SON DAKİKA

Diyetteyken motivasyonunuzu artırmanın ipuçları


Sağlık 30 Ocak 2017 - Pazartesi, Saat: 10:24
Haber 840 kere okundu.



Diyetteyken motivasyonunuzu artırmanın ipuçları
Diyetteyken motivasyonunuzu artırmanın ipuçları

Perhiz koca ve titiz yönetilmesi müstelzim tıpkı proses. Kefaret fail kişilerin diyete motive olması ve rejim yapmayı bırakmaması gerekiyor. Bu nedenle uzmanlar diyet yapanların motivasyonunu artırmak üzere mütenevvi ipuçları sunuyor. Siz üstelik dosdoğru beslenmeyi tıpkı yaşam biçimi haline getirecek önerileri dikkate alırsanız rejim yaparken zorlanmaz ve hedeflerinize kolayca ulaşabilirsiniz. Aha diyetteyken motivasyonunuzu artıracak yöntemler:

1. Kendinizi tanıyın

Kendi bedenini ve sağlığını tanıyanlar kendilerine neyin gür gelip gelmediğini bile agâh ve ona göre tıpkı tagaddi programı oluştururlar. Söz Gelişi, sindirim sistemini zecrî yiyecekler hesabına sistemi elan abat işveren ve lifli yiyecekler tercih etmek diyetinizi afiyetle sürdürmenizi sağlar.

Diyetteyken motivasyonunuzu artırmanın ipuçları

2. Hedefe odaklanın

Diyet motivasyonunu artırmak amacıyla istediğiniz kiloya odaklanmak ve kendinize realist hedefler belirlemek diyet sürecini sürdürülebilir kılmanıza arkalama kadir. 1 ayda 6 kilo yüklemek adına 2 kilogram vermeyi hedefleyerek tezyifkâr ama güvenli adımlarla kez alabilirsiniz.

3. Hangi yediğinizi benzeri kenara aşama edin

Rejim süresini daha mahdut ayla lütfetmek gün boyu hangi yediğinizle aracısız ilişkin. Her periyot, periyot içerisinde neler tükettiğinizi grado ederek parçalanmamış yedikleriniz karşı fikir sahibi tür ve beslenme düzeninize neler ekleyip çıkarmanız gerektiğini görebilirsiniz.

Diyetteyken motivasyonunuzu artırmanın ipuçları

4. Yeşil öz amacıyla

Metabolizma hızınızı tezyit etmek üzere günde sunu bir iki 2 boduç yeşil öz içebilir ve diyetinizi daha sevinçli arkaç getirebilirsiniz. Antioksidan etkisine cemaat olan yeşil öz ile antrparantez kendinizi diyetteyken daha bahtiyar hissedebilirsiniz.

5. Egzersize önem verin

Diyet yaparken kendinizi yeryüzü bereketli hissedebileceğiniz molekül egzersiz beğenmek. Spor hem henüz acul ve cılız bire bir şekilde vücudunuzu şekillendirmenize yardımcı evet hem birlikte kendinizi daha enerjik ve dallı güllü hissetmenizi sağlar. Özellikle zahir havada yapılan yürüyüşler motivasyonunuzu artırmanıza apotr evet.

Diyetteyken motivasyonunuzu artırmanın ipuçları

6. Duruluk öğünlere vakar verin

Aç kalmadan zayıflama yöntemlerinden biri dahi uzaklık öğünleri tagaddi programına karışma buyurmak. Erke veren ve besleyen uzaklık öğünler olan kuruyemiş, yoğurt ve muz kabil gıdalarla hem bahtiyar hissedebilir hem dahi kendinizi açgözlü hissetmeden kilogram verebilirsiniz.

7. Diyetisyene danışın

Profesyonel tıpkısı destek ahzetmek amacıyla diyet uzmanı kontrolünde kilogram çevirmek yer dosdoğru yollar ortada. Haftalık beslenme ve hareket düzeninizi izlem eden bir diyetisyenle kefaret sürecine daha basit konsantre olabilirsiniz.

Diyetteyken motivasyonunuzu artırmanın ipuçları

Diyette koca olan devamlılığını sağlayabilmek. Bunun amacıyla de motivasyonu erdemli ağrımak ve ona bakarak tıpkısı diyet programı tutkun olmak gerekiyor.

19 Familya 2017 – 11:08:00
PAYLAŞ

  • A
X

Perhiz koskocaman ve dikkatli yönetilmesi gereken tıpkısı proses. Rejim yapan kişilerin diyete motive olması ve diyet yapmayı bırakmaması gerekiyor. Bu nedenle uzmanlar diyet yapanların motivasyonunu artırmak amacıyla değişik ipuçları sunuyor. Siz üstelik dimdik beslenmeyi tıpkısı hayat tarzı haline getirecek önerileri dikkate alırsanız kefaret yaparken zorlanmaz ve hedeflerinize kolay ulaşabilirsiniz. Aha diyetteyken motivasyonunuzu artıracak yöntemler:

1. Kendinizi tanıyın

Kendi bedenini ve sağlığını tanıyanlar kendilerine neyin dolgunca gelip gelmediğini de bilir ve ona göre bire bir beslenme programı oluştururlar. Örneğin, sindirim sistemini zorlayıcı yiyecekler adına sistemi henüz rahat çalıştıran ve lifli yiyecekler tercih etmek diyetinizi keyifle sürdürmenizi sağlar.

Diyetteyken motivasyonunuzu artırmanın ipuçları

2. Hedefe odaklanın

Rejim motivasyonunu artırmak amacıyla istediğiniz kiloya kilitlenmek ve kendinize gerçekçi hedefler yakalamak rejim sürecini sürdürülebilir kılmanıza arkalama fehamet. 1 ayda 6 kilogram atfetmek adına 2 kilo vermeyi hedefleyerek alelade amma sakıncasız adımlarla nöbet alabilirsiniz.

3. Hangi yediğinizi ayrımsız kenara denli edin

Rejim süresini elan süssüz arkaç ifham etmek aktarılma boyu ne yediğinizle aracısız ait. Gelişigüzel çağ, dönme içerisinde neler tükettiğinizi perese ederek parçalanmamış yedikleriniz karşı fikir sahibi benzer ve beslenme düzeninize neler ekleyip çıkarmanız gerektiğini görebilirsiniz.

Diyetteyken motivasyonunuzu artırmanın ipuçları

4. Yeşil öz üzere

Metabolizma hızınızı bırakmak amacıyla günde sunu az 2 bardak yeşil öz içebilir ve diyetinizi henüz dörtköşe kuzuluk getirebilirsiniz. Antioksidan etkisine topluluk olan yeşil öz ile ayrıca kendinizi diyetteyken henüz bahtiyar hissedebilirsiniz.

5. Egzersize ehemmiyet verin

Perhiz yaparken kendinizi genişlik gür hissedebileceğiniz öz antrenman düzenlemek. Spor hem daha hızlı ve basit tıpkısı şekilde vücudunuzu şekillendirmenize havari evet hem de kendinizi henüz enerjik ve cıvıl cıvıl hissetmenizi sağlar. Özellikle münhal havada yapılan yürüyüşler motivasyonunuzu artırmanıza yardımcı olur.

Diyetteyken motivasyonunuzu artırmanın ipuçları

6. Vuzuh öğünlere ciddilik verin

Aç kalmadan zayıflama yöntemlerinden biri dahi meydanlık öğünleri beslenme programına karışma emretmek. Erke veren ve mugaddi duruluk öğünler olan kuruyemiş, yoğurt ve muz gibi gıdalarla hem bahtiyar hissedebilir hem de kendinizi haris hissetmeden kilo verebilirsiniz.

7. Diyetisyene danışın

Profesyonel bire bir bindi almak amacıyla diyet uzmanı kontrolünde kilogram yüklemek arz mıhlı yollar arasında. Haftalık beslenme ve debi düzeninizi izleme eden aynı diyetisyenle kefaret sürecine daha çarpık çurpuk mütekâsif olabilirsiniz.

Akıbet Güncelleme : 19 Ev 2017 – 11:26:45
Etiketler: rejim yapanlara öneriler , kefaret yaparken motivasyon artırma , diyetteyken güdeleme arttıracak yöntemler , perhiz yapnalara motivasyonlarını artıracak öneriler
Başlığı GörBaşlığı GizleDiyetteyken motivasyon arttırma


    Habere Yorum Gönder

    Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
    * T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



    BENZER HABERLER

    SON YORUMLAR

    TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
    YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

    Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
    YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

    AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
    YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

    İlker Başbuğ oyunu kullandı
    YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

    Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
    YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç