SON DAKİKA

Beşiktaş Konyaspor maçında kural hatası var mı?


Spor 30 Ocak 2017 - Pazartesi, Saat: 22:46
Haber 787 kere okundu.



Beşiktaş Konyaspor maçında kural hatası var mı?
Beşiktaş Konyaspor maçında kural hatası var mı?
Beşiktaş Konyaspor maçında taban hatası var mı? Beşiktaş kaide hatası mı yaptı? Beşiktaş Konyaspor maçında kural hatası olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Beşiktaş Konyaspor maçındaki duraç hatası iddiaları TFF statüsüne göre uydurma bundan sonra.

2015 – 2016 sezonuna kadar Milli Takım tercihini bildirmeyen futbolcuların ecnebi statüsünde sayılmaması TFF tarafından akseptans edildi. 2015 – 2016 sezonundan sonra Milli Bando’ı seçmeyen futbolcuların ecnebi kontenjanından oynaması TFF yoluyla statüye eklendi. Bu nedenle Beşiktaş Konyaspor maçında Gökhan İnler, Tolgay Arslan Türk statüsünde sahaya imdi. Galatasaray’da Eren Derdiyok da Türk statüsünde oynayan isimlerden biri olarak TFF kayıtlarında meydan alıyor. Bu isimler 2015 – 2016 sezonundan ilk Milli Topluluk tercihi yaptıkları için yabancı statüsünde değil evcil statüsünde oynuyor. Cumartesi günü oynanan Galatasaray Akhisar maçında birlikte Galatasaray sahaya 6 yerel statüsünde oyuncuyla bundan sonra. Ekstra kendisine Muazzez Derdiyok ile Sinan Gümüş da domestik statüsünde sayıldığı için Galatasaray 8 evcil isimle savaşım etmiş oldu.

NOT: TFF’nin statüsüne göre Almanya Milli Takımı’nda oynayan Ongun Özil da Süper Lig’bile herhangi bir takımda eşkal giymesi halinde 2015-2016 sezonu öncesinde milli mızıka seçim yaptığı için domestik statüsünde sayılacak.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç