SON DAKİKA

Fenerbahçe’yi Şubat’ta zorlu fikstür bekliyor


Spor 30 Ocak 2017 - Pazartesi, Saat: 15:40
Haber 630 kere okundu.



Fenerbahçe’yi Şubat’ta zorlu fikstür bekliyor
Fenerbahçe’yi Şubat’ta zorlu fikstür bekliyor
Kayserispor’dan farklı yenilme düzlük Fenerbahçe’birlikte öbek üzere umutlar tükenmeye başladı. Soluk-Lacivertli topluluk işleri zora sokarken ligin kayırıcı sıralarındaki takımları yenip, ast sıralardaki takımları benek kaptırma alışkanlığına de bitmeme etmiş oldu. Kayserispor karşısındaki kırıcı baziçe karşısında Ustalık Direktör Advocaat de şaşkınlığını gizleyemeyip ayrımsız misil daha transfere ihtiyacı olduğunu ve takımın kalitesinin arttırılması gerektiğini dile getirdi.
 
Advocaat mutedil alanda dikiş tutturamıyor
 
Topluluk içinden 10 dolma ve 8.5  dolma pozisyonları amacıyla daim arayışlarda olan Advocaat, son dönemde Salih, daha önce Aatıf, zaman zaman Alper ve Ozan’ı deniyor amma istediği dikişi tutturamıyor. Hollandali teknik adamın forvet arkasına van Persie’yi birlikte denediği maçlar oldu ama tam verim alınamıyor ve süreklilik yerine sakatlıklar birlikte görmüş geçirmiş hocanın planlarını bozuyor. 
 
Meydanlık alıntı Mehmet Ekici polemiği ile geçti
 
Transferin bitmesine 1 dönme kaldığında hemen Karavaiev’i kiralık kendisine kadrosuna katabilen Fenerbahçe , Mehmet Ekici polemiği ile zaman harcadı. Eksantrik isimleri bile çeşitli sebeplerle ikna edemeyen zerrin-lacivertli takım , balaban tıpkı sürpriz olmadıkça mevcut takım ile için devam edecek.
 
küçük ay Fenerbahçe’nin kaderini belirleyecek
 
Beşiktaş’ın Konyaspor’u yenmesi durumunda reis ile puan farkı 9’a çıkacak olan Fenerbahçe hafta sonundaki kupa maçına odaklanacak. Deplasmandaki Beşiktaş derbisini çıkış belgesi noktası yerine gören Fenerbahçe’birlikte 1 Şubat’tan itibaren bu maçın hazırlığı yapılacak. Advocaat , Kayseri maçındaki görüntünün nedenlerini bugün oyuncularına sorarken, onlara 1 aktarılma müsaade verdi. Herkesin namına sıkıntı uyum vermesini isteyen Advocaat, 1 Gücük Ay’tan itibaren ekti tıpkısı döneme gireceklerini ve herkesin bu bando üzere varını yoğunu ortaya koymasını istedi.
 
Türkiye Kupası, Avrupa Ligi ve grup maçları arka arkaya
 
5 Gücük Ay’ta kupadaki Beşiktaş deplasmanı ile başlayacak takatli süreç, ligin 20. haftasında 11 şubat’ta Bursa deplasmanı ile bitmeme edecek.

16 Şubat Krasnodar ile Avrupa Ligi’nin geçmiş maçı deplasmanda oynanacak. Bu maçın rövanşı 22 Şubat’ta

19 Gücük Ay’ta Kasımpaşa’yı konuk edecek olan Fenerbahçe Gücük Ay ayını Gaziantep deplasmanında 26 Şubat’ta tamamlayacak. Şubat ayındaki 6 maçın 4’ünü deplasmanda oynayacak olan Fenerbahçe grup ve kupalardaki kaderini 5 Küçük Ay ile 26 gücük ay beyninde yani 3 hafta süresince belirlemiş olacak.


Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç