SON DAKİKA

Başakşehir Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak?


Spor 30 Ocak 2017 - Pazartesi, Saat: 13:37
Haber 550 kere okundu.



Başakşehir Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak?
Başakşehir Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak?
Başakşehir Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak? Başakşehir ve Galatasaraylılar, Türkiye Kupası maçına odaklandı. Başakşehir ile Galatasaray maçı ne kanalda yayınlanacak ve Başakşehir – Galatasaray maçının şifresiz nişane kanalı netleşti.

Türkiye Kupası’nda Başakşehir – Galatasaray maçı oynanacak. Başakşehir ile Galatasaray, Türkiye Kupası’nda karşılaşacak. Hafta sonu oynanacak Başakşehir – Galatasaray maçının günü, maçın saati ve maçın ne kanalda yayınlanacağı bu haberde.

Başakşehir ile Galatasaray‘nin 4 Gücük Ay Cumartesi haset Başakşehir Fatih Fehva Stadı’nda karşılaşacağı açıkladı. Türkiye Kupası’ndaki Başakşehir – Galatasaray derbisi saat 20:30’da başlayacak.

BAŞAKŞEHİR GALATASARAY MAÇI NE KANALDA? / Başakşehir – Galatasaray yapıt kanalı ATV adına açıklandı. Başakşehir – Galatasaray maçı 4 Küçük Ay Cumartesi günü ATV ekranlarında olacak.

TÜRKİYE KUPASI TARİHİ / 1962’de, hem UEFA’nın Türk takımlarına Yürek Galipleri Kupası’na katılma zorunluluğu getirmesi, hem da Avrupa ülkelerinde lige paralel kendisine düzenlenen kupa maçlarının kulüplere sağladığı maddi ve manevi kazançlar, Türkiye’da da tıpkı kupa şampiyonasının takvime alınmasını mecburi arkaç getirdi. 1962-1963 sezonundan itibaren Türkiye Kupası adıyla başlatılan bu organizasyon, 1980-81 sezonunda Federasyon Kupası, 1992-93 sezonunda baştan Türkiye Kupası adını almıştır. 2005-2009 yılları ortada Fortis’in sponsor olması sonucu Fortis Türkiye Kupası adıyla oynanan kombinezon, 2009-10 sezonundan itibaren Kültür Türkiye Kupası adını kullanmaktadır.

TÜRKİYE KUPASI SONUÇ 16 TURU / Küsurat 16 topluluk çapraz kendisine eşleşirler. Maçlar bir tane maçlı eliminasyon usulüne bakarak Kol birincilerinin sahalarında oynanır. Kazanan 8 topluluk Çeyrek Altın Bitiş müsabakasına katılmaya adalet kazanır.

TÜRKİYE KUPASI BITIŞ AŞAMALARI / Çeyrek Altın Bitiş müsabakası, Serencam 16 turu sonucunda oynamaya doğruluk kazanan 8 mızıka arasında çift maçlı eliminasyon usulüne bakarak oynanır. Eşleşmeler TFF vasıtasıyla çekilecek ad çekme sonucunda belirlenir. 4 takım sıra başı tamam ve gayrı 4 mızıka ile eşleşir. Dömifinal müsabakası, Çeyrek Altın Final sonucunda oynamaya doğruluk kazanan 4 bando beyninde koşa maçlı eliminasyon usulüne göre oynanır. Eşleşmeler Çeyrek Altın Bitiş kura çekiminde belirlenir. Takımların attıkları goller karşılık ise deplasmanda elan aşkın gol atan mızıka üstün sayılır. Bitiş müsabakası, Dömifinal sonucunda oynamaya adalet kazanan 2 topluluk arasında TFF’ nin belirlediği nötr sahada oynanır.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç