SON DAKİKA

Daha çok badem yemeniz için 7 neden


Sağlık 30 Ocak 2017 - Pazartesi, Saat: 11:10
Haber 772 kere okundu.



Daha çok badem yemeniz için 7 neden
Daha çok badem yemeniz için 7 neden

Badem bildirme mucizevi kuruyemişlerden biri. Magnezyum, kalsiyum, fosfor ve potasyum deposu olan bu kuruyemişi bezdirmek haddinden fazla faydalı. Diyabet, kanı sağlığı, his hastalıkları, kemik erimesine cebin havari özelliği bulunan badem aynı zamanda kilogram vermeye de yardımcı. Uzmanlar bademi günde 10-15 sayı tüketmenizi öneriyor.

Işte imdi badem yemeniz için 7 illet;

1. Dimdik Tıpkı Cilt ve Dallı Güllü Saçlar

E vitamini deposu olan badem yaşlanma belirtilerinin azalmasına havari olarak, cildin beslenmesini sağlar. İçerdiği yağlar yardımıyla cildi nemlendirir ve yaraları elan acul tıpkısı şekilde iyileştirir. Saçların acul uzamasında dahi çokça etkilidir.

Daha çok badem yemeniz için 7 neden

2. Mükemmel Ayrımsız Atıştırmalık

Badem, protein ve tel açısından az çok zengindir. Aleniyet öğünlerinizde badem tüketerek tokluk hissi oluşturabilirsiniz. Böylece henüz bir iki yemek yiyerek kilogram kontrolünüzü sağlamış olursunuz. Belen ve düşünce bölgesindeki yağlardan ayrılmak üzere yararlanabileceğiniz temiz tıpkısı besindir.

3. Düşünce Sağlığını Korur

Hatır sağlığı üzere genişlik mebzul gıdalardan biri bademdir. Nörolojik aktiviteleri haddinden fazla müspet etkilerken, Demans ve Alzheimer kabilinden hastalıklara yakalanma riskini azaltır.

Daha çok badem yemeniz için 7 neden

4. Kalp Dostu

Badem, his sağlığına iyi mevrut temel besinleri içerdiği amacıyla uzmanlar vasıtasıyla sıkça önerilir. Şiddetli kolesterol ihtisas rahatsızlıkların çıban düşmanıdır. Bademin keskin kolesterolü düşürücü etkisi olduğundan periferi ihtisas hastalıklarına cebin sizi korur.

5. Mızrap ve Dişlerin Gelişimi

Bademin içerisinde verimli miktarda fosfor ve magnezyum vardır. Bu üstelik diş ve kemik gelişimi üzere çok önemlidir. Badem diş çürümesini önler, mızrap intizar riskini azaltır ve mızrap erimesinde berenarı etkilidir.

Daha çok badem yemeniz için 7 neden

6. Varlıklı Içerikli Antioksidan

Badem antioksidan yönünden berenarı zengindir. Antioksidanlar vücudumuzu strese karşı korur ve strese merbut ortaya çıkan hastalıkların oluşmasına engeller.

7. Kan Şekerini Düzenler

Badem içerisinde bulunan magnezyum yardımıyla çağ şekerini düzenlemesine yardımcı peki. Sonunda diyabet kadar şeker hastalığı hastalıklarına alın çokça etkilidir.

Bademle yapabileceğiniz 4 muhteşem tarifBademle yapabileceğiniz 4 muhteşem tarifBademle yapabileceğiniz 4 koskocaman tanım

çıktı badem yemeniz üzere 7 neden

Magnezyum, potasyum ve fosfor deposu olan bademi günde aynı avuç tüketmeniz uzmanlar vasıtasıyla öneriliyor. Işte bademi sofralarınızın mir tacı yapacak 7 neden…

09 Karı 2017 – 15:25:37
PAYLAŞ

  • A
X

Badem sunu mucizevi kuruyemişlerden biri. Magnezyum, kalsiyum, fosfor ve potasyum deposu olan bu kuruyemişi bezdirmek haddinden fazla yararlı. Şeker Hastalığı, beyin sağlığı, ruh hastalıkları, kemik erimesine karşı koruyucu özelliği bulunan badem tıpkısı zamanda kilo vermeye da apotr. Uzmanlar bademi günde 10-15 adet tüketmenizi öneriyor.

Işte imdi badem yemeniz amacıyla 7 bozukluk;

1. Dimdik Bire Bir Ten ve Etkili Saçlar

E vitamini deposu olan badem ihtiyarlama belirtilerinin azalmasına apotr kendisine, cildin beslenmesini sağlar. İçerdiği yağlar sebebiyle cildi nemlendirir ve yaraları henüz acul ayrımsız şekilde iyileştirir. Saçların çabuk uzamasında üstelik haddinden fazla etkilidir.

Daha çok badem yemeniz için 7 neden

2. Tam Bir Atıştırmalık

Badem, protein ve tel açısından berenarı zengindir. Duruluk öğünlerinizde badem tüketerek tokluk hissi oluşturabilirsiniz. Sonunda henüz birkaç kemirmek yiyerek kilogram kontrolünüzü sağlamış olursunuz. Işaret ve düşünce bölgesindeki yağlardan ayrılmak amacıyla yararlanabileceğiniz ongun bir besindir.

3. Bellek Sağlığını Korur

Kanı sağlığı üzere genişlik mebzul gıdalardan biri bademdir. Nörolojik aktiviteleri haddinden fazla müspet etkilerken, Demans ve Alzheimer kadar hastalıklara yakalanma riskini azaltır.

Daha çok badem yemeniz için 7 neden

4. His Dostu

Badem, duygu sağlığına bol mevrut ana besinleri içerdiği amacıyla uzmanlar aracılığıyla sık sık önerilir. Yara kolesterol ihtisas rahatsızlıkların ser düşmanıdır. Bademin kötü kolesterolü düşürücü etkisi olduğundan ufuk ihtisas hastalıklarına cebin sizi korur.

5. Kemik ve Dişlerin Gelişimi

Bademin içerisinde eli nimetli miktarda fosfor ve magnezyum vardır. Bu bile diş ve kemik gelişimi amacıyla çok önemlidir. Badem diş çürümesini önler, mızrap inkisar riskini azaltır ve mızrap erimesinde oldukça etkilidir.

Daha çok badem yemeniz için 7 neden

6. Ensesi Kalın Içerikli Antioksidan

Badem antioksidan yönünden oldukça zengindir. Antioksidanlar vücudumuzu strese cebin korur ve strese mecbur ortaya sâdır hastalıkların oluşmasına engeller.

7. Içki Şekerini Düzenler

Badem içerisinde kâin magnezyum sayesinde koku şekerini düzenlemesine yardımcı olur. Sonunda şeker hastalığı gibi şeker hastalığı hastalıklarına karşı çok etkilidir.

Bademle yapabileceğiniz 4 muhteşem tarifBademle yapabileceğiniz 4 muhteşem tarifBademle yapabileceğiniz 4 önemli tarif

Yayınlanma Tarihi : 09 Eş 2017 – 14:54:00
Etiketler: badem , bademin faydaları , mıhlı besinler , dimdik dirim
Başlığı GörBaşlığı GizleKalp Hastalıklarına Dolgunca Geliyor, Kemikleri Koruyor


    Habere Yorum Gönder

    Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
    * T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



    BENZER HABERLER

    SON YORUMLAR

    TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
    YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

    Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
    YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

    AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
    YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

    İlker Başbuğ oyunu kullandı
    YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

    Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
    YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç