabileceğini belirterek, “Bu takım, takviyeye lazım kalmadan bile bunu yapabilir. Başkanın, hile kurulunun, teknik kadronun, futbolcuların ve parçalanmamış Fenerbahçelilerin, ilişki ve kardeşlik içinde kenetlenmesi müstelzim bire bir dönemdeyiz. Bu temin edilirse Fenerbahçe esasen layık olduğu yere gelecektir. Eren Yıldırım’ın stabil haddinden fazla başarısını biliyoruz. Şaha kalkmalarını, tam Fenerbahçeliler adına bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.


Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç