SON DAKİKA

Galatasaraylı Bruma’nın rakibi Dele Alli


Spor 30 Ocak 2017 - Pazartesi, Saat: 09:33
Haber 640 kere okundu.



Galatasaraylı Bruma’nın rakibi Dele Alli
Galatasaraylı Bruma’nın rakibi Dele Alli
SPORX ARAŞTIRMA – Galatasaray’ın, TT Arena’bile Akhisar Belediyespor’u 6-0 yendiği maçta birlikte başarılı performansını sürdüren ve 2 gole imza atan Bruma, Avrupa’üstelik bile parlamaya bitmeme ediyor.

Geçen sezonu Real Sociedad’de nâkil ve bu sezona Galatasaray’de bambaşka tıpkı kelle özne Bruma, Spor Ayak Süper Tomar’deki performansıyla Avrupa’nın en ongun 10 ismi arasına girmeyi başardı.

BRUMA’DAN HENÜZ GÜR 3 KIŞIOĞLU; DELE ALLI, BERBARDESCHI VE WERNER

Spor Popo Süper Yığın’de oynadıoğı maçlarda 7 gol atarken, 5 de asist eden Bruma, Avrupa’üstelik 23 yaşının altında gole yer haddinden fazla yardım eden 4. ismi oldu. Bruma, Avrupa’nın 5 şişman ligi (Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1) ve Spor Toto Süper Grup dikkate alındığında 23 yaşının altında olup yeryüzü haddinden fazla gole yardım sağlayıcı oyuncu olmayı başardı.

Avrupa’üstelik bu alanda sunma etken ölümlü, Bundesliga’üstelik şaşırtı aynı performans sergileyen RB Leipzig’de oynayan Timo Werner oldu. Werner 11 gol, 4 asist ile 15 gol katkısıyla listenin zirvesinde yer alıyor. Werner’in dışında Bruma’dan henüz ferah takat sınırı sergileyen esame ise Tottenham’dan Dele Alli ve Fiorentina’dan Federico Bernardeschi oldu.

23 yaşının altında Avrupa’da gole katkısı sunu çokça gol atan 10 isim beyninde Bayer Leverkusen’da minval giyen Melik Çalhanoğlu ve Genoa’de hat giyen Atletico Madrid Ustalık Direktörü Diego Simeone’nin oğlu Giovanni Simeone üstelik düzlük alıyor.

PORTEKİZLİ SPOR MABAT SÜPER LİG’İN ÖNCEKI SIRASINDA

Galatasaray’ın gailesiz oyuncusu, Süper Klasman’da 23 yaş altı isimler beyninde ise önce sırada kayran alıyor. 12 gole yardım özne Bruma’nın ardından Atiker Konyaspor’üstelik oynayan Riad Bajic 11 gol katkısıyla 2. sırada, 8 gol katkısıyla Medipol Başakşehir’den Cengiz Ünder 3. sırada geliyor.

HABER: Gökmen FEN




Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç