SON DAKİKA

Beşiktaş Fenerbahçe maçı hangi kanalda yayınlanacak? Belli oldu


Spor 30 Ocak 2017 - Pazartesi, Saat: 12:36
Haber 548 kere okundu.



Beşiktaş Fenerbahçe maçı hangi kanalda yayınlanacak? Belli oldu
Beşiktaş Fenerbahçe maçı hangi kanalda yayınlanacak? Belli oldu
Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne kanalda yayınlanacak? Hem Beşiktaş, hem de Fenerbahçeliler, Türkiye Kupası maçına odaklandı. Beşiktaş ile Fenerbahçe maçı hangi kanalda yayınlanacak ve Beşiktaş – Fenerbahçe maçının şifresiz im kanalı netleşti. 

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş – Fenerbahçe maçı oynanacak. Beşiktaş ile Fenerbahçe, Türkiye Kupası’nda karşılaşacak. Hafta sonu oynanacak Beşiktaş – Fenerbahçe maçının günü, maçın saati ve maçın hangi kanalda yayınlanacağı bu haberde.

Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin 5 Şubat Pazar günü Vodafone Arena’da karşılaşacağı açıkladı. Türkiye Kupası’ndaki Beşiktaş – Fenerbahçe derbisi saat 20:30’da başlayacak. 

BEŞİKTAŞ – FENERBAHÇE MAÇI NE KANALDA? / Beşiktaş – Fenerbahçe derbisinin kitap kanalı ATV olarak açıklandı. Beşiktaş – Fenerbahçe maçı 5 Şubat ilişki haset ATV ekranlarında olacak.

TÜRKİYE KUPASI AKIBET 16 TURU / Artan 16 mızıka yeraltı namına eşleşirler. Maçlar bir tane maçlı eliminasyon usulüne bakarak Grup birincilerinin sahalarında oynanır. Kazanan 8 mızıka Çeyrek Bitiş müsabakasına katılmaya doğruluk kazanır.

TÜRKİYE KUPASI FINAL AŞAMALARI / Çeyrek Bitiş müsabakası, Sonuç 16 turu sonucunda oynamaya adalet kazanan 8 topluluk beyninde çift maçlı eliminasyon usulüne bakarak oynanır. Eşleşmeler TFF eliyle çekilecek ad çekme sonucunda belirlenir. 4 bando dizi film başı evet ve gayrı 4 takım ile eşleşir. Dömifinal müsabakası, Çeyrek Altın Bitiş sonucunda oynamaya doğruluk kazanan 4 mızıka ortada çift maçlı eliminasyon usulüne bakarak oynanır. Eşleşmeler Çeyrek Final ad çekme çekiminde belirlenir. Takımların attıkları goller değer ise deplasmanda henüz fazla gol atan takım faik sayılır. Final müsabakası, Yarı Final sonucunda oynamaya hak kazanan 2 takım beyninde TFF’ nin belirlediği nötr sahada oynanır.

TÜRKİYE KUPASI TARİHİ / 1962’bile, hem UEFA’nın Türk takımlarına Kupa Galipleri Kupası’na iltihak zorunluluğu getirmesi, hem dahi Avrupa ülkelerinde lige koşut namına planlı yürek maçlarının kulüplere sağladığı maddesel ve manevi kazançlar, Türkiye’da üstelik bire bir yürek şampiyonasının takvime alınmasını mecburi ayla getirdi. 1962-1963 sezonundan itibaren Türkiye Kupası adıyla başlatılan bu tertip, 1980-81 sezonunda Federasyon Kupası, 1992-93 sezonunda baştan Türkiye Kupası adını almıştır. 2005-2009 yılları arasında Fortis’in destekleyici olması sonucu Fortis Türkiye Kupası adıyla oynanan kodifikasyon, 2009-10 sezonundan itibaren Tarım Türkiye Kupası adını kullanmaktadır.

<strong>Beşiktaş Fenerbahçe maçı hangi dönüş, saat kaçta, ne kanalda yayınlanacak?</strong> Türkiye Kupası’nda<strong> Beşiktaş – Fenerbahçe</strong> maçı oynanacak.<strong> Beşiktaş</strong> ile <strong>Fenerbahçe</strong>, Türkiye Kupası’nda karşılaşacak. Hafta sonu oynanacak Beşiktaş – Fenerbahçe maçının günü, maçın saati ve maçın ne kanalda yayınlanacağı bu haberde.<br /><br /><div><strong>Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin 5 Küçük Ay Alım Satım günü Vodafone Arena’da</strong> karşılaşacağı açıkladı. Türkiye Kupası’ndaki <strong>Beşiktaş – Fenerbahçe</strong> derbisi saat 20:30’da başlayacak. <br /><br /><strong>BEŞİKTAŞ – FENERBAHÇE MAÇI NE KANALDA? / Beşiktaş – Fenerbahçe derbisinin eser kanalı </strong>ATV olarak açıklandı. Beşiktaş – Fenerbahçe maçı 5 Şubat münasebet günü ATV ekranlarında olacak.</div><div><p><strong>TÜRKİYE KUPASI SON 16 TURU /</strong> Artan 16 takım muhalif namına eşleşirler. Maçlar yegâne maçlı eleme usulüne göre Kol birincilerinin sahalarında oynanır. Kazanan 8 topluluk Çeyrek Bitiş müsabakasına katılmaya adalet kazanır.</p><p><strong>TÜRKİYE KUPASI BITIŞ AŞAMALARI /</strong> Çeyrek Bitiş müsabakası, Sonuç 16 turu sonucunda oynamaya türe kazanan 8 takım ortada koşa maçlı eliminasyon usulüne bakarak oynanır. Eşleşmeler TFF marifetiyle çekilecek ad çekme sonucunda belirlenir. 4 topluluk kol başı olur ve başka 4 bando ile eşleşir. Dömifinal müsabakası, Çeyrek Altın Final sonucunda oynamaya hak kazanan 4 takım beyninde çift maçlı eleme usulüne göre oynanır. Eşleşmeler Çeyrek Final kura çekiminde belirlenir. Takımların attıkları goller karşılık ise deplasmanda daha fazla gol atan mızıka faik sayılır. Final müsabakası, Yarı Final sonucunda oynamaya adalet kazanan 2 takım ortada TFF’ nin belirlediği nötr sahada oynanır.</p><p><strong>TÜRKİYE KUPASI TARİHİ /</strong> 1962’dahi, hem UEFA’nın Türk takımlarına Yürek Galipleri Kupası’na katılma zorunluluğu getirmesi, hem bile Avrupa ülkelerinde lige paralel adına planlı kupa maçlarının kulüplere sağladığı maddesel ve manevi kazançlar, Türkiye’birlikte da bire bir yürek şampiyonasının takvime alınmasını mecburi ayla getirdi. 1962-1963 sezonundan itibaren Türkiye Kupası adıyla başlatılan bu organize, 1980-81 sezonunda Federasyon Kupası, 1992-93 sezonunda baştan Türkiye Kupası adını almıştır. 2005-2009 yılları arasında Fortis’in destekleyici olması sonucu Fortis Türkiye Kupası adıyla oynanan organizasyon, 2009-10 sezonundan itibaren Ziraat Türkiye Kupası adını kullanmaktadır.</p></div>



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç