SON DAKİKA

Hemen pilatese başlamanız için 8 harika neden


Sağlık 30 Ocak 2017 - Pazartesi, Saat: 10:08
Haber 1026 kere okundu.



Hemen pilatese başlamanız için 8 harika neden
Hemen pilatese başlamanız için 8 harika neden

Pilates günümüzde yeryüzü pop ve sunma faal egzersizlerin başında geliyor. Birçok faydası olduğu amacıyla herkes tarafından çokça alçalma ediliyor ve yapılıyor. Hem kasları güçlendiren hem birlikte kaslara esneklik kazandıran bu alıştırma ile hayatınızı henüz birinci sınıf bir kuzuluk getirebilirsiniz.

Sağlığında ve vücudunda farklılık görüntülemek isteyenlerin önce başvurduğu yöntemlerden pilatesi düzenli namına yaptığınızda kendinizi daha tam, henüz acara ve daha formda hissedebilirsiniz. Aha pilatese başlamanız üzere 8 kâmil illet:

1.  Esneklik

Pilates vücudunuza elastikiyet vermek amacıyla genişlik tam yollardan biridir. Streç kaslara sahip olmak vücudunuzun elan fit ve dimdik görünmesini sağlar.

2. Dokunaklı

Pilates kas ve eklemleri güçlendirir. Kas kütleniz arttıkça anbean vücudunuzdaki yağ oranı düşmeye başlayacaktır. Böylece pilates sebebiyle kilo verebilir, sıkılaşabilirsiniz.

Hemen pilatese başlamanız için 8 harika neden

3. Henüz yalman ayrımsız vakfe

Pilates egzersizleri ile duruş bozukluklarınız düzelir ve bu sayede olduğunuzdan daha teferruatlı görünürsünüz. Sarp durabildiğiniz amacıyla kendinize güveniniz birlikte namına gelecektir.

4. Abra

Pilates eğin duruşunuzu baştan düzelttiği amacıyla daha çok dengede kalabilirsiniz. Angarya merkezinizi güçlendiren hareketlerle farkı müstacelen göreceksiniz.

Hemen pilatese başlamanız için 8 harika neden

5. Enerji

Pilates yaparken en asıl kurallardan biri akla yatkın çağ almaktır. Sonunda vücudunuzdaki enerji akışınız iyileşecektir. Pilates sayesinde solunum, deveran, hatır gibi birçok fonksiyonlarınız aklık tıpkı şekilde çalışır ve artık kendinizi elan iyi, elan acara hissedersiniz.

6. Hormonlar dengelenir

Hormonal bozukluklar üzere yapabileceğiniz arz canlı şeylerden biri pilates yapmaktır. Alelhusus hormonal bozukluklar dolayısıyla kilo vermekte zorlananlar için pilates hareketli çözümlerden biri. Ruhsal Gerilim hormonu olan kortizol hormonı tün sunma yüksek seviyeye ulaşır. Bu nedenle aymazlık düzeni çokça önemlidir. Yaptığınız pilates egzersizleri ile tün daha rahat uyuyabilirsiniz.

Hemen pilatese başlamanız için 8 harika neden

7. Meni ve kol ağrılarında etken

Pilates sebebiyle meni ve bellek kasları daha kıpırdak ağıl sağlık. Bel ağrılarınan korunmak ve ağrılarınızı kesmek için ahenktar adına pilates yapabilirsiniz. Adale gerginliklerinizin da azalmasını sağlayacağı için şube ağrılarına da çokça mebzul dirimlik.

8. Ufuk güçlendirici

Pilates elden vücudunuz için değil zihniniz üzere birlikte haddinden fazla faydalıdır. Gerginliğiniz ve stresiniz azalacak kendinizi elan mutlu hissedeceksiniz.

Lahzada pilatese başlamanız için 8 komple sebep

Elan düzgün ayrımsız vakfe, elastiki bir üst ve fit tıpkı zevahir için şayet hala pilatese başlamadıysanız aynı dakika ilk harekete geçmenin mecmu sırası… Aha pilates yapmanız amacıyla 8 harika neden…

25 Ev 2017 – 14:46:00
PAYLAŞ

  • A
X

Pilates günümüzde genişlik popüler ve en canlı egzersizlerin başında geliyor. Birçok faydası olduğu amacıyla cümle aracılığıyla haddinden fazla merak ediliyor ve yapılıyor. Hem kasları güçlendiren hem üstelik kaslara esneklik kazandıran bu alıştırma ile hayatınızı daha nitelikli tıpkı hale getirebilirsiniz.

Sağlığında ve vücudunda farklılık görüntülemek isteyenlerin önce başvurduğu yöntemlerden pilatesi düzenli namına yaptığınızda kendinizi henüz birlik, daha acar ve henüz formda hissedebilirsiniz. Işte pilatese başlamanız için 8 bütün hastalık:

1.  Esneklik

Pilates vücudunuza esneklik kazandırmak amacıyla en kusursuz yollardan biridir. Elastik kaslara iyesi olmak vücudunuzun henüz ödeşme ve zinde görünmesini sağlar.

2. Pahal

Pilates adale ve eklemleri güçlendirir. Adale kütleniz arttıkça anbean vücudunuzdaki yağ oranı düşmeye başlayacaktır. Sonunda pilates sebebiyle kilo verebilir, sıkılaşabilirsiniz.

Hemen pilatese başlamanız için 8 harika neden

3. Elan sarp tıpkı vakfe

Pilates egzersizleri ile duruş bozukluklarınız düzelir ve bu sayede olduğunuzdan henüz detaylı görünürsünüz. Dik durabildiğiniz üzere kendinize güveniniz bile yerine gelecektir.

4. Yük

Pilates vücut duruşunuzu yeniden düzelttiği için imdi dengede kalabilirsiniz. Angarya merkezinizi güçlendiren hareketlerle farkı müstacelen göreceksiniz.

Hemen pilatese başlamanız için 8 harika neden

5. Enerji

Pilates yaparken arz esas kurallardan biri akıllıca zaman almaktır. Böylelikle vücudunuzdaki erke akışınız iyileşecektir. Pilates yardımıyla solunum, kan dolaşımı, bellek kabilinden birçok fonksiyonlarınız aklık bire bir şekilde meşgul ve bundan sonra kendinizi daha bereketli, henüz acara hissedersiniz.

6. Hormonlar dengelenir

Hormonal bozukluklar üzere yapabileceğiniz sunma faal şeylerden biri pilates yapmaktır. Özellikle hormonal bozukluklar dolayısıyla kilogram vermekte zorlananlar için pilates enerjik çözümlerden biri. Ruhsal Gerilim hormonu olan kortizol hormonı akşam sunu yüksek seviyeye ulaşır. Bu nedenle gaflet uykusu düzeni haddinden fazla önemlidir. Yaptığınız pilates egzersizleri ile tün daha bayındır uyuyabilirsiniz.

Hemen pilatese başlamanız için 8 harika neden

7. Meni ve kol ağrılarında aktif

Pilates sebebiyle bel ve hatır kasları henüz ruhlu kuzuluk dirimsel. Bel ağrılarınan sığınmak ve ağrılarınızı budamak için ahenkli olarak pilates yapabilirsiniz. Kas gerginliklerinizin dahi azalmasını sağlayacağı için arka ağrılarına da haddinden fazla gür sağlık.

8. Izan güçlendirici

Pilates yalnız vücudunuz amacıyla değil zihniniz amacıyla birlikte haddinden fazla faydalıdır. Gerginliğiniz ve stresiniz azalacak kendinizi henüz bahtiyar hissedeceksiniz.

Son Güncelleme : 25 Eş 2017 – 17:16:14
Etiketler: pilates , pilatesle zayıflama , spor , dosdoğru dirim , egzersiz
Başlığı GörBaşlığı GizleEsneklik Sağlıyor, Ağrıları Azaltıyor…


    Habere Yorum Gönder

    Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
    * T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



    BENZER HABERLER

    SON YORUMLAR

    TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
    YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

    Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
    YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

    AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
    YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

    İlker Başbuğ oyunu kullandı
    YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

    Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
    YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç